Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceree
senior tag
Üdv!
Bár nem túl látogatott a fórum, azért feltennék egy kérdést. SMC WBR14-G2 EU routerem van nekem is, jó pár éve. Eddig nem érdekelt különösebben, mert koliban simán ment a letöltés, azonban hazaköltözvén eléggé idegesít, hogy nem megy a torrent. Tudom, fw frissítés a megoldás, 722.8576-hoz 1.09 a legutolsó, azonban ha felteszem, kb 10-15 mp-ig oké minden, aztán elmegy a kapcsolat, de úgy, hogy a routert sem érem el a címén. Ilyenkor csak reset segít. Az 1.06 most is stabilan megy, annyira elég volt az idő, hogy visszategyem. Valami javaslat esetleg? Többször letöltöttem már a fájlt, így biztos nem hibás, de mindegyikkel ezt produkálja a router...
-
Ceree
senior tag
Kedves fórumozók!
Problémám akadt a routeremmel. SMC WBR14-G2 EU routert használok itthon. Jó 2 évig az eredeti fw-vel használtuk, így semmi gond nem volt vele, csak a torrentezésnél akadt ki. Elegünk lett ebből, olvastam, hogy az új fw-vel minimalizálódnak a torrentezésnél a szakadások. Fel is tettem az 1.09-es verziót. Ezzel 2hétig tökéletesen működött minden, torrent is.
Tegnap este viszont egyik percről a másikra (nem ment torrent kliens, csak net), elment a net. Jelengleg 2 gép kapcsolódik a routerhez, egy wifin, egy pedig vezetéken. Egyiken sem volt net, sőt, a router sem volt elérhető egyik gépről sem! Kihúztam, újra bedugtam, (resetelni nem akartam a beállíások miatt) ment tovább. Azonban újra csinálta. Akkor tűnt fel, hogy a DHCP Client Logban nem csak a két használt gép van, hanem egy SipuraSPA nevű cucc is. Oké, gondoltam akkor jelszócsere wlan-on, plusz mac filter, és akkor nem lesz gond. Utána hirtelen eltűnt, ment a net, az előbb viszont megint szakadt, megint restartoltam routert, és most látom a logban, hogy ismét ott van ez a SpipuraSPa. De hogyan? Mit tudok még csinálni? Egyáltalán mi az? Google azt írja, h vmi voip-es szar.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest