Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Nah, szegénykém most annyira azért megemberelte magát, hogy az utóbbi egy órában nem dobta el a belső hálót, csak a netet, de azt is csak DC és Torrent mellett. Úgy vettem észre, hogy a DC-vel és viszonylag kevés kapcsolattal még megbírkozik. Érdekes módon most akkor sem volt baj, ha mellette böngészőből töltöttem fel és le több száz megás fájlokat. Ellenben ha nem csak egy hubon voltam már fent, akkor pillanatok alatt levágott. A DC-vel tehát valamiféle félsikert elkönyvelhetek. Ellenben Torrent mellett gyakorlatilag meghal minden, egyedül böngészni tudok, mert ott nem tűnik fel a pár másodperces szakadás.
Holnap viszem vissza cseréltetni... Amennyire meg voltam elégedve az előző SMC-vel, ebben annyira csalódtam.Egész egyszerűen nincs türelmem már többet kísérletezni vele, mert a működése úgy ahogy van lutri. Még ha ésszerű kompromisszumokkal menne úgy ahogy én szeretném, akkor nagy duzzogva rábólintanék, de ez látványosan makacs és kiszámíthatatlan jószág.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Xiaomi légtisztítók. Mi Air Purifier, 2, 2s, PRO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC - RTX 3070, Ryzen 5 5600X, 16gb RAM
- DELL G5 25 5587 Gamer notebook
- Lenovo ThinkPad T14s Gen3 : i5-1240P/16GB/256GB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- ALKALMI ÁRON! - Vadonatúj állapotú Xbox Elite Series 2 Core Kontroller - 1 Év Alza Garanciával!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4800MQ I 8GB I 256SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest