Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Hello, egy kis segítségre lenne szükségem, mert a support hétvégente nem elérhető, az autómatikus help központ meg egy nagy rakás gőzölgő ***

Újraraktam a gépet, és teszem fel a skypot, de istenért nem enged bejelentkezni... Életemben mindenhova 5 jelszót használtam, 100% hogy ide is az egyiket adtam meg, de egyikkel sem enged be. Feltörés lehetetlen, mert a google fiókomhoz van kapcsolva az meg levan védve ip alapján is, meg ha máshonnan be akarnak lépni a telómra kapott sms-el kell visszaigazolni hogy beengedjen, vagyis még ha meg is szerezték a jelszómat, az emailemhez tuti nem fértek hozzá. És a probléma hogy vissza se tudom állítani a jelszót, mert ha rámegyek a jelszó visszaállítására, azt a tetves microsoft fiókot hozza be, hogy annak állítsam vissza a jelszavát, miközben azt tudom, és nem akarom visszaállítani, de ha a skype honlapján, vagy a launcherben megyek rá hogy skype jelszó visszaállítása akkor is az M$ fiókos szart hozza fel -.-"
Már nagyon ideg vagyok hogy ennyire életképtelen a rendszer, valaki tud megoldást? Pl egy linket amivel tényleg a skype jelszavamat állíthatom vissza nem az ms fiókét...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Windows 11
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Már nagyon ideg vagyok hogy ennyire életképtelen a rendszer, valaki tud megoldást? Pl egy linket amivel tényleg a skype jelszavamat állíthatom vissza nem az ms fiókét...?