Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Gaming notebook topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- VR topik
- Apple MacBook
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paarthurnax
senior tag
A 3.8-as Skype nekem is jobban tetszett. A legidegesítőbb, hogy ez az új képtelen megjegyezni a default video eszközt. Itt arra gondolok, hogy ha kihúzom a notimból az USB-s webcam-et akkor ugye vissza kapcsol a beépítettre, majd mikor vissza csatlakoztatom az USB-set akkor továbbra is marad a beépítettnél, nem veszi észre, hogy csatlakoztatva lett a default eszköz.
Ez csak azért idegesítő, mert napközben ugye a beépített kamerát és mikrofont használom , amikor haza megyek meg csatlakoztatom az USB-set. A régi automatikusan felismerte és átállt arra, de a 4-es képtelen erre, akármit állítok be. Most minden nap be kell lépnem a menübe és manuálisan megcsinálni. Tudom, tudom, csak fél perc, de akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest