Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fürkésző
tag
válasz
krealon
üzenetére
Március óta nem esett szó újabb általános tiltásról.
Ha csak emiatt nem:
"Magas biztonsági kockázatú sérülékenységet találtak, mely a Skype 7.2, 7.35 és 7.36-os verzióját érinti, Windows XP, Windows 7 és Windows 8 alatt.
A javítást a Skype 7.37.178-as verzióval adták ki."
Ezeket a verziókat, lehet, hogy tiltják.Utolsó 7-es verziókat féltve őrzöm. Asztalin 7.40, Androidon 7.46. Ezek mostanában jól működnek.
(Csak erőltetik tovább az ocsmány és használhatatlan 8-as verziójukat!)
-
Hequila
őstag
válasz
krealon
üzenetére
Sajnos ugyanez a tapasztalatom a 7.6-os frissitessel XP-s gepeken.
Az egyeduli megoldas a 7.2-es verziora torteno downgrade, majd a frissites megakadalyozasa ezzel a batch fajllal.
skype_upgarde_block_magyar_winXP-n.bat[I]cd %temp%
echo . > SkypeSetup.exe
echo . > Skype.msi
cacls SkypeSetup.exe /g SYSTEM:R Rendszergazdák:R
cacls Skype.msi /g SYSTEM:R Rendszergazdák:R[/I]A frissitest a skype a TEMP konyvtarba toltene le. A fenti batch fajl letrehozza a frissito fajlokat "uresen" es csak olvashatova teszi, igy a skype nem tudja letolteni a frissitest.
Csak kiegészítésként:
A 7.5-ös verzió még működött, arra nyugodtan frissíthető (ha valakinek van igénye 7.5 offline telepítőre, privizzen rám).
7.6, 7.7, 7.8 biztosan nem megy, próbáltam.
Valakinek tapasztalata a legújabb 7.10-zel?És egyébként ez bug vagy feature? Így próbálna picipuha leszoktatni az XP-ről? Vagy később vajon javítják?
-
-
Feri1977
senior tag
válasz
krealon
üzenetére
Erről beszélek épp igen, ha zöldet mutat, akkor sincs az illető elötte és nem lehet hívni, ha a zöld ikon üres akkor se, de volt hogy ha üres volt akkor lehetett hívni, ha zöld akkor meg nem
Semmi értelme az állapotjelzőnek.prozodus: Nem vagyok kiváncsi a kioktató hangnemedre, több millió ember nem állítgatja, hanem arra alapoz amit kiír, ha zöld az ikon, akkor az illető elérhető, ha üres zöld akkor nem! Nincs mit állítgatni, ennek így kéne működnie, de tök mindegy mit mutat, úgy sem az van!
-
Met
nagyúr
válasz
krealon
üzenetére
Értem hogy miért van így

Azt nem értem hogy ha lehetőség van beállítani a tiltást akkor miért látszik mégis. Mert nyilván azért szeretné valaki tiltani hogy illetéktelen ne tudja visszanézni a beszélgetéseket ha nincs ott a gépnél és valaki odaül "véletlenül".
Más megoldás nincs ilyenre?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)