Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Egér probléma
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
&rush
csendes tag
Felélesztem poraiból ezt a Topic-ot!

Nos egy egész napos CD irás után leformáztam a vinyómat, mert ha már megvan a Slackware 9.1, akkor nosza lássuk!
A gép.
AMD XP
80 GB HDD, HPT372 RAID0 (2x40GB)
stb...
Nos a telepitő a TARGET választásnál asszonya nincs HDD-m.
Hmm? viszont az initlog azt irja, hogy HPT3xx found /w 2x Seagate Barracuda's.
Amit a RAID0 ellenére, /dev/hde és /dev/hdf-nak lát.
Miért?
Hirtelen felindulásból csinálok PQMagiccel egy 10GB-os ext2-t + 128MB swap a maradék meg NTFS. Ezt a TARGET választó fel is ismeri, de a RAID0 ellenére mindig asszongya, hogy /dev/hde1-re lesz installálva a rendszer.
Mind1, installálok.
Szépen fent is van a rendszer + LILO, reinstall ám itt meg DISK BOOT FAILURE...
Hmmm?! Ekkor leesik, hogy mindenbizonnyal rossz kernellel bootoltam az install CD-t, mert nem jól kezeli a RAID0-t.
Válasszunk másik kernelt... de itt meg nincs HPT3xx-et támogató cucc, csak a nagy gyártók termékeit képes kezelni (Adaptec, stb.)
PLEASE HELP!
Ki installált már Slackware-t HPT372 es RAID vezérlőre, ahol a vinyók RAID0-ban vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs