Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cstomi15
tag
Na most megy minden faszán így, ahogy a DMZ-t bekapcsoltam. Ugy látszik, itt voltak a problémák.
De ez azért érdekes, mert a DMZ ugye a tűzfal beállításain belül van, és amikor kikapcsoltam a tűzfalat, akkor is ugyan olyan hibás maradt.
Na mind1, ez a tűzfal dolog nem is nagyon érdekel, mivel amíg nem volt routerem, addig sem használtam tűzfalat, csupán csak a NOD32 volt az egyetlen ''védelem'' a gépen.
Szerintem ez a tűzfal dolog nem is olyan fontos dolog, mint ahogy azt sokan gondolják. Nekem nem volt soha szoftveres tűzfalam, és nem is volt semmi betörés vagy ártalmas dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC v2 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500 GB HDD
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest