Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Autós kamerák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
&rush
csendes tag
Nagyon köszönöm a válaszodat, de ennél sokkal röhejesebb volt a hiba megoldása.
Nem lett a rendszer partició aktivvá téve.
...de azóta is történt valami.
Reinstalláltam a rendszert és azóta már nem bootol. előtte még ment a LILO boot managere, de most már csak annyi történik, hogy kiír egy ''L'' betüt és utána egy rakat kilencest!
-
&rush
csendes tag
Felélesztem poraiból ezt a Topic-ot!

Nos egy egész napos CD irás után leformáztam a vinyómat, mert ha már megvan a Slackware 9.1, akkor nosza lássuk!
A gép.
AMD XP
80 GB HDD, HPT372 RAID0 (2x40GB)
stb...
Nos a telepitő a TARGET választásnál asszonya nincs HDD-m.
Hmm? viszont az initlog azt irja, hogy HPT3xx found /w 2x Seagate Barracuda's.
Amit a RAID0 ellenére, /dev/hde és /dev/hdf-nak lát.
Miért?
Hirtelen felindulásból csinálok PQMagiccel egy 10GB-os ext2-t + 128MB swap a maradék meg NTFS. Ezt a TARGET választó fel is ismeri, de a RAID0 ellenére mindig asszongya, hogy /dev/hde1-re lesz installálva a rendszer.
Mind1, installálok.
Szépen fent is van a rendszer + LILO, reinstall ám itt meg DISK BOOT FAILURE...
Hmmm?! Ekkor leesik, hogy mindenbizonnyal rossz kernellel bootoltam az install CD-t, mert nem jól kezeli a RAID0-t.
Válasszunk másik kernelt... de itt meg nincs HPT3xx-et támogató cucc, csak a nagy gyártók termékeit képes kezelni (Adaptec, stb.)
PLEASE HELP!
Ki installált már Slackware-t HPT372 es RAID vezérlőre, ahol a vinyók RAID0-ban vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest