- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceree
senior tag
Üdv!
Bár nem túl látogatott a fórum, azért feltennék egy kérdést. SMC WBR14-G2 EU routerem van nekem is, jó pár éve. Eddig nem érdekelt különösebben, mert koliban simán ment a letöltés, azonban hazaköltözvén eléggé idegesít, hogy nem megy a torrent. Tudom, fw frissítés a megoldás, 722.8576-hoz 1.09 a legutolsó, azonban ha felteszem, kb 10-15 mp-ig oké minden, aztán elmegy a kapcsolat, de úgy, hogy a routert sem érem el a címén. Ilyenkor csak reset segít. Az 1.06 most is stabilan megy, annyira elég volt az idő, hogy visszategyem. Valami javaslat esetleg? Többször letöltöttem már a fájlt, így biztos nem hibás, de mindegyikkel ezt produkálja a router...
-
Ceree
senior tag
Kedves fórumozók!
Problémám akadt a routeremmel. SMC WBR14-G2 EU routert használok itthon. Jó 2 évig az eredeti fw-vel használtuk, így semmi gond nem volt vele, csak a torrentezésnél akadt ki. Elegünk lett ebből, olvastam, hogy az új fw-vel minimalizálódnak a torrentezésnél a szakadások. Fel is tettem az 1.09-es verziót. Ezzel 2hétig tökéletesen működött minden, torrent is.
Tegnap este viszont egyik percről a másikra (nem ment torrent kliens, csak net), elment a net. Jelengleg 2 gép kapcsolódik a routerhez, egy wifin, egy pedig vezetéken. Egyiken sem volt net, sőt, a router sem volt elérhető egyik gépről sem! Kihúztam, újra bedugtam, (resetelni nem akartam a beállíások miatt) ment tovább. Azonban újra csinálta. Akkor tűnt fel, hogy a DHCP Client Logban nem csak a két használt gép van, hanem egy SipuraSPA nevű cucc is. Oké, gondoltam akkor jelszócsere wlan-on, plusz mac filter, és akkor nem lesz gond. Utána hirtelen eltűnt, ment a net, az előbb viszont megint szakadt, megint restartoltam routert, és most látom a logban, hogy ismét ott van ez a SpipuraSPa. De hogyan? Mit tudok még csinálni? Egyáltalán mi az? Google azt írja, h vmi voip-es szar.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest