Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
icerockk
tag
Sziasztok!
Na megrendeltem én is a bangood-ról a camerát, és hozzá néhány kiegészítőt. Paypal-on keresztül fizettem, de még soha nem csináltam ilyet, szóval hagy kérdezzem már meg, hogy mindent jól csináltam-e. Rámentem a bangood-on hogy paypal fizetés lesz, ott mindent ok-éztam, és mivel 35000 forintnyi összeg volt a paypal számlámon, gondoltam elég lehet, de még levont a kártyámról 1600 Forintot. Ez azért volt, mert kevés volt a paypal összeg, vagy ez egy transzfer díj?
A másik kérdés, hogy a bangood 2 csomagba pakolta össze a cuccokat, így lett egy 108 eurós csomag, meg egy 5 eurós.... Nem lehetne azt megoldani, hogy legyen 2 olyan csomag, ami 100 euró alatt van? Vagy ezt ők csinálják, így tudják csak utaztatni a termékeket?
-
kisda
aktív tag
válasz
lolcopterlol #497 üzenetére
Nálam ext1-be formázza a 64 gigás class10 samukártyát. Fat32-re formáztam win7-el, de nem fogadta el, formáznom kellett a kamerában. Így viszont Xp, vagy korábbi rendszerekkel, és androiddal sem tudom olvastatni a kártyát, azonnal formáznák.
-
lolcopterlol
tag
33 percet tud felvenni 4 gigára. A frameket a videó végén és a következő elején megduplázza így ha úgy adódik könnyű összevágni. És ~15 Mbit a bitrátája (a hanggal együtt).
Továbbá: igen, csak FAT32-es kártyát kezel, NTFS esélytelen.
-
maj-viktor
őstag
Kérdés hány MBit-es egy nyers felvétel...
1080p FullHD estén:
6 MBit esetén 90perc
9 MBit esetén 60perc
12 MBit esetén 40pec -
Gaboapo
csendes tag
válasz
Drótszamár #481 üzenetére
Az a bajom, hogy 32 GB megvan, csak a FAT32-őt nem tudom átváltani NTFS-re! Amennyiben sikerül külön megformázni az SD kártyát NTFS-re, a kamerába helyezve azt írja ki, hogy formattáljam és ha ezt megteszem, újra FAT32-ként jelenik meg.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Drótszamár #481 üzenetére
Én is ilyenre tippelnék... érdemes lenne lefuttatni egy h2testw-et a kártyával...
-
maj-viktor
őstag
Írtam, hogy nagyon durva számítás... és de bár a vámmal valóban igazad van... 100$-nál nincs, de úgysem az a súlyosabb tétel, ha megfogják... hanem ugyebár az ÁFA, ami 27%, a vám meg 2,5% (így vám mínusz 2.000 Ft, még akkoris 30E legyen minimum, ha belevág és nem akar váratlan meglepit)
a kuponkód meg állítólag ápr30-ig volt érvényes és az én naptáramba meg máj.5 van...
De azért is írtam, hogy nagyon durva számítás és hogy legalább ennyid legyen, ha belevágsz, de ettől olcsóbban is kijöhetsz - szerencsével...
És mivel nem ismerem a időt, hogy mikorra kell neki, így írtam, hogy szeintem megéri 35E-ért itthoni - azonnal!
/szerk: még él a kuponkód
/szerk2
mostmár látom, május végét ír... az necces, hogy megjön, mert lehet 2hét, de 1hónap is! -
csuzso72
tag
-
Boom21
tag
A két hét ingyenes szállításnál ritka, de volt már nekem is hogy megjött.. igaz azt nem állították meg a vámon... ezt nagy valószínűséggel megfogják és áfázzák neked, ezért csúszol csak ki a két hétből... az én kamerám 10 nap alatt már Magyarországon volt... de most várakozik a magyar vámon... ha neked ennyire sürgős, akkor vedd meg 35-ért itthon ha fullos és tényleg új...
-
Boom21
tag
válasz
maj-viktor #474 üzenetére
100 dolláros értéknél vagy alatta csak 27% áfa van, nincs vám... nemrég jött meg egy órám amiból ami 109 dodó volt... 25ezerből már lehet ilyen kamerát rendelni áfástul
pár hozzászólással feljebb linkelték is 89dollár értékben (kuponnal) ingyenes szállítással... nem durván hanem pontosabban számolva az ebay át is számítja neked forintra a dollárt, egy kicsi paypal költség ha azzal fizetsz, persze ha plusz 10ezret megér neked hogy hamarabb nálad van akkor meg kell venni... azért azt meg kell nézni hogy tényleg új legyen (ne kegyen kicsomagolva) és minden kiegészítő pl. a vízálló tok is benne legyen...
-
Gaboapo
csendes tag
Ilyen kamerához használok egy samsung 32GB-os SD-t, de 4GB fölött nem látható a felvétel. Megpróbáltam FAT32ről, külön a kártyát, majd az SJ4000-be téve együtt leformázni NTFS-re, de nem vezetett eredményre. Tudnátok-e valami megoldást ajánlani? Valaki találkozott-e már ilyen problémával?
Verziószám:2014110V01 Előre is köszi a segítséget!
-
maj-viktor
őstag
Igen... a 35E-ért itthon árult egy korrekt ár, DE! Ha tudsz várni és esetleg "kockáztatni vámkérdésügyileg", akkor olcsóbban is megúszhatod!
itthonit jó esetbe 1napon belül megkapod (így ~35-40E Ft)
külföldi, de futárosat kb. 1hét alatt (ugye így a történet 39E Ft)
külföldi, de sima regisztált postásat, meg kb. 1hónap alatt (Így vámmal 32E Ft)Ezek tekintetébe mondom, ha gyorsan kell, itthonit kilehet fogni 35E Ft-ért, ami jó ér érte!
-
oszy
veterán
válasz
maj-viktor #474 üzenetére
Köszönöm kimerítő válaszod!
Itthon találtam 35.000 Ft-ért. Az ebay-en láttam olcsóbban. Gondoltam rákérdezek, de akkor ezek tudatában (főleg a várakozási idő, ami most számít) az "jó" vételnek mondható. -
maj-viktor
őstag
Egy nagyon durva számítással élnék!
100$ & 230Ft-os $ árfolyammal számolva 23.000 Ft
Ha vámolják, akkor ~+30% (27% ÁFA & 2,5% VÁM), ez +6.900 Ft
+1.500 Ft vámkezelési költség!Ez összesen 23.000 Ft (termék) + 6.900 Ft (ÁFA & VÁM) + 1.500 Ft (vámkezelési költség), összesen: 31.400 Ft
Ennél csak olcsóbban jöhetsz ki! Ez a maximum!
(ha külföldi rendelésbe gondolkozol Kínából - EU-n belüli történet drágább)Már csak azértis, mert már van ahol ~90$-ért is megkapod (-10$ = -2.300 Ft)
A dollár sincs 230 Ft (csak durván felkerekítettem), most ebben a pillanatban az OTP-nél pl. 224,6 Ft
A vám meg olyan dolog, hogy vagy van vagy nincs... 50-50 az esély!
(de sajnos mostanában nagyon rászálltak a külföldi csomagokra!)Egyszóval legyen rá minimun 32E Ft-od...
Amúgy több helyen is láttam már 30-35E Ft-ért pl. apróhirdetési oldalokon & vaterán (bár ezek is Kínából rendelős történetek - de tekintve a végösszeget ezek korrekt árak), de ami országon belül van olyat is találtam 35-40E Ft körül! (ez is korrekt ár érte)
Kérdés mi számít, hogy esetleg olcsón megúszd és tudsz várni akár 1hónap szállítást is vagy drágábban, de gyorsan!?
Így esetleg még futáros szállítás is szóbajöhet (ezt ~1hét alatt kapnád meg), de az tutkó vám és +30$ a gyorsposta/futár, így 130$-val kb. 39E Ft-ra jön ki az egész történet!
Amúgy külföldi rendeléshez segítség:
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/friss.html -
oszy
veterán
Srácok!
Szeretnék rendelni ilyen kamerát.
Ki tudna (akar) segíteni nekem a beszerzésében?
Sokat áll a vámon? És egyáltalán mennyit kell pluszba rászámolni ilyenkor? Akkor nem vámolják ha Németországból jön?
Köszönöm szépen!
-
csaszi72
senior tag
Jó kis cucc ez a RegeCams
SJ4000-be is kompatibilis lehet?
-
danilla
őstag
válasz
HornedReaper #468 üzenetére
Igen. Igen.
Igen. Igen.
-
HornedReaper
senior tag
Nekem is megjött végre a kamera
Tartalék akksi előbb itt volt, de azzal nem kapcsol be..Az anti-shaking funkció működik a kamerában? Csak a fotó módra vonatkozik?
Auto Power Off arra vonatkozik, ha nem vesz fel éppen, és nem nyomok gombot, pl. 10 perc múlva kikapcsol? Működik?
Nekem szó szerint mintha picit pukkant volna első töltésnél, töltés közben is nyomkodtam, és leraktam, de úgy, hogy a kamera képét mutatta töltés közben, aztán bekapcsolta a "képernyőkímélőt".. Aztán lehet nem pukkant, lehet csak valami zörgött, remélem csak paranoia
Milyen beállítás jó gyors, terepen történő zötykölődésre?
-
Drótszamár
őstag
avevo, Tecsa: Köszi. Szerintem én is ki fogom kötni, és úgy ha le is esik, nem üt agyon senkit.
-
Tecsa
aktív tag
Ebben is tapadókorongos felfogatást használtak! (1:40 től kb látható) Úgy tűnik rendesen tartja a helyén a kamerát!
-
avevo
csendes tag
válasz
Bobyjack #464 üzenetére
A videót teljesen itt raktam össze: www.youtube.com/editor
A feltöltött nyers videókat effekteltem, és raktam egymás után.Teljesen jó a tükör, príma jól belátni a mögöttem levő teret, és nagyon könnyű vele parkolni, mert nem W124. Kicsit újabb és kisebb autó, W202 C-klasse.
Am sima 500ft-s vákuumos tartóval volt fönt, de minden esetben volt biztosítókötél, hogy ne tudjon leesni. Nekem 100-110-ig stabil volt.
-
Bobyjack
senior tag
Jól néz ki ez a szűrő, ami használtál. Milyen szoftverrel raktad rá?
Amúgy ez egy W124 ügye? Haveromnak is van ilyen, a videóban bemutattad pont a legmenőbb (excenteres ablaktörlő) és a leghasználhatatlanabb (kb. nulla látóterű visszapillantó) kiegészítőjét annak a kocsinak. Amúgy kb az az egyetlen hibája szerintem, imádni való egy kocsi.
-
-
avevo
csendes tag
Én ilyesmiket csináltam vele, amikor próbálgattam. Sajna a minőség nagyon silány az eredeti felvételekhez képest a bugyuta YT szerkesztő miatt.
-
djbahool
senior tag
Köszi a kódon, időközben megtaláltam én is, és még vasárnap megrendeltem.
Így ugye 85USD-ba került.
Aki innen akar rendelni, az nyugodtan megteheti.
Mi már többször rendeltünk innen, eddig nem volt semmi probléma (kopp-kopp).
Most érdekes, mert RExxxxSE ragszámmal jön a csomi.
Kiváncsi leszek rá. -
Bobyjack
senior tag
válasz
icerockk #455 üzenetére
Free shipping van, tegnap vettem náluk a kuponnal kamerát. Legalábbis az SJ4000-hez ingyen adják a sima postát. Nekem azért tetszett meg a kuponon felül ez az oldal, mert PayPallal is lehet fizetni. Nem szeretem kiadni a bankkártya adataimat ismeretlen webshopoknak, Nehogy aztán a szorgos kis kínaiak lecsippentsenek a számlámról egy váratlan pillanatban. Jobb a békesség...
Vacilláltam az SJ100-én is, de mivel ahhoz nem engedte felhasználni a kupont, eldőlt, hogy SJ4000 áll a házhoz.
84.99$-t fizettem amúgy, ami baráti szerintem...
-
icerockk
tag
Szia!
Megkérdezhetem, hogy mennyibe került a szállítás? Mert ahogy nézem, most van rá 11% akció, jó is lenne az ár nagyon, pláne hogy azért biztosabb egy ilyen oldalról rendelni (szerintem). A problem csak annyi, hogy itt meg is tudnék hozzá venni minden alkatrészt, amit szeretnék (monopod, 32 gb sd....), viszont ha egyszerre rendelek mindent, akkor meg az áfa lesz sok.... Ha külön rendelném, akkor mennyi lenne a posta egy csomagra vetítve?
-
nrk
tag
Hétvégén megyünk fel a zemplénbe bringázni, hozok majd mutogatóba videót!
-
-
csaszi72
senior tag
válasz
lolcopterlol #449 üzenetére
szépteljesítmény ám!!!
-
csaszi72
senior tag
Most jöttem haza egy négy napos túráról.
9Gb rögzített anyag. Két aksi. Végig bírta a két aksival.
Minősége továbbra is bacottjó! -
djbahool
senior tag
Banggood: drop shipping opció mire való pontosan?
-
Boom21
tag
Szerintem semmi baj nincs a minőségi másokatokkal... nekünk felhasználóknak csak jó hogy közel azonos minőségért nem kell a többszörösét kifizetnünk a gopro-ért... az már gagyi lenne, ha erre is ráírták volna hogy gopro
de ez csak egy jól kitalált termék minőségi másolata... egyébként meg nagy neves gyártóknál is bevett dolog, hogy felhasználják az egyszer már jól kitalált ötleteket a saját fejlesztéseikben.. ezekből vannak a szabadalmi perek néha lásd samu vs. almásék.
-
pizoman
újonc
válasz
lolcopterlol #438 üzenetére
Valaki tud esetleg "asztali" töltőt sj4000-hez, eddig nem találtam, csak autóst , gopro akkuja kompatibilis lenne vele, annak van dupla asztali töltője(szeretnék plusz akksit a géphez, de nem behelyezve a kamerában szeretném tölteni ) ??Ilyesmire gondoltam : http://www.ebay.com/itm/USB-Dual-Battery-Charger-Charging-Powerful-Bank-for-Camera-Gopro-HD-Hero-3-3-/111337138783?pt=Batteries_Chargers&hash=item19ec35ea5f ! Köszi
-
espat
tag
http://www.banggood.com/SJ4000-Waterproof-HD-1_5-Inch-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-1080P-p-917037.html
És ha valaki már regisztrálva van itt, és kapja a reklám-maileket, akkor a héten 15% kedvezményt kapott egy kupon-kód segítségével minden új termékre (a SJ4000-re is).
Így jott bele nekem 85 USD-be a kamera (most várom, mifelénk a vámosok lazábbak, nem fenyeget ÁFA).
-
lolcopterlol
tag
Sokkal könnyebb lemásolni, mert adott a technológia, nem kell tesztelni, tudják ha olyan formát és olyan megoldásokat csinálnak, akkor az jó lesz, be fog válni. Vettek egy gopro-t, kibelezték, Kínában megvették az alkatrészeket fillérekért és csinálják nagyjából ugyan azt. Simán megéri.
-
dani88
tag
válasz
Spoortcyty #436 üzenetére
Látom, a 3 Sony másolat, a 4 GoPro
Nem értem, miért jó, ha lemásolnak egy formát. Egyedi dizájnt szerintem egyszerűbb alkotni, mert kicsit sem kell másra hasonlítania. Ha valamit másolsz, akkor annak pont ugyanolyannak kell lennie, különben gagyi lesz. Ez is picit gagyi szerintem, hogy ennyire rá vannak állandóan állva a másolásra. -
Spoortcyty
tag
Én egy sj3000-el rendelkezem pát hete, nagyon megvagyok elégedve vele
Fontos szempont volt a távirányító ezért esett a választás a 3000-re.
Egyébként hardverileg ugyan az mint az sj4000? -
csuzso72
tag
Én is tőle rendeltem. Egy kicsit tartok a vámolástól, de majd kiderül. Elvileg a leírásban angliai lokációt ír, és Angol raktárat ("Shipping: All items are shipping from UK warehouse"). Én ezt vettem: http://www.ebay.co.uk/itm/400692817388?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
-
Boom21
tag
válasz
djbahool #430 üzenetére
Olvass vissza picit itt... lehet hogy onnan küldi, de a termék EU-n kívüli, nem hinném hogy Angliában fizetnék meg utána az adót hogy aztán eladhassák a magyaroknak áfa nélkül...
lehet átcsúszik, de lehet nem.. lehet hogy angliai üzlete is van hongkong csárlinak, bár akkor úgy árulna szerintem hogy azt adja meg locationnak és a hongkongi biznisznek meg csinál egy másik accountot...
-
djbahool
senior tag
Végülis tudtok vmi nagyon megbízható forrást javasolni, honnan lenne érdemes beszerezni?
Vki linkelte ezt a UKst. 1 bajom vele, hogy nem trackinges csomagban adja fel :-( -
Antigon1981
csendes tag
válasz
lolcopterlol #5 üzenetére
Szia
most szeretnék vásárolni egy ilyen kamerát.ha megérkezett ,milyen benyomást tett rád,a vártnak megfelelő minőséget produkálja,70 perc felvétel reális? Mekkora memkártya kellene bele(ami összhangban van az aksival)?és még egy kérdés a nav felé kelett fizetned a behozatalnál??.
Köszönöm előre is ha válaszolsz.
Üdv Anti -
nrk
tag
lolcopterlolnek igaza van, nehogy tracking number nélkül küld, azzal tudod majd bizonyítani, hogy nézzed már csak ugyan odaért, ha elakarná sunyizni a dolgot. Neki nem is kell tudnia, hogy vele vagy nélküle küldöd.
-
Attila444
aktív tag
Felhívtam őket
Azt mondták be se vigyem
A tracking nélküli küldést meg csak egy dolog miatt írhatta le külön, mert át akar baszni. Elküld egy hibás terméket, amire vámot is kell fizetnem, utána 2 hétig húzza az időt, aztán meg benyögi ezt...biztos negatív értékelést fog kapni ha végre visszakaptam a pénzt, bár szerintem pont nem érdekli, van 8 másik felhasználója.
-
Attila444
aktív tag
Egy kis érdekesség...
Megrendeltem ugye a kínai-német eladótól a kamerát, elküldte, rossz volt. Írtam neki, hogy küldjön másikat, vagy adja vissza a pénzt, kb a 8. levél után küldte ezt:Dear customer,
Sorry for any inconvenience brought. please through normal post without tracking send back,this is the back address:
Yang-Biz UG/RB3173
Hubertusstrasse 8
47441 Moers
Deutschland
Please write the number RB3173 on the envelope, so that we can verify the return products
we would give you full refundment after receiving the returned item. After you ship the item out, please provide us with some photos of the postal receipt.Return postage and insurance charge is non-refundable for return items.
Send the picture to our mailbox qaz123450@gmail.com
In addition:If you could not provide the proof of the return's delivery such as photo of receipt.we won't refund to you.Hope you understand
Best regards,
AngelaSzóval mégis lehet Németországban valamilyen raktár.
Azt mondjuk nem értem, hogy miért nyomkövetés nélkül adjam fel... -
Tecsa
aktív tag
A rögzítő csavarok milyen méretűek? Én m6-nak nézem, de ha gopro koppintás akkor 1/4" ami 6.3mm.
-
nrk
tag
Tegnap már nem volt rá időm azokat befotózni, de ma megcsinálom!
-
maj-viktor
őstag
Bocs, de ez nem jelent semmit...
Pontosabban annyit jelent, hogy a holland postán keresztül jön, de nem azt, hogy Hollandiából!Kicsit részletesebben itt belemerülhetsz a témába:
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/friss.html -
nrk
tag
Sima alap beállítás, nem állítgattam semmit. Holnap lesz több időm és akkor normálisan beállítom a kamerát, nem szürkületben, ma már amikor nekiindultam sötétedett, meg erősen borús is volt, így fény sem volt annyi.
Vagy ha a kamerára gondolsz, hogy hová volt felrakva, erre a válaszom a mellkas. Egy [ilyen] szettel.
-
nrk
tag
Sziasztok, hoztam képeket, de ezek még csak az alap csomagban lévő kiegészítők, ma este még befotózom a többit amit külön vettem hozzá, hozok majd videót is.
https://plus.google.com/photos/115733035389997431822/albums/6005182448480724529
-
nrk
tag
Na meg is érkezett a kamera, otthonról kaptam az infót, hogy egybe van minden!
Hozok majd videót, meg pár képet magáról a camról meg, hogy miket rendeltem még mellé, persze ha van rá igény.
-
Bagaba27
csendes tag
Sziasztok!
Régóta szemezek ezzel a kiskamerával. 1 dolog miatt nem vettem. Az új fw-el tud már 24-25 fps-t rögzíteni? mert a 30-al nem vagyok kompatibilis. Ill. de csak az anyagokat 25-ben kell főleg forgatnom.
-
Boom21
tag
válasz
csaszi72 #399 üzenetére
Persze, láttam a szmájlidat
Akik félnek az ebay-től inkább csak nem ismerik... pl. hogy paypallal lehet fizetni és az milyen jogokat, lehetőségeket biztosít nekünk... ettől függetlenül pofátlan árakkal próbálnak egyesek eladni ilyen "óccó" kintről rendelhető kütyüket...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest