Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alph4
tag
Én 20 napjra rendeltem szintén Banggood-ról kuponnal, ma meg is érkezett, lazán átment a vámon semmi plusz, így 19ezerből ki is jött cakk-pakk
Én mondjuk mindig lebeszéltem az eladóval vagy teszek megjegyzést hogyan adja fel, aztán így nem szokták vámolni nekem a jóval nagyobb értékű csomagjaimat sem.
(elég sokat rendelgetek)
-
Feribacsi555
senior tag
-
espat
tag
Jelentem az április 23-án Banggood-nál rendelt SJ4000 kamerám ma belépett SK teruletére. A csomagot a svéd posta hozza, valószínuleg holnap fogják kiszállítani....35 napos utaztatás után.....
Turelem (és a Banggood 15%-os kuponja) rózsát terem....
[ Szerkesztve ]
-
OccsE
aktív tag
Firmware verziok:
SJ4000 - March 14 (Timelaspe 5s/10s/20s)
SJ4000 - March 24 (Rotate Function)
SJ4000 - Apr 24 (White Screen Fix)
(lehet erdemes lenne elkezdeni megszerkeszteni az 1.hsz. es a hasznos infokat ott osszegyujteni!)
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
van valakinek kölcsön egy hétre egy monopod ehhez a kütyühöz?
megyünk nyaralni és jól jönne egy próbának. részleteket privátban
---
a GoPro Studio elég vacakul kezeli ezeket a képeket. Szerintem valami info van a GoProval készült fotókban amit hiányol. Rajta vagyok a kiderítésén.
-
KIZS
aktív tag
A januári fw "blank screen" hibát produkál a kamerán, a legújabb viszont működik. Szóval 2-es kamerám van ez biztos. Szerintem minden firmware V01-re végződik, legfeljebb csak egy verzióból volt V01 és V02 is.
Egyszerűen az a mondás, hogy a régi kamerák az X verziónál régebbi fw-t használják, az újak meg meg a X verziónál újabbakat. És az ominózus X verzióból lehet V01 és V02 is (bár én V02-t még nem láttam).
-
OccsE
aktív tag
de itt van egy masik dilemma is nalad! Te azt irod, hogy V01 szamu fw-d van, vagyis elvileg meg a "regi" (nem az uj hw-ju) kamerad van es meg van ez a remeges. Akkor elkepzelheto, hogy itt nem is a "regi" es "uj" hw kozotti kulonbsegrol beszelhetunk, hanem vmi mas okozza ezt a problemat ?
-
KIZS
aktív tag
válasz
Bobyjack #889 üzenetére
Szép képet csinál nincs ezzel gond. Ha erre a remegésre sikerül megoldást találni akkor én maximálisan elégedett leszek. A megoldás lehet firmware alapú vagy utólagos szoftveres feldolgozás is (van egy csomó megoldás rá, csak időigényes illetve nálam sajnos nem bírják kezelni, hogy száguldozás közben remeg a kép).
Illetve lehet, hogy valami más rögzítési technikával is meg tudom oldani a dolgot. De direkt végignéztem a gopro-s "hogyan rögzítsük motorra" oldalakat és ott nem pöcsörésznek túlzottan. Simán kirakják egy 1.5 méteres rúdra fölfelé vagy egy 40 centis elhajlított tartóra oldalra. Ezeknek pedig több centis kilengése lehet menet közben és mégis halál stabil az összes videó amit láttam.
-
Bobyjack
senior tag
A színeket ki kell tapasztalni, az olvastam, hogy nappal is érdemes a felhős beállítást alkalmazni és bizonyos esetekben egy harmad fényerőt is kell neki adni, hogy jó képeket csináljon.
Amúgy akár lesz közös tesztelés, akár nem, fogok csinálni egy SJ1000-es összahasonlító videót. Az idei síelésre kölcsönkaptam havertól az övét, ezért is vettem végül sajátot, csak SJ4000-et. Szeretném, ha az SJ4000, amit nekem küldenek eléri majd ezt a képminőséget.
Amúgy a videó alapján az SJ1000 is hajlamos remegésre.
-
Balagge
csendes tag
Vateráról mivel nekem fontos volt a gyorsaság, sajnos pont készlet hiányon volt ezért nekem is várnom kellett rá 2.5 hetet ~
próba videó van, meg unboxingról is csináltam azt most töltöm felfele, ha azzal megvagyok valami mintát teszek fel, felpattintottam autóra, aztán gurultam vele, akkor azt is "nyersen" felteszem és kiteszem ide. Notebookon kissé susogott, de PC-n ezt nem hallottam. majd megnézzük !
-
Ráti
tag
meg mikor
-
Balagge
csendes tag
Ma kaptam kézhez az enyémet
teljesen rendben van minden hozzá bár az az autós töltő eléggé hitvány minőség ahogy megúztam h. tartson ketté is vált... majd megragasztom.
egyébként 20140324V02 FW van rajta
-
Boom21
tag
válasz
djbahool #877 üzenetére
Én még csak letöltöttem és belelestem... elvileg kéne kezelnie a mov file-t is...[What Type of Media Files Can I Add to a GoPro Studio 2.0 Project?]
-
Bobyjack
senior tag
Szerintem azért lenne érdemes egy időpontban ugyanolyan szögből ugyanolyan fényviszonyok mellett készíteni a felvételeket. Az hiteles lenne. Nem lehetne mondani, hogy rezeg a tartó, felhős az ég stb.
Talán egy rúdra lehetne felszerelni mondjuk 3-4 különböző verziót. Készíteni gyaloglós, autós vidót. Ezekből azért már elég jól le lehet szűrni a lényeget.
Szerk:
(#878) Boom21: Teljesen korrekt a képminőség. Arra kíváncsi lennék, hogy a gyors mozgásokat hogyan kezeli, de így elég szép. Azt hozzá kell tenni mondjuk, hogy a háttér fényessége nehezített pálya volt, ennek ellenére meggyőző.[ Szerkesztve ]
-
djbahool
senior tag
GoPro studio-t hogy tudjátok használni?
Nekem azt irja hogy ismeretlen file tipus.
Pedig felraktam az Apple QT-ot is. -
Boom21
tag
Az a baj, hogy nekem nem volt módom kipróbálni a korábbi kamerával, ez az első "eksön kem" a kezemben tehát nincs összehasonlítási alapom. Amivel össze tudom hasonlítani az egy NIKON S9300 fényképezőgép vagy a Note3-mam kamerája, egyik sem ez a kategória tehát lehet csak én várok többet ettől a kamerától mint amit kéne. Még GoPro-t se próbáltam tehát azzal se hasonlíthatom. Csak a tesztvideókat láttam mielőtt megvettem és az meggyőző volt, de azoknál nem tudni milyen feltételekkel készültek a képek, videók.
Igazából a színekkel sincs úgy probléma, csak a Note3 erős színeit megszokva írtam hogy lehet fakók a színek... de egyébként nem rosszak a videók amiket csináltam az SJ4000 kamerámmal... most gondolkodom, hova töltsem fel példavideónak hogy megnézzétek és véleményezzétek.[ Szerkesztve ]
-
OccsE
aktív tag
És neked van "rázkódás" illetve "tompabb szin" problémád a V02es kameraddal?
Bobyjack: ebayen kérdeztem rá egy eladora hogy amit árul az milyen fw-rel.
De most már végképp meg vagyok zavarokra mert ugye KIZS "razkodos" kamerája V01es
Sooot! Jó lenne tudni más tapasztalta-e ezt a rázkódást vagy csak szegény KIZS-nel van csak ilyen gond?
[ Szerkesztve ]
-
Boom21
tag
válasz
Bobyjack #870 üzenetére
Jó ötlet, bár szerintem elég lenne egy központi oldal ahova a júzerek feltöltik az eredeti firmverjükkel készült próba felvételeiket és leírják a véleményt, esetleges hibákat, észrevételeiket. Akár itt is lehetne ez az összegző oldal felsorolva a különböző firmeket, mellékelve pár próbafelvételt hozzájuk, majd ez az oldal frissülne folyamatosan. Lehetne a neve Action Cam Firmwares (hogy külföldiek is rátaláljanak)
[ Szerkesztve ]
-
Bobyjack
senior tag
Ezt az új firmware-t hol találtad?
Szerk:
(#868) oszy: Kipróbálhatod saját felelősségre. Ha nem jó fehér lesz a kijelző. Ha megvan a korábbi firmware fájlja, akkor elméletileg vissza tudsz állni rá.(#869) Boom21: Ezért is volna jó egy össznépi találkozó, ahol végigpróbálhatnánk firmwere-eket, korábbi revíziókat. Nemzetközi fórumokon is elég nagy a köd a hardveres/szoftveres revíziókat tekintve. Szerintem mindenki örülne, ha tiszta vizet lehetne önteni a pohárba. A gyártó felé is könnyebb lenne a reklamáció és megalapozotten lehetne követelni a javított firmware-eket. Ja és lehetne képes összehasonlítót készíteni, hogy mi alapján lehet felismerni az egyes hardveres revíziókat.
[ Szerkesztve ]
-
Boom21
tag
Szerintem nem. Fentebb KIZS írta, hogy neki van (volt) mindkét kamera és próbálgatta a firmeket és nem ment.
Valaki még (talán maj-viktor) írta hogy kijelzőcsere (gyártás) miatt kellett külön v1 és v2 firmeket írni és ezek csak a saját kijelzőjükkel működnek, tehát ne keverjük a v1 és v2 firmeket. sajna nekem nem volt korábbi firmes kamerám pedig tesztelném azt is.
[ Szerkesztve ]
-
Boom21
tag
válasz
YesIamKrisz #864 üzenetére
Rákattintasz az eladó nevére és meg tudod nézni az értékelésit, ha valaki nyilvánosan szöveggel is értékelt akkor azt is...
-
Boom21
tag
vagy [ez] akinek a V2-es kamerája van... ez 05/15/2014 dátummal megy. Fura mert azt írja hogy ez javítja a "blank screen" hibát a 20140324V02-es firmverhez képest, nekem jelenleg ez a márciusi van fent, de nincs "sötét a képernyő" hibám. Nem tudom hogy feltegyem-e az újat. Aki már frissítette a firmet, az vissza tudta tenni (azonos verziószámú) korábbi firmet?
[ Szerkesztve ]
-
OccsE
aktív tag
ha minden igaz ez a legujabb fw verzio: 20140523V01
van esetleg vkinek mar ilyen? Hogy mukodik? Minden rendben vele? -
YesIamKrisz
csendes tag
Már én is várom a sajátomat. Azt esetleg tudja valaki, hogy ebay-en, hogyan lehet olyan listát nézni, hogy az adott termékkel kapcsolatban milyen visszajelzések érkeztek a vásárlóktól?
-
OccsE
aktív tag
most egyebkent akkor hogyan lehet megkulonboztetni a "regi" es jol mukodo verziokat az ujabb "rezgos", csunyabb szinuektol?
a firmware verzioban talalhato V01/V02 alapjan egyertelmuen meg lehet? -
OccsE
aktív tag
egyre vadabb arakkal jelentkeznek az ebayen
-
PS7A
tag
Szakik, csak kíváncsiságból kérdezném, hogy kinek melyik fajta memóriakártya vált be a legjobban?
Gondoltam a mymemori shopból rendelnék egy 32-es CL10-est. Kicsit régen foglalkoztam a témával, így nem tudom, van-e még valami amit még figyelembe kéne vegyek -
OccsE
aktív tag
erdekes.... hirtelen minden aruja elfogyott az eladonak...
Vegulis 107 db SJ4000-et sikerult eladnia! -
greef
tag
A "tag" (vagyis én) megírja majd, hogy szerencséje volt-e, vagy kapott egy téglát párnázott borítékban.
-
OccsE
aktív tag
válasz
maj-viktor #855 üzenetére
A röntgenen a tégla úgy is simán át jön
max azért jön majd érdeklődés hogy mi került egy teglan $57 -
maj-viktor
őstag
Én az összes csomagomat így kapom / kaptam... és akkor!?
Ennek nincs köze semmihez! a 22€-s határ az érvényes!
45€-s határ akkor lesz érvényes, ha USA-ból nagybácsi, ajándékszerződéssel küld valamit...
Attól, hogy az van ráírva, hogy GIFT, szerinted elhiszik a vámosok!? Manapság már tudják melyik csomagot kell "kiemelni"... röntgen és bukó!
lassú postával 80% az esélye a "lebukásnak", futárral meg 99%!
[ Szerkesztve ]
-
OccsE
aktív tag
válasz
maj-viktor #853 üzenetére
Én eddig csak úgy kaptam csomagot ebayes vásárlásnál hogy "óriás" betűkkel rá volt írva GIFT...
Na de tényleg hagyjuk. Majd kiderul mi lesz... -
maj-viktor
őstag
Sokra nem mész vele... mert nem a 45€-s határ vonatkozik ide, hanem a 22€-s...
Rendelés külföldről 1.rész (VÁM & ÁFA terhek): http://junkieeeboy.blog.hu/2012/10/14/rendeles_kulfoldrol_usa-bol_kinabol_ebay-rol_vam_afa_terhek
Rendelés külföldről 2.rész (Szállítási módok & idő): http://junkieeeboy.blog.hu/2013/09/01/rendeles_kulfoldrol_usa-bol_kinabol_ebay-rol_szallitasi_modok_ido
Rendelés külföldről 3.rész (Vámolási folyamat): http://junkieeeboy.blog.hu/2014/05/18/rendeles_kulfoldrol_usa-bol_kinabol_ebay-rol_3_resz_vamolasi_folyamatDe ezt ne ide OFF-oljuk, ennek megvan a topikja:
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/friss.html[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
Hááát igen, én most csak a szállításról beszéltem... a vám az külön tészta!
... a vámolás az akár 2hétig is eltarthat... (legutóbb, 1hét után "nyúltak csak hozzá"... értsd Célországba megérkezett után 1hét múlva lett "Vámkezelés alatt" státuszú, plusz 1hét, míg adatbekérés-adatfeldolgozás, stb.
Így szerencsés esetben "lassú postával" 2hét alatt itt volt (rosszabb esetbe 4-5hét), de további 1,5-2 hét kellett a vámnak mindennel együtt... szóval tudok cifrákat mesélni a vámról... van amikor meg 2nap alatt "levámkezelik"... rendszer az nincs benne - ne keress - keressünk! Épp ahogy esik úgy fúj!
További infók szállítással kapcsolatban:
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/friss.html[ Szerkesztve ]
-
Boom21
tag
Májusi v2 firm valaki?
-
Boom21
tag
válasz
maj-viktor #847 üzenetére
Ha én csalni szeretnék az ebayen akkor max. 30$-ig tenném, annál még sokan legyintenek... nekem pl. pár cucc már nem jött meg ilyen értékben, nem vertem a falat tőle...
-
maj-viktor
őstag
Hát hallod, elég ha csak 1 bolond nem kér majd refundot és az már tiszta haszon lesz neki...
Pontosabban ha majd sok dispute indul majd ellene, akkor az ebay/paypal automatikusan zárolja az emberke nickjét - paypal számláját.... Igazából a PayPal megvédi majd a vásárlókat, csak azért majd komolyan kell bizonyítani, hogy esetleg egy téglát kaptál! Pontosabban, ittis úgy van, ha 1 azonos terméknél "sok a panaszkodó", akkor azok szónélkül automatikusan visszakapják a zsét (bár én ezt gyakorlatba csak pár dolláros - tíz dolláros terméknél tapasztaltam), pl. eltünt eladó esetén!
-
Boom21
tag
válasz
maj-viktor #843 üzenetére
Azért 1 hét alatt nem lesz nála, garantáltan min. +1 hétre még vendégül látja a NAV is a csomagot, akármilyen összeget is írnak rá...
[ Szerkesztve ]
-
OccsE
aktív tag
válasz
maj-viktor #843 üzenetére
AusPost Express a szállítás. Ausztrál expressz posta?
-
dani88
tag
Mellesleg én az Overmax ActiveCam SKY nevű kütyüjére leszek kíváncsi, amit még nem forgalmaznak. Állítólag nagyon jó kis chipsettje lesz, legalábbis a többi ilyen chipsettel ellátott kamera tesztjei alapján fasza
1080p 60fps fogja tudni. Az árára leszek kíváncsi, de én olyan 40 ezerre tippelem. Bocsi az offért, csak gondolom alternatívaként feldobom, ha ez a termék végleg letérne a helyes irányról.
-
Boom21
tag
Hát... vagy nagy szerencséd lesz, vagy bukod a 12eFt-ot... mondjuk ha csaló lenne, nem ajánlgatná ennyire a paypalt nem? Én inkább valami olyasmire gondolok, hogy ez lehet hogy még a másolatnak is valami koppintása, még olcsóbb anyagokból összerakva és egy bejáratott típusnévvel és küllemmel árulva... de persze ez csak feltevés részemről, kívánom hogy szerencséd legyen!
Az azért fura, hogy állítólag már vagy 90-et eladott ebből a kamerából, de az értékelései java része nem erről van...
[ Szerkesztve ]
-
OccsE
aktív tag
válasz
maj-viktor #838 üzenetére
Ja.. És még kapunk +1 akksit is hozzá!
-
maj-viktor
őstag
Háááát, ha szereted magad "sz*patni", sok szerencsét hozzá...
Én ilyen kevés értékeléses eladótól semmit se vennék... De te tudod
Gyanúsan alacsony az ár... átlag 90-100$-ért kapható, ő meg 60$-ért adja!?Ráadásul állítólag még ingyenes expressz szállítással küldi!? O.o
"Estimated between Wed. May. 28 and Fri. May. 30"
Kevesebb mint 1hét alatt ittvan...?Egyre több a gyanús elem...
alig van értékelés, kevés terméket árul (azok is gyanúsan alacsonyak)Én a helyedbe mindenképpen videóznám a csomagbontást... hogy legyen bizonyítékod a paypal felé refund esetére...
Ne legyen igazam, de sztem majd kapsz egy téglát kb.! xDDD
Aztán majd írd meg, hogy ha tényleg sikerült rendbe megkapnod a kamerát innen - tőle...
/szerk
Nézd meg azt a 40 értékelést is miből hozta össze!?
Pár dolláros szir-szarokból...
Hát tovább fokozódik a gyanúm, hogy ettől az eladótól (honesty-art) nem vennék semmit... De te tudod![ Szerkesztve ]
-
greef
tag
Nem akarok senkit bíztatni, hogy ezt vegye meg, ez az ebay egy kicsit mindenhogyan lutri. Nekem megtetszett, ráraboltam. Lehet jól átvágnak, és én leszek a nap bohóca, 38 emberrel együtt.
-
greef
tag
Itt van, de nem tudom hogy ezzel nem szegek-e szabályt hogy hirdetem. :S
Link -
oszy
veterán
senki nem használja a GoPro Studiot????
-
dani88
tag
http://www.ebay.co.uk/itm/1080P-SJ4000-Sports-12MP-DVR-DV-Recorder-Car-Bicycle-Action-Camera-DJI-Phantom-/181407622894?pt=UK_AudioTVElectronics_Video_Camcorders&hash=item2a3cbca6ee
Ez az? Ez csak a kamera magában.[ Szerkesztve ]
-
greef
tag
12e árul a gyerek ebay-en most ilyen kamerát, rendeltem egyet.
-
oszy
veterán
ez a kép fogad engem is a gopro studiónál. valami ötlet?
-
KIZS
aktív tag
válasz
Bobyjack #823 üzenetére
A tükör szárának a tövére van erősítve a gyári tartójával, tökig meghúzva. Pont így volt régebben is. Sőt ha az összehasonlítós videót nézed, akkor látszik, hogy ott még forgatom is a kamerát menet közben a régi felvételen. A régi kamera is be tudod remegősödni egyébként, de ahhoz már bőven 100-110 fölött kellett mennem.
Most jön az az időszak amikor játszok vele és rögzítési pontokat keresek, bár nincs sok
Most kocsival kellett mennem a dolgomra és bepattintottam a kamerát. Kézzel állítottam fix napos időt (hiába borús most), illetve az exposure -t -2/3-ra vettem. Tökéletes felvételt produkált. Picit sötét lett, de egyébként hibátlan.
-
greef
tag
Közben én is rákérdeztem ebay-en a kamerára.
Az egyik válasz az volt, hogy igen ez már az uj kijelzős típus.
A másik írta, nem gagyi, nem használt, új. Nem aggódni.Ezek még levélben is ilyenek. Szóval, valószínű régi kijelzőst, max használtan tudok venni. :S
Vagy megvárom amíg javítanak ezen valamit.
-
Boom21
tag
Nekem mint korábban már írtam 20140323V2 van és ma csináltam pár próbafelvételt, különböző beállításokkal. Ami nem tetszett, hogy fakónak tartom a színeket és a fényváltásokat se kezeli szépen. Csak kézben forgattam körbe a kamerát nem gyorsan és küzdöttek a színek. HDR-rel picit jobb lett és mikor a sharpness-t is levettem teljesen, úgy tűnt élesebb lett a felvétel? A képremegés nekem is fura volt mert nem remeg a kezem és stabilan tartottam a kamerát is, mégis finom remegést néztem vissza full hd tv-n. Eddig csak a Note3-mon néztem vissza a videókat, talán ezért nem tűntek fel a hibák. Azért nem rosszak a felvételek, de pl. a Note3 kamerájával ugyanazt videóztam és ég ès föld a különbség... élességben és színekben.
[ Szerkesztve ]
-
Bobyjack
senior tag
Egészen biztos, hogy jól húztad meg a kormányon a tartót? Alacsony sebességnél teljesen jó a felvétel, egy bizonyos sebesség felett azonban berezonál. Ezekben a kamerákban CMOS szenzor van, ami kifejezetten érzékeny a hirtelen mozgásokra. Nem azonos idő pillanatban gyűjtik be egy adott kép információit, a képet alkotó pixelekből. Nagyon érdekes jelenségek léphetnek fel emiatt. ajánlott olvasmány
-
KIZS
aktív tag
válasz
Drótszamár #817 üzenetére
Ez a záridős dolog logikusan hangzik. A tegnap készült felvételnél iszonyat napsütés volt, napszemcsi nélkül nem is bírtam sokáig vezetni. Nem hiszem, hogy a régi felvétel idején világosabb lett volna (bár tény, hogy a szem érzékelése és a műszerek mérése nem feltétlenül cseng egybe
). Ami viszont rögtön feltűnt, hogy hazafele jövet (amikor a régi FW futott az új gépen) mennyire sötét képet rögzített a kamera.
-
Bobyjack
senior tag
Most olvastam vissza, hogy az új kamerád firmwarejének végén V1 van. Akkor már tényleg nem tudom mi a helyzet, mert ez alapján ugyanolyan verziónak kéne lennie, mint a korábbi kamerád.
Most már baromira kíváncsi leszek, hogy a banggoodosok mit postáznak. Kéne majd egy össznépi kamera/firmware összehasonlító tesztet csinalni. Akinek hulladék a felvétel minősége, az esetleg a felvételek alapján tudna reklamálni.
-
Ráti
tag
Én nem motorozom meg autózom vele, nekem horgászathoz kell, így lehet nem lesz annyira zavaró, ez az új FW dolog. De majd ha megjön ekkor csinálok egy videót és minden kiderül.
-
OccsE
aktív tag
Akiknek már az új hw van azoknál is tapasztalható az a zavaró remegés?
-
nbence94
tag
Attól még, hogy a képen V01-es FW-s van, még nincs garantálva, hogy olyat is kapsz, simán lehet, hogy eladta az összeset, és már a újabbat árulja. (ha megfigyeled ebay-en is mindenki ugyanazokat a képeket meg szöveget használja fel, emiatt szólok csak, hogy ne vedd készpénznek ami a képen van! )
esetleg dobj egy emailt neki, aztán akkor kiderül -
greef
tag
Sziasztok! Én tegnap óta nézegetem a kamerát.
Olvasom, hogy sok a panasz az új készülékekkel. Viszont lehet csak számomra nem tiszta, de a V1-et érdemes venni?
Az ebay-en ezt a képet töltötték fel. Ez jó vagy nem?
kép[ Szerkesztve ]
-
KIZS
aktív tag
Az új gépre ma feltettem a régi fw-t is és csináltam egy csomó videót azzal is. Ugyanilyen remegős lett csak sokkal sötétebb a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 10
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- R.I.P. Aláírások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?