Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
user222
csendes tag
Akinek cserélgetnie kell az aksit, így könnyebb kinyitni a mikroszkopikus méretű fedelet.
Annyira közel van egymáshoz a retesz és a nyitó "nyílás" hogy szinte lehetetlen segédeszköz nélkül felpattintani. Láttam teszt videót, ahol az ember egyből felpattintotta, de nekem ehhez kicsi a körmöm és nem is akarom megnöveszteni. :-) -
PePeBones
csendes tag
Csak azért mert az előző GoPro videó amit itt megosztottak pár hozzászólással előttem az szerintem nem hero 3+ Black Edition volt !
Az a baj hogy a hero 3 az elég tág fogalom !
és nem látom feltüntetve sehol a konkrét cuccot ! De amúgy jó a videó !
-
PePeBones
csendes tag
Srácok, GoPro Hero 3 + Black Edition össze hasonlítás az SJ4000 Firmware: 20140527 ? valakibe be vállalja? nagyon kíváncsi lennék mit tud a kicsike, sajnos a youtubon lévőket nem tartom hitelesnek ! viszont ha itt valaki csinálna ! Az már hitelesebb lenne számomra ! ?
Fontoljátok meg sajnos nincs a közelembe bérlési lehetőség ! Amúgy bérelnék pár órára -
sbe561
tag
Motoros kollégám érdeklődik a kamera iránt, de nem valami aktív netező, és valószínű én fogom megrendelni neki. Van valami ajánlott shop vagy eladó ahonnan érdemes megvenni Eu-n belül vagy kívül?
-
greef
tag
SJ4000 vs GoPro 3
VIDEOJobb a GoPro élessége, és a mikrofonja is, de talán nem 4x.
-
nbence94
tag
firmware kérdésre ott van az #1754-es, valamint #1755-ös hsz.
amúgy meg Vimeo -
nbence94
tag
sráácok, tessék visszaolvasni!! ez itt nem csevegő, hanem szakmai fórum (elvileg)
itt van már majdnem 1800 hsz, ugyanazokat a kérdéseket teszitek fel, amikre már előttetek válaszoltak...
-
alfagyuri
tag
Hova érdemes feltölteni videót?
-
user222
csendes tag
"..be van dugva a töltő nem kell a kamerához nyúlni mert ha gyújtáskor áramot kap elindul a felvétel és ha leállítod az autót (motort, kiveszed a kulcsot) megáll és ki is kapcsol a kamera. "
Egy kérdés: ha pl a töltőre teszem a kamerát CAR módban és a töltő elé dugok egy időkapcsolót, ami előre programozott időben áramot ad a töltőnek adott ideig, akkor a kamera az általad leírt m,ódon fog működni? Azaz egy objektumot meg lehet vele figyelni távollét alatt előre kiválasztott időben?
-
user222
csendes tag
válasz
maj-viktor #1777 üzenetére
"Ha sok hasznosat olvastál - tudtál meg, segíts te is másoknak, ha kérdésük van..."
természetesen. Ezzel is kezdtem, pl akumlátor fedél témában. Azonban egyenlőre inkább olvasok, mint tanácsokat adok, adott esetben kérdezek, még ha van olyan kérdésem amit negyedszerre tennék fel, mert még eddig senki nem válaszolt, bár nem hinném. Biztos van akinek egyértelmű, hogy melyik a régi meg az új kijelző de valaki megmondaná? Tényleg érdekel.
Ha az FW verzióm 20140424v01, akkor ez régi, vagy új?A car móddal kapcsolatos és a te hozzászólásod is köszönöm, kijelzőtől függetlenül frissíteni fogok.
-
maj-viktor
őstag
válasz
alfagyuri #1769 üzenetére
Pont ilyen sisakos rögzítés miatt nyitottam topikot a másik hasonló kamnak (SJ3000)
Ezt oldalra rögzítés esetén - jobban ergonomikus motoros - sisakos száguldozáshoz!http://prohardver.hu/tema/sj3000_wifi_sport_cam_gopro_sony_sport_cam_clone/friss.html
-
maj-viktor
őstag
válasz
maj-viktor #1782 üzenetére
Gyorsba nyitottam is neki itt egy fórumtémát, hogy arról inkább ott, erről meg itt beszélgessük...
http://prohardver.hu/tema/sj3000_wifi_sport_cam_gopro_sony_sport_cam_clone/friss.html
-
maj-viktor
őstag
EZ volt már!?
SJ3000 WIFI Camera is available.
http://www.foxoffer.com/sj3000-wifi-full-hd-1080p-action-helmet-sport-camera-p-734.html
https://www.facebook.com/foxoffer/posts/725226010873627Szal ez alapján tényleg nemsokára lesz SJ4000 Wifi!
)
(na arra kíváncsi leszek) -
ZozzV6
senior tag
válasz
alfagyuri #1778 üzenetére
Én most kipróbáltam a License No-t. Ha bekapcsolod videón a dátumozást akkor a dátum és idő után írja automatikusan de sajnos nem csak akkor ha car módban van hanem mindig minden egyes általad indított videón is ott virít a dátum és idő után. Mondjuk mivel én nem használom kocsiban és a dátumozást sem így nem zavar.
-
alfagyuri
tag
válasz
maj-viktor #1779 üzenetére
Köszi.
-
alfagyuri
tag
license no set az mi,mit lehet vele csinálni?
-
maj-viktor
őstag
válasz
user222 #1768 üzenetére
Az előző 2 kommentemmel szerintem végleg lezártuk a firmware témát!
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_1746-1746.html
http://prohardver.hu/tema/sj4000_fullhd_action_cam/hsz_1748-1748.html
Mivel friss a termék... (féléves - január elejei kiadás), jóhogy nem tökéletes és folyamatosan finomították a szoftver részét!
De szerintem mostanra, a N201405270ZV01 - es fw-el elérte a végső megfelelő minőséget.. persze ez már szőrszál hasogatás, de ez szakmai fórum, jóhogy belemegyünk a részletekbe és nem csak ahogyesik - úgy puffanként kezeljük szerintem! AZ alap gyári fw-el is jó kam (pláne a maga ~30E-s bruttó árával), de ha kicsit tudunk rajta finomítani, akkor miért ne tegyük!?Ha sok hasznosat olvastál - tudtál meg, segíts te is másoknak, ha kérdésük van... ilyen egyszerű! Mi is így teszünk!
(#1774) LolokeBacsi
jól beszél... xD
Ha letöltitek az előző teszt videóm nyers felvételeit, akkor a vágottszeműek, akik fifikásak az ilyenre (pl. mint én is... "fotós"...), az észreveszi - persze egy átlag felhasználó leszarja és csak használja, úgy ahogy van! -
ZozzV6
senior tag
-
LolokeBacsi
csendes tag
válasz
user222 #1768 üzenetére
Az utolsó firmware látványosan jobb felvételeket csinált, mint a többi. (új kijelzősről beszélek)
Azért nehéz megkülönböztetni, mert nem mindig jön ki a különbség, és főleg egymás mellé rakva látható, illetve a youtube tömörítése is beleszól egy kicsit. A színhőmérséklet más kérdés, azt lehet korrigálni, de a kockásodást nehezebb. -
ZozzV6
senior tag
válasz
user222 #1767 üzenetére
Car mód lényege ha nem veszed ki az autóból és be van dugva a töltő nem kell a kamerához nyúlni mert ha gyújtáskor áramot kap elindul a felvétel és ha leállítod az autót (motort, kiveszed a kulcsot) megáll és ki is kapcsol a kamera. Effektíve nem kell a kamerával foglalkoznod külön mert az magától bekapcsol, felvesz kikapcsol. Ennyi a lényege. Ha töltőt dugsz bele bekapcsol és elindul a felvétel. Az más kérdés hogy én nem hagynám a kocsiban a szélvédőn ezt a kamerám. A motion detection az egy teljesen külön funkció biztonsági kameraként használva.
-
alfagyuri
tag
Köszi a választ.
meg még az a fura,hogy a kicsit hajlítottal azért nem teljesen fekszik fel a bukóra és ezért aggódok. -
alfagyuri
tag
Sziasztok!
Motoros téma:Szerintetek ha a bukóra felragasztom az egyik öntapadós talpat és rá a kamerát a vízálló tokkal az 160 környékén fent is marad?Vagy,hogy rögzítsem? -
user222
csendes tag
Szerintetek nincs egy kicsit "túljáratva" ez FW téma? Úgy olvasom itt, hogy vannak, akik nem vagy alig látnak különbséget, vagy csak akkor, ha a nyers fájlt tudnák megnézni, stb. Van aki már meg is kavarodott. Egyenlőre én sem látom át a helyzetet, új kijelző, régi, stb. Van ennek ekkora jelentősége? Ennek a kamerának alapból ennyi pénzért a piaci társaihoz képest jó képminősége van. Természetesen, ha lehet fokozni, senkinek nincs ellenére, de eddig ezt nem sikerült igazán meggyőzően bemutatni.Mind e mellett sok hasznosat olvastam tőletek és a topik alapján vásárolta, ezért köszönet!
-
user222
csendes tag
Szerintem nem. Car módban is folyamatos a felvétel. Legalább is nálam.
Leteszem az asztalra, car módban. felvétel folyamato. Ha van mozgás, ha nincs.
Car mode + motion detection (esetleg csak motion detetction)az ami elképzelhető, hogy induláskor vesz csak. Viszont akkor szétdarabolja a felvételt annyi fele, ahányszor leáll és elindul, vagyis a képmezőben adott ideig nincs mozgás, akkor vág egyet a következő mozgásig. -
user222
csendes tag
válasz
maj-viktor #1755 üzenetére
Szia!
Már kérdeztem, de sajnos nem válaszolt senki, a téma rendszeresen feljön.
Új kijelző, régi kijelző. Meg tudod mutatni, mondani, melyik az új és melyik a régi?
Én most vettem egyet, ami szerintem 3 hete lehetett feladva, de ettől még lehet, régi kijelző, a kereskedő készletétől is függ, -
menyhartlevi
aktív tag
Miért nem tudok Geekbuying-ról DHL-lel rendelni? (semmit)
Eddig még tudtam...
-
maj-viktor
őstag
válasz
Neptunfű #1761 üzenetére
Ohhh, hogy elmennek a sunyiba! xD
Pont tegnap este / ma hajnalba rendeltem egyet máshonnan (persze jóval drágábban is... 90+$), pedig néztem tegnap este őket is, és akkor 95-100$ közötti volt szín különbséggel... Áhhhh, miért nem vártam félnapot, most megsporóltam volna ~15$-t (~3,5E Ft-ot)
Na mindegy... ilyen ez... egyszer fenn - egyszer lent! xD
-
Neptunfű
tag
Üdv!
Geekbuying-on most akciós a kamera 79,99-ért. Sajna a héten rendeltem egy tízessel drágábban ugyaninnen :/
szerk.:
Kérdés azoktól akik innen rendeltek esetleg DHL-el, mit láttak az Order tracking menüpont alatt?
Hétfő reggel rendeltem és azóta semmi változás, se egy sms, se email, csak a bizonylat, hogy fizetve ExpressCheckout DHL-es kiszállítást kértem.
"Order Status: Payment Confirmed(Processing)" vagy a szülinapos banzáj miatt csúszik a dolog? -
HypeeeR
tag
válasz
maj-viktor #1728 üzenetére
Nekem eddig nem volt problémám a dx-es csomagokkal. Általában 25-30 munkanap volt a szállítási idő, de volt olyan is, ami 12 nap alatt megérkezett. A nagyobb értékű termékek is megérkeztek, illetve akkumulátorokkal sem volt probléma. A negatív rekord pont egy olcsóbb terméknél volt, ami kb 5 dollárba került és 45-50 nap alatt érkezett meg.
-
greef
tag
Ha minden jól alakul ma lesz egy GoPro 3 vs SJ4000 összehasonlító videó.
-
ZozzV6
senior tag
-
alfagyuri
tag
Sziasztok!
A car mode on off mit csinál?
license no set az mi mit lehet vele csinálni? -
maj-viktor
őstag
válasz
nbence94 #1754 üzenetére
Hello!
Letöltöttem a "foxofferes" linken
http://www.foxoffer.com/blog/2014/06/16/about-sj4000-camera-firmware/"1. Latest firmware for new PCB and new LCD screen:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/22493212/firmware/SJ4000/SJ4000_FW_0605_NEW_PCB.zip2. Latest firmware for old PCB and old LCD screen:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/22493212/firmware/SJ4000/SJ4000_FW_0616_OLDPCB_OLDLCD.zipIf the camera firmware is 0324 or previous version, I recommend use the firmware for old LCD screen."
Az elsőt.. telepítettem és ezt kaptam: N201405270ZV01
Szóval igen, nincs juniusi fw, az ez: N201405270ZV01
És jelen állás szerint ez a legjobb firmware!
(de az előző teszt videóm alapján írjon más is véleményt még nyugodtan)
-
nbence94
tag
A Foxofferes linken található a legújabb firmware, tényleg 0605-nek írja, de szerintem a kamera magát ezzel 0527-nek hívja, emiatt lehet hogy néha mindenki másról beszél..
köszönjük a tesztvideót, szerény véleményem, hogy gyakorlatilag nincs lényegesebb különbség a kettő között, nincs már az, hogy a januári lealázza az újabbakat. talán az új picivel élénkebb, de ezt mindenki döntse el maga.(ja még annyi, hogy a színek valóban ugrálak, úgyhogy az automata színválasztás helyett érdemes lehet mindenkinek egy fixet, pölö Cloudy-t, Tungstent kiválasztani
)
----
Tehát rövid GYIK-em, hogy ne kelljen mindenkinek egyesével elmagyarázni:HA 0324 vagy előbbi, azaz régi kijelzős kamerád van használd a legelső januárit, vagy ezt.
HA 0324 utáni van rajta használd ezt.
így remélem végre lezárhatjuk a firmware kérdést
-
bajaki
őstag
válasz
maj-viktor #1751 üzenetére
Hmm, vagy várjunk csak.
SJ4000_FW_0605_NEW_PCB Láttam erről is beszélgettetek ma. Ez lenne a 0527-es? Csak mert akkor össze vagyok zavarodva. Azt hittem ez valami másik, valami új júniusi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest