Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
hello! Érdekelne, hogy az adsl kapcsolat mitől áll fel automatikusan, mert én beírtam a rc.S scriptbe az adsl-start - ot, indul is bootolaskor, meg kiirja, hogy kaocsolodott, de nincs kapcsolat mégsem, sót még az adsl-stop - ra is kiirja, hogyí killing pppd meg stb. tehát mintha futna, 2x kell beírnoim bootolas utan az adsl-sttop- ot emiatt, majd ezekutan, ha beiropm, hogy adsl-start akkor feláll a kapcsolat... szeretném ezt a tortúrát elkerülni. Más kérdés. Az /etc/rc.d könyvtárban, minden futtatható file lefut bootolaskor? vagy mik futnak le ott, mert arra rájöttem, hogy az rc.S az lefut, ha normalis üzemmodban lépek be... ezért is írtam oda amit akartam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest