Hirdetés
- Asztrofotózás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Miért csinál olyat, hogy amikor elindul, gyakran nem jelentkezik be, csak szürke a jel a tálcán. Rákattintok a szürke S-re, egyből bejelentkezik és kizöldül. Majd eltelik egy kis idő, és újra magától kijelentkezik
-
dethroner
veterán
A skype andoroidos változatában meg lehet azt oldani, hogy ha engem hívnak és nem veszem fel, akkor a csengetés befejeztével ne nyissa ki a képernyőt, hanem menjen vissza alvó módba?
-
dethroner
veterán
válasz
spiritex #5415 üzenetére
Nincs más eszközön bejelentkezve. De most csodálatos módon nem lép be, elérhető gomb "ki" állás most jó. Bár azt akkor se bírom felfogni, miért így működik. Korábban pécén ha nem mozgattam egy ideig az egeret, akkor jelent meg az hogy "nincs a gépnél", androidon most meg akkor ha kijelentkezik
-
dethroner
veterán
válasz
spiritex #5407 üzenetére
Mondok ezen kívül még két sokkal érdekesebbet.
1 fiókom van, ugyanazzal lépek be asztali gépen, mint telefonon. Vagyis, ha a telefonról kilépek (kilövöm az elérhető gombot) és utána be akarok lépni pc-n, offline-nak mutat. Be kell külön kapcsolni az elérhetőséget.
A másik, bnőm skype fiókja magától belépked. Telefonon kinyomja az elérhető gombot és szépen ki is szürkül nálam a partnerek között, kikapcsolja a wifi-t, szval elvileg semmi kapcsolata nincs a telefonnak és az alkalmazásnak a külvilággal, majd pár perc és hopp, már be is jelentkezett. Na ezt hogyan? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Arra van valami megoldás, hogy androidos telefonon ha kijelentkezek az alkalmazásból, akkor ne azt mutassa hogy "nincs a gépnél", hanem hogy nem elérhető, kijelentkezve stb? -
dethroner
veterán
Akkor mégegyszer!
Megtenné valaki hogy megírja mit kell ahhoz csinálni hogy bejelentkezéskor ne dobja fel a frissítési ajánlást? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Az automatikus frissítés ki van kapcsolva, mégis minden indulásnál jelzi a program hogy új frissítés vár telepítésre. Vagyis már letöltötte, és frissíteni akarja, én meg nem akarom. Szeretném ezt a letöltött frissítést törölni. Van rá valami lehetőség?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Anyám skype fiókjára az elmúlt napokban több külföldi(valószínű kamureg) felkérés érkezett, de hiába nézegetem a skype beállításait, nem látok olyan hogy le lehetne tiltani felkéréseket. Van valakinek ilyen problémával tapasztalata és tudnátok megoldást javasolni? -
dethroner
veterán
Arra van valami ötletetek hogy miért nem indul a skype együtt a windows-al, holott a skype-on belül is az van neki beállítva, sőt, betettem az ikonját az indítópultba is. Win7-ről van szó amúgy.
-
dethroner
veterán
Köszi a tippet. Amikor beírtam, ki is tette off-ban ahogy kell. Viszont a következő androidos belépés és kilépés után újra ott maradt. Vagyis ezt minden egyes be-ki lépés esetén el kell játszani?
Megismételve a történetet rájöttem, ha a saját pc-mről lépek be az ismerős skype nickjével, kiadom a parancsot akkor kilép. Ugyanezt megcsinálva az androidos telefonjáról semmi eredményre nem vezet, ugyanúgy bent marad a mátrixban
-
dethroner
veterán
Köszi srácok!
Javasolni fogom az ismerősnek hogy próbálja meg ezeket. De az hogy új fiókot létrehozni stb, ez már nevetséges. És akkor megint ott a veszély, nehogy belépjen a telefonról
Én is léptem már mobilról, de szerencsére nem ragadtam bent. Vajon mi okozza, mitől függ hogy ki marad onlájn és ki nem? -
dethroner
veterán
Srácok, látom mostanában többen is belebotlottak már abba a problémába, hogy ha mobilról belépnek a skype.ba, akkor bent is maradnak, hiába tesznek bármit, bejelentkezve mutatja a program. Egyik ismerősöm is ezzel szenved. Az a kérdésem hogy van erre valami megoldás?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Nokia E72-n használható a skype? -
dethroner
veterán
Erre légyszi mondjátok meg a megoldást
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
A gépemen lévő skype több felhasználói nevet+jelszót tárol. Hogyan lehet ezekből a felesleget kitörölni? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől. Anyámmal szoktam skype-on beszélgetni, és teljesen random módon, néha valami olyasmit ír ki, hogy gond van az anyám internetkapcsolatával, a skype megpróbálja helyreállítani. Én win7-et használok kábelnettel, anyám xp-t és wifin csatlakozik egy távolabbi routerre. Amikor ezt a hibát kiírja, akkor néhány másodpercig nem halljuk egymást, majd helyreáll minden. Eleinte azt hittem a net kapcsolata szakad megy egy időre, de ma épp beszélgettünk, közben TeamViewer-el mászkáltam a gépében, és a skype megint eljátszotta ezt. De a net valójában nem szakadt meg, a TeamViewer továbbra is működött, nyitottam nála egy txt fájl, amibe simán tudtunk közben mindketten írni, így a net szakadás szerintem kizárható. Nem is javult meg a skype kapcsolat, újra kellett hívnia. Mit lehetne kezdeni ezzel, elég zavaró időről-időre arra várni hogy ismét halljuk egymást, holott a hívás nem szakad meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest