Hirdetés
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Párban a járnak a 100 gigabites hálózati portok a QNAP újdonságán
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
hello! Érdekelne, hogy az adsl kapcsolat mitől áll fel automatikusan, mert én beírtam a rc.S scriptbe az adsl-start - ot, indul is bootolaskor, meg kiirja, hogy kaocsolodott, de nincs kapcsolat mégsem, sót még az adsl-stop - ra is kiirja, hogyí killing pppd meg stb. tehát mintha futna, 2x kell beírnoim bootolas utan az adsl-sttop- ot emiatt, majd ezekutan, ha beiropm, hogy adsl-start akkor feláll a kapcsolat... szeretném ezt a tortúrát elkerülni. Más kérdés. Az /etc/rc.d könyvtárban, minden futtatható file lefut bootolaskor? vagy mik futnak le ott, mert arra rájöttem, hogy az rc.S az lefut, ha normalis üzemmodban lépek be... ezért is írtam oda amit akartam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest