Új hozzászólás Aktív témák
-
balogh0211
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is egy ilyen routerem van. A firmware még az eredeti v1.01-s. Rommel6600 leírásai alapján állítottam be és működik is. Csak néha mintha lefagyna. Ilyenkor semmire nem reagál nem tudok belép a kezelőfelületre sem. Tápkábel ki, majd be és mikor újraindul megint megy. Nem tudom mit kellene állítanom még rajta. Externetes adsl internetem van. Ez azt hiszem nem kapcsol szét minden 24 óra után. Ezt nem kell másként beállítani mint amelyik igen? Hogyan kell portot nyitni, hogy az utorrent aktívnak lásson? Mi a különbség a Keep session és az Auto-connect között? A Maximum Idle Time 20 min, azt jelenti hogy 20 perc tétlenség után bontja a kapcsolatot?(Ezt ki lehet kapcsolni valahogy?) A Keep session beállítással vissza is kapcsol, vagy ehhez az Auto-connect beállítás kell?
A routernél alapból ki volt kapcsolva a tűzfal és az UPNP. Az UPNP-t bekapcsoltam de a tűzfalat nem. Ez az UPNP mire való? Az ipconfig/all utasításra mindig kiír egy sort amit nem értek. Bérleti jog kezdete és vége. Ez mindig egy napot takar. Ez mi akar lenni?
Mivel még él a régi internet kapcsolatom is ami mikrós és nagyobb a feltöltési sávszéle mint az adsl-nek, azt be lehet-e állítani, hogy az egyiken lefelé jöjjön az adat a másikon pedig csak kifelé?
Elnézést a sok kérdésért de még nem nagyon kezdő vagyok a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest