Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nos van két jó hírem, meg egy rossz. Kezdem a jókkal:
1. Sikerült problémamentesen felrakni a Slackware-t!
(leszámítva, hogy kikopott az enter gombon, mire a newbie telepítést végignyomkodtam)
2. Ezt most linux alól írom!
és a rossz:
3. Igaz, hogy ezt most linux alól írom, csakhogy ezt Mandrake-nak hívják
A következő történt. Mint már fentebb is említettem, sikerült tényleg gond nélkül felrakni a Slack-ot. El is kezdtem vele próbálkozni és finomhangolni. A következő problémákba ütköztem bele:
- milyen ilyen rondák a betűk? (nem is találtam jobbat)
- a hang nem megy. Beállításokat nem találom.
- nem találom, hol lehet utólag csomagokat felrakni (kpackage tudom, de valahogy nem volt OK
)
- nem tudok semmit bemountolni (acces denied. root-ban voltam)
- nem tudom az ADSL-t összehozni. Próbálkoztam azzal, amit Polesz itt a fórumban írt, de alapból nem ment, az ADSL-es részt meg nem tudom hol lehet felrakni (lásd fentebb)
- miért nem megy az egér görgő, amikor Mandrake alatt ugyanezzel a X beállítással ment
-miért nincsenek ékezetek, amikor Mandrake alatt ugyanezzel a beállítással voltak (hhmmm...lehet, hogy ez a nem magyar KDE miatt van? Ugyanis szöveges felület esetén van ékezet)
Miután ez mind felgyülemlett, gondoltam átjövök Windows alá és felteszem a kérdéseimet. Nagy nehezen kiléptem (bár a power down már nem hajtódott végre, csak kiírta). Ott a lilo, választom ki a Windows-t (hhmmm...vajon miért DOS van ideírva
), és nem indul. Anyád! Itt kattantam be, formáztam le a Slack-et és tettem fel a Mandrake-et.
Szóval sorry mindenkitől, könnyen lehet, hogy csak egyszerűen rossz passzban vagyok és ha pl. tegnap vagy holnap próbálkoznék, akkor nem törölném le a Slack-et. De most ez történt és ez megmásíthatatlan. Én már csak ilyen vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(leszámítva, hogy kikopott az enter gombon, mire a newbie telepítést végignyomkodtam)
)