Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceree
senior tag
Üdv!
Bár nem túl látogatott a fórum, azért feltennék egy kérdést. SMC WBR14-G2 EU routerem van nekem is, jó pár éve. Eddig nem érdekelt különösebben, mert koliban simán ment a letöltés, azonban hazaköltözvén eléggé idegesít, hogy nem megy a torrent. Tudom, fw frissítés a megoldás, 722.8576-hoz 1.09 a legutolsó, azonban ha felteszem, kb 10-15 mp-ig oké minden, aztán elmegy a kapcsolat, de úgy, hogy a routert sem érem el a címén. Ilyenkor csak reset segít. Az 1.06 most is stabilan megy, annyira elég volt az idő, hogy visszategyem. Valami javaslat esetleg? Többször letöltöttem már a fájlt, így biztos nem hibás, de mindegyikkel ezt produkálja a router...
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 26
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi