- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Apple MacBook
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Riasztó topik
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Hello, egy kis segítségre lenne szükségem, mert a support hétvégente nem elérhető, az autómatikus help központ meg egy nagy rakás gőzölgő ***

Újraraktam a gépet, és teszem fel a skypot, de istenért nem enged bejelentkezni... Életemben mindenhova 5 jelszót használtam, 100% hogy ide is az egyiket adtam meg, de egyikkel sem enged be. Feltörés lehetetlen, mert a google fiókomhoz van kapcsolva az meg levan védve ip alapján is, meg ha máshonnan be akarnak lépni a telómra kapott sms-el kell visszaigazolni hogy beengedjen, vagyis még ha meg is szerezték a jelszómat, az emailemhez tuti nem fértek hozzá. És a probléma hogy vissza se tudom állítani a jelszót, mert ha rámegyek a jelszó visszaállítására, azt a tetves microsoft fiókot hozza be, hogy annak állítsam vissza a jelszavát, miközben azt tudom, és nem akarom visszaállítani, de ha a skype honlapján, vagy a launcherben megyek rá hogy skype jelszó visszaállítása akkor is az M$ fiókos szart hozza fel -.-"
Már nagyon ideg vagyok hogy ennyire életképtelen a rendszer, valaki tud megoldást? Pl egy linket amivel tényleg a skype jelszavamat állíthatom vissza nem az ms fiókét...?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már nagyon ideg vagyok hogy ennyire életképtelen a rendszer, valaki tud megoldást? Pl egy linket amivel tényleg a skype jelszavamat állíthatom vissza nem az ms fiókét...?