Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
a gyengébb gépekre nem gondolnak: a régin minden jól ment (P4 2.8C/2x256MB/Windows XP), most (Celeron D 2.66/4x256MB/Windows 7) alig akar a kép megjelenni.
-
perempe
veterán
Kindle Fire tableten (7.36?) se működik, nem jelentkezik be.
-
perempe
veterán
MIVEL LEHETNE KIVÁLTANI XP-n?
-
perempe
veterán
Windows XP-ről nem tudok üzenetet küldeni, csak ha online az illető. másnál is jelentkezik? megoldás?
-
perempe
veterán
xp-n régi gépen (P4 2.8GHz, 512MB RAM) nem megy a 7.36.0.150.
-
perempe
veterán
működik XP-n is?
-
perempe
veterán
18-án kaptunk egy videóüzenetet, de most már nem tudja vmi miatt megnyitni. segítenétek?
-
perempe
veterán
USA-ban (NJ) élő nagybátyámmal akartam beszélni: ő hall engem, de recsegés jön át hozzám a tengeren túlról. Kétszer próbáltuk 1 hét szünettel, és ugyanaz a hiba. Másokkal én is tudok, ill. ő is tud beszélni, csak egymással nem megy.
Mi a hiba?
-
perempe
veterán
Modern, wifis mobiltelefonon fut a skype? Videóhívás is van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged