Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Szemétség, pláne, hogy a háztartáson belül senki nem tilthatja meg a net megosztást! Amúgy nem igen van olyan router, mivel a szolgáltató a csomagok tartalmát nézi ezért a belső IP-d benne lesz. Más kérdés, hogy ez adatvédelmi szempontból aggályos! Én még nem is hallottam olyan szolgáltatótól ami, ennyire nézte volna a csomagokat!! Hogy néha belenéz és rádszól, olyan lehet, de hogy fel sem enged!
MOCSOK! Elég nagy erőforrást igényel ez a tevékenység amúgy. Nem értem miért éri meg neki. Nincs más, szolgáltatót kell váltani ha lehet. Esetleg meg kell nézni a szerződést amit aláírtak, hogy szerepel e benne ez a dolog. És hogy hozzájérulnak e, hogy a IP csomagokat ellenőrizzék!!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
MOCSOK! Elég nagy erőforrást igényel ez a tevékenység amúgy. Nem értem miért éri meg neki. Nincs más, szolgáltatót kell váltani ha lehet. Esetleg meg kell nézni a szerződést amit aláírtak, hogy szerepel e benne ez a dolog. És hogy hozzájérulnak e, hogy a IP csomagokat ellenőrizzék!!