- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Második kiadást készült az Arctic asztallap aljára szerelhető PC-jéből
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Hello, egy kis segítségre lenne szükségem, mert a support hétvégente nem elérhető, az autómatikus help központ meg egy nagy rakás gőzölgő ***

Újraraktam a gépet, és teszem fel a skypot, de istenért nem enged bejelentkezni... Életemben mindenhova 5 jelszót használtam, 100% hogy ide is az egyiket adtam meg, de egyikkel sem enged be. Feltörés lehetetlen, mert a google fiókomhoz van kapcsolva az meg levan védve ip alapján is, meg ha máshonnan be akarnak lépni a telómra kapott sms-el kell visszaigazolni hogy beengedjen, vagyis még ha meg is szerezték a jelszómat, az emailemhez tuti nem fértek hozzá. És a probléma hogy vissza se tudom állítani a jelszót, mert ha rámegyek a jelszó visszaállítására, azt a tetves microsoft fiókot hozza be, hogy annak állítsam vissza a jelszavát, miközben azt tudom, és nem akarom visszaállítani, de ha a skype honlapján, vagy a launcherben megyek rá hogy skype jelszó visszaállítása akkor is az M$ fiókos szart hozza fel -.-"
Már nagyon ideg vagyok hogy ennyire életképtelen a rendszer, valaki tud megoldást? Pl egy linket amivel tényleg a skype jelszavamat állíthatom vissza nem az ms fiókét...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bittorrent topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már nagyon ideg vagyok hogy ennyire életképtelen a rendszer, valaki tud megoldást? Pl egy linket amivel tényleg a skype jelszavamat állíthatom vissza nem az ms fiókét...?