Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
hello! Érdekelne, hogy az adsl kapcsolat mitől áll fel automatikusan, mert én beírtam a rc.S scriptbe az adsl-start - ot, indul is bootolaskor, meg kiirja, hogy kaocsolodott, de nincs kapcsolat mégsem, sót még az adsl-stop - ra is kiirja, hogyí killing pppd meg stb. tehát mintha futna, 2x kell beírnoim bootolas utan az adsl-sttop- ot emiatt, majd ezekutan, ha beiropm, hogy adsl-start akkor feláll a kapcsolat... szeretném ezt a tortúrát elkerülni. Más kérdés. Az /etc/rc.d könyvtárban, minden futtatható file lefut bootolaskor? vagy mik futnak le ott, mert arra rájöttem, hogy az rc.S az lefut, ha normalis üzemmodban lépek be... ezért is írtam oda amit akartam...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa EVO
- OTP Bank topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest