Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
B0gyee
tag
Sziasztok!
Nekem is hasonló problémáim vannak mint nektek. Jelenleg a harmadik ilyen routerem nyúzom.
Első ment egy jó darabig tökéletesen.. vagyis azt hittem. Torrentezés közben meghalt a net/msn és egyebek de torrentek mentek tovább. Néha csak eygszerüen dobta a kapcsolatot. Ha meg tárcsázni próbáltam a routerrel akkor felajánlotta a statusprocess.exe-t letöltésre
Frissítettem rajta firmware-t de kb semmit sem ért. Utána második versenyző már alapból szar volt, nem tárcsázott állandóan lefagyott, sokszor csak reset segített rajta. Aztán hamradik amit most használok már olyasmi képet fest mint az első.. működik de torrentezéskor lefagy sőt ahogy észrevettem mintha gyengébb is lenne az antennája.
Azon röhögtem, hogy ebből már kispórolták a kis reset gombot mert nincs rajta! Vagy legalábbis én nem találtam biztos rossz a szemem..
Még amit észre vettem, hogy nem tud még kábelen keresztül sem átengedni 4-5megabitnél többet
, 6,5megabites netem van de jó esetben is csak max az ötöt engedi át. Többször teszteltem 100megabites szerverrel a letöltést, fsn test fájlokkal és sehol sem sikerült elérni többet.
Kiváncsi leszek, hogy mit mondanak üzletben ahol vettem mert már a harmadiknál eléggé furán nézett rám a kedves eladó..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, 6,5megabites netem van de jó esetben is csak max az ötöt engedi át. Többször teszteltem 100megabites szerverrel a letöltést, fsn test fájlokkal és sehol sem sikerült elérni többet.