Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Hétfőn kaptam kézhez a kamerámat és aznap feldobtam a bicajra a csomagban lévő, rögzítő konzollal.
Videó , vágatlan, semmi szerkesztés.
Igen zajos, gondolom a vízálló tok miatt pláne de majd tesztelem anélkül is.
Néztem más ilyen jellegű bicajos videókat és azokon is hasonló "menetzaj" hallatszik de a kép szerintem nem annyira borzasztó. Rosszabbra számítottam.(#9450) sityupityu
Fenti videón van némi kereszt irányú forgalom kb 6 és 9 perc környékén, igaz távoli és ezért nem lehet viszonyítási alap.
-
maj-viktor
őstag
Elvileg igen... de pont pár napja konzultáltam és talán át lesz variálva... talán %-os kuponra... nem tudom... ha kapok infót - jelzem!
Esetleg Gery-nél tudsz %-os kuponozni... nála is van... bár legutóbb amikor írta, azt írta kifogyott és csak pár hét múlva lesz készlete... igazából őket kell kérdezi... ők árulják.... mármint az electropoint-tól, illetve a Gery-től, hogy van-e készlet... él-e még az akció (én nem kaptam infót, hogy már nem élne, nem tudják biztosítani, így feltélezem igen)
én nem árulom a kamot, így nem tudom! Ők "forgalmazzák"... ők tudnak ilyenről tájékozatatni... van-e belőle, kupon kérdés... ha vásárlás előtt rákérdezel, biztos nem lesz váratlan nekik...
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
Nemcsak autóba hasznos... bármilyen lapos felületen... pl. fal - csempe... én múltkor a konyha csempéjére raktam... de fürdőszoba csempén is megáll, ha nem érdes a felület... bárhol! Más motoros sisakon hasznosította... (mondjuk ezen akkoris csodálkoztam... arra ottvannak a 3M-es tapadócuccok)
Egyszóval hasznos tud lenni ez is... vagy egy kis tripod is akár! (pl. gorillapod vagy annak másolatai)
Azért nehéz így tanácsot adni.. tudni kell a felhasználás célját... aki síelni használja... az nem vesz pl. lebegő markolatot... szemben azzal, aki medencében akarja használni, stb.
Ahogy egy ejtőernyős sem, stb.
Azért ki milyen "sport-ra" használja...Ahogy látom a legelterjedtebb itt a motoros felhasználók! Nem a tipikus "extrém sportolók"... sí - szörf - ejtőernyő
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
- memóriakártya mindenképp (16GB minimum, de inkább 32GB szerintem)
- ezeken felül a felhasználás célja mérvadó... így én az alábbi 3-ast tudom ajánlani:
monopod - hám - fejpánt
https://www.facebook.com/SJ4000HUN/photos/a.1453654131550438.1073741831.1448352298747288/1534383726810811Ezeken felül 1000x "marhaságot tudsz venni" (nekem is van hozzá sok minden... árulok is, ha valakinek sürgősen kell, stb.)
Tudsz még mondjuk hordozó táskát venni vagy lencsevédő kupakokat...
Autós tapadókorongos tartó lehet még jó esetleg...
Én már ott tartok, hogy mindent szart megvettem hozzá! és többe vannak a plusz tartozékok, mint 1db kamera!
(mondjuk én nem vagyok mérvadó, mert nekem ~5-8féle sportkamerám van... SJCAM-ok (4000-5000-WiFi-PLUS, stb.), SONY, Xiaomi, stb.)A biciklis rögzítőre ne költs.. az gyárilag van a dobozba ilyen "csőre felfogató"... bár biciklin ez úgyis rázkódik... de bárhol máshol, mert átveszi a rezgést...
Most például egy olyan tartóval szemezek, ami olyan, mint egy boxer... de a kamerát tudod ráfogatni... hasznosnak tűnik... csak kicsit drágálom érte a 10+$-t... hisz csak műanyag... (de már megszoktam, hogy az ilyen egyedibb cumók, amik nem tömegtermékek - tömgyártásúak... drágábbak!)
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
Az electropoint a brand-elt SJCAM logósat árulta mindigis...
(#6844) Bobyjack
Mi a bajod az "ebay-es fajtával"?(#6847) Real_Necro
Háááát áfa-stul már akár 25E körül is megkapod "azt a verziót" külföldről, persze hosszú szállítási idővel... így mondjuk tekintve, hogy használt és a plusz tartozékok, valami ilyen árat tudok elképzelni... ennyiért tuti lesz rá vevő... hameg csak szabadulni akarsz tőle... felrakod 1Ft-ért vaterára... aztán lesz amennyi lesz...(#6849) ooloo
Class 10-es sebességűt veszel megbízható helyről, akkor sok gondod nem lehet vele... azaz ami garantáltan tudja a 10MB/sec-es írást...
Én márkából Kingston párti vagyok, de Samsung is van "szolgálatban" (de pl. Samu-t gyakrabban hamisítják)(ám van egy darab eladóm is ha érdekel...
mármint micro sd 32GB samsung eredeti 10+MB/sec írás - letesztelt, stb.)
Egyszóval arra vigyázz, nehogy fake kártyát vegyél / kapjál... (azaz pl 32GB-osnak felcímkézett 8GB-osat)
-
mm89
őstag
http://electropoint.hu/
Lap alja, jobb oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Revolut
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk