- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Ciccuka #6896 üzenetére
Ha nem definiálod az ingyen jelentését számodra, akkor honnam tudjuk, hogy nem a ma már alapértelmezettnek vehető "nem előfizetéses/szolgáltatásért fizetős modell"-t jelenti, hanem valami mást.
Mást aminél az ingyenességbe nem fér bele az SMS megkapása (hogy ez most az "adatokkal fizetsz" ingyenét jelenti, vagy a "nincsen pénzem extra költségek nélkül fenttartható one-os sim-kártyára"-t ingyenét), de benne van az eszköz amin használnád, az eszköz energiaállátása, és az esetleges eszköz általi internetelérés biztosítása.Félek megkérdezni, de megteszem: Mi az általad kerülendő "sallang" a singnálnál, és discordnál?
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
"topik tárható"
(
)
-
ledgeri
nagyúr
Summa:
6-7 próbált MS fiókból mind skype-jába belépve 2-ben ugyanolyan tartalom érhető el úgy, hogy 1 abból a kettőből nem is volt nálam onnantól hogy elkezdett létezni, odáig míg megszereztem (full más hosszútávú történelműek). Mind védve volt hasonló, elérhető legjobb szinten (max hosszúságú és karakterkészletű jelszó, totp app, yubikey-es passkey).
Nem engem törttek, mert akkor vitték volna a többit is.
Lehet, hogy a skype-ot törték, de akkor nem mindegyik fiókot...
Lehet, hogy az adatbázis már összeomlóban, és mostanában kavarja magát.
(az ismeretlen beszélgetések novemberiek) -
ledgeri
nagyúr
Volt valakinek ehhez hasonló archiválós kalandja?
Feltörtek, valahogy a kettőt a hétből csak -miközben ugyanolyan szinten van védve [max jelszó, appos 2fa, közös biztonsági emailcím {szóval ugyanannyira láttam volna a belépés jelzést}]-, vagy szegény skype-rendszer demensedik végnapjai felé közeledve? -
ledgeri
nagyúr
Felraktam az újat egy új rendszerre, de ka az abéakát kiixelem megmarad atálcán a nagy ikonja is...
Azt valahogy ki lehet kapcsolni tudom, csak nem találom (persze úgy kéne, hogy bejelentkezve maradjon..) -
ledgeri
nagyúr
Jaaj.. ha ez a probléma ajánlom (ha megadtad a számod...) a hívással megadott ideiglenes jelszót:
én is akartam új jelszót, meg el is felejtettem..
Kértem e-mailben. kaptam egy linket, ami nem működött :"próbáld meg későőbb" 1 nap, 1 hét,2 hét múlva is ez fogadott... (persze az alatt próbáltam párszor már...)
Ok volt addig amikor már kellett volna az acc, akkor megpróbáltam az sms-t is, 2 napon próbáltam, de nem jött semmi...
Végső elkeseredésemben megpróbáltam a hívást harmadnap, és csak úgy rohantam át a telefonomért egy fél perc után!!!!Viszont azóta 2-3-szor keresett a live-os kódhelyrállító, csak egyszer sem tudtam felvenni...
-
ledgeri
nagyúr
Csak ki kell írnom magamból, hogy egy őrület volt megélni azt (elsőnek..), hogy egy chat progi ment a skypehívás alatt, és amint abba a progiba írás után Entert ütöttem egyből hallottam a hangszórómon azt, hogy nála megérkezett az üzi: Brazíliába....
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Hogyan tudnám szerkesztés (átírom..) nélkül elrejteni a Vezeték- Keresztnév kombót elrejteni, úgy, hogy bárkinek csak a skype nevem legyen elérhető....? (visszavonni a publikuságát a mezőnek..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged