Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Nah, szegénykém most annyira azért megemberelte magát, hogy az utóbbi egy órában nem dobta el a belső hálót, csak a netet, de azt is csak DC és Torrent mellett. Úgy vettem észre, hogy a DC-vel és viszonylag kevés kapcsolattal még megbírkozik. Érdekes módon most akkor sem volt baj, ha mellette böngészőből töltöttem fel és le több száz megás fájlokat. Ellenben ha nem csak egy hubon voltam már fent, akkor pillanatok alatt levágott. A DC-vel tehát valamiféle félsikert elkönyvelhetek. Ellenben Torrent mellett gyakorlatilag meghal minden, egyedül böngészni tudok, mert ott nem tűnik fel a pár másodperces szakadás.
Holnap viszem vissza cseréltetni... Amennyire meg voltam elégedve az előző SMC-vel, ebben annyira csalódtam.Egész egyszerűen nincs türelmem már többet kísérletezni vele, mert a működése úgy ahogy van lutri. Még ha ésszerű kompromisszumokkal menne úgy ahogy én szeretném, akkor nagy duzzogva rábólintanék, de ez látványosan makacs és kiszámíthatatlan jószág.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Léghűtés topik
- Asztalos klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Saab, Volvo topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Napelem
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest