Hirdetés
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Hello, egy kis segítségre lenne szükségem, mert a support hétvégente nem elérhető, az autómatikus help központ meg egy nagy rakás gőzölgő ***

Újraraktam a gépet, és teszem fel a skypot, de istenért nem enged bejelentkezni... Életemben mindenhova 5 jelszót használtam, 100% hogy ide is az egyiket adtam meg, de egyikkel sem enged be. Feltörés lehetetlen, mert a google fiókomhoz van kapcsolva az meg levan védve ip alapján is, meg ha máshonnan be akarnak lépni a telómra kapott sms-el kell visszaigazolni hogy beengedjen, vagyis még ha meg is szerezték a jelszómat, az emailemhez tuti nem fértek hozzá. És a probléma hogy vissza se tudom állítani a jelszót, mert ha rámegyek a jelszó visszaállítására, azt a tetves microsoft fiókot hozza be, hogy annak állítsam vissza a jelszavát, miközben azt tudom, és nem akarom visszaállítani, de ha a skype honlapján, vagy a launcherben megyek rá hogy skype jelszó visszaállítása akkor is az M$ fiókos szart hozza fel -.-"
Már nagyon ideg vagyok hogy ennyire életképtelen a rendszer, valaki tud megoldást? Pl egy linket amivel tényleg a skype jelszavamat állíthatom vissza nem az ms fiókét...?
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Unigine Superposition Benchmark
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kuponkunyeráló
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bioshock 2 Special Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már nagyon ideg vagyok hogy ennyire életképtelen a rendszer, valaki tud megoldást? Pl egy linket amivel tényleg a skype jelszavamat állíthatom vissza nem az ms fiókét...?