Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Video digitalizálás
- Egér probléma
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akciókamerák
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
OccsE
aktív tag
Ha valakinek volt mar 4000+, illetve 5000x is tudna segiteni erdemes-e valtani az 5000x-re?
Az osszehasonlito videok alapjan szebb a kepe... Barmi mas elony?Valaki anno linkelt egy tabalzatot, amiben benne volt, hogy melyik kamera meddig birta adott felbontas mellett.
(vki tudna esetleg ujra linkelni?)
Bar nekem sajnos nem hozta azt a hosszu idot az sj4000+ -
OccsE
aktív tag
válasz
santa clause #12703 üzenetére
Te alltal akkor mogottem mikozben irtam a kommentet ??!??!!?
-
OccsE
aktív tag
válasz
santa clause #12701 üzenetére
A Téma összefoglaló a barátod...
"A zárójelben szereplő DSP, és optika típusa. Pl. az AR0330-al szerelt kamerák is tudnak 60fps-el rögzíteni, ez nem biztosít valódi 60 képkockát másodpercenként. Valójában minden második képkockát megismétel(double frame, not true 60fps). A 4Mpixeles OV4689 érzékelő viszont már 120 (valódi) képkocát ad 1920x1080-as felbontáson. Ezzel is magyarázható az SJ4000+ verzió borsos ára."
-
OccsE
aktív tag
válasz
sityupityu #12397 üzenetére
SJ4000+ nal talalkozott mar vki olyan problemaval, hogy 1080-as felbontas 60fps videot vagok a Sony Vegas-szal, majd konvertalom 720p 30fps videova... Es a mozgasoknal nem "tiszta" a kep hanem kicsit elmosodik
A normal 1080p 30fps alapu videoknal nem volt ilyen... -
OccsE
aktív tag
válasz
sityupityu #12382 üzenetére
sry
.... alapba akartam irni....
-
OccsE
aktív tag
válasz
sityupityu #12380 üzenetére
Regebben ajanlott volt a White Balance-t nem Auto-n hagyni.
En a 4000+ -nal tungsten-t hasznaltam es nem voltak a szinek igaziak. Ez a feher egyensuly problema ugye meg a 4000-eseknel volt problema.... Hetvegen gondoltam kiprobalom az Auto beallitast....
GYONYORU kepe lett a videoimnak![ Szerkesztve ]
-
OccsE
aktív tag
-
OccsE
aktív tag
válasz
coolicool_hu #12102 üzenetére
- Mit ertesz az alatt, hogy ossze-vissza jelzi a toltottseget?
- wifi-n kikapcsolas alatt a wifi-nek a kikapcsolasat vagy a teljes kamera kikapcsolasat erted?
- felvetel alatt ha bekapcsol a kepernyovedo (sotet lesz a kijelzo) akkor ha egyszer nyomod meg a FELVETEL ALLJ gombot akkor megjelenik ujra a kep es a 2 gombnyomasra all meg a felvetel -
OccsE
aktív tag
Van uj Firmware az SJ4000+ hoz V2.8
Ujdonsagok:
- Adds support for 64gb and 128gb EXFAT cards formatted as FAT32: fixes ˇ°card error, please format the cardˇ±
- Resolves SJCAM Zone App connectivity issues.
- Optimizes Battery Life
- Default time set to January 1, 2016[ Szerkesztve ]
-
OccsE
aktív tag
4000+, 2.71 firmware: Csinalok videokat es fotokat, de mikor a menuben a kepek megnezesehez ugrom akkor azt mutatja: "No Image"
A kartyat ha nezem a PC-n megvannak mind a videok mind a kepek. Masnal is van ilyen"gond" ?mas: Melyik formatumot erdemes hasznalni? MOV vagy MP4?
[ Szerkesztve ]
-
OccsE
aktív tag
Probalom a 4000+ os kameramat frissiteni a 2.7 firmware-re....
De hiaba csinalom vegig a procedurat.....a vegen siman csak bebootol a kamera. Nem frissul
(mar a 2.6-osnal sem csinalt semmit)
Jelenleg 2,5-os verzio van rajta.... Masnal nincs ilyen gond??? -
OccsE
aktív tag
válasz
Attila444 #11837 üzenetére
Koszi az osszehasonlitast (a tobbiek neveben is
Bar nem neztem meg vegig az osszes videot.... egy hang osszehasonlitas meg jo lett volna....(Meglepo, hogy a (talan) legdragabb 5000+ mennyire fako... illetve az ejszakai, arenas videonal nem tudja megjeleniteni a haz oldalfalan a negyzetracsokat!)
[ Szerkesztve ]
-
OccsE
aktív tag
akinek sj4000+ van: tud a kamera 64GB-os microSD-t is kezelni???
-
OccsE
aktív tag
Ez most komoly, hogy ezt a kérdést az SJCAM topikban teszed fel?
Nos mi pontosan azért választottuk a Gopro helyett az SJCAM valamelyik kamerajat, mert úgy gondoljuk, hogy arra a több kevesebb használatra tökéletesen megfelelő mind a minősége, mind a tartozékok száma és természetesen nem utolsó sorban az ÁRA! -
OccsE
aktív tag
válasz
don pardon #11682 üzenetére
Azert elege egyoldalu lesz ez a verseny.... vki 230-al vezet, egy semmi extra felvetellel
-
OccsE
aktív tag
válasz
don pardon #11680 üzenetére
Nekem van egy teljesen uj vizallo tokom.... Megmaradt
-
OccsE
aktív tag
válasz
sityupityu #11570 üzenetére
Ugy beszeltek errol, mintha lenne BARKI is akinek ez lenne a FELADATA (es most aztan szegyelje is magat, hogy nem kepes foglalkozni vele!!!), hogy csakis pontos es naprakesz adatok legyenek a 0. hozzaszolasban!
Az egyszer elkeszult, mert tettunk bele paran energiat es megcsinaltuk... Nyugodtan barki magaenak tekintheti a FELADAT-ot. Osszegyujtheti a valtozasokat, linkeket, eladokat, infokat, kepeket szerkeszthet bele.... Hivhat admint es kerheti a 0 hsz. frissiteset.
Nem sirni kell, hogy vmi nem jo ott, hanem tenni erte, hogy friss es naprakesz legyen.... -
OccsE
aktív tag
válasz
don pardon #11469 üzenetére
Szuper lett!
Gratula a videohoz.... es a NAGY uthoz is!
(Mennyi volt az oda/vissza ut?)
[ Szerkesztve ]
-
OccsE
aktív tag
Egy ismerosnek elloptak sajnos az SJ 4000-eset.... mikozben rendeltem neki egy uj, vizallo tokot (elozot sikeresen eltorte). Mivel sajna mar nincs ra szuksege.... Ha vkinek esetleg kell.....
-
OccsE
aktív tag
SJCAM akciok..... reggel 9ig!
-
OccsE
aktív tag
Az elozo helyen elfogyott..... de itt megint van!
-
OccsE
aktív tag
ha vki SJCAM 4000+ venne mostanaban..... Itt csak ma, csak most $100 megveheti!!!
-
OccsE
aktív tag
válasz
don pardon #11395 üzenetére
Mivel (ugy tunik) software-esen oldjak meg a "remeges csillapitast" ezert az SOHA nem lesz tokeletes.
Es ha meg nagyon jol is mukodik, lehet van olyan beallitas aminel jol jon, hogy az ember konnyen ki be kapcsolhatja...[ Szerkesztve ]
-
OccsE
aktív tag
Ha jol ertelmezem a SJ4000+ uj firmware leirasat.... akkor ha felrakom ezt a legujabbat, utana mar nem tudok vissza tenni regebbi verziot.
Vki probalta mar a legujabbat? Vmi valtozas? Minosegben? Elvileg az alabbiak valtoztak:
1, Fixes the Duplicate License Plate Number watermark issue under “LicenseNoSet” menu option. Also fixes the license mark not being removed when option is deselected.
2,Fixes issue when after the unit has been powered off, then powered back on again, the Gyro settings need to be reset.
Adds a Gyro Sensor Quick Key – when using SJ4000+ to record or take pictures, gently press shutter button to switch the Gyro off/on. Press the button down longer for Zoom.
3, Improves automatic white balance (AWB)
4,Fixes left side of the screen has a line issue.
5,Enhances Wifi signal strength and improves Wifi signal stability. -
OccsE
aktív tag
Ha vki mostanaban szeretne SJCAM kamerat venni... Az AliExpressen 11.11 orias akcio lesz...
-
OccsE
aktív tag
válasz
krumplista #11342 üzenetére
A regi kamerak felvetelenel nem csinalta.... Nem szellemkepes, hanem amikor nem mozgatom a kamerat tu eles a kep, amikor megmozditom akkor elvesziti az elesseget es nagyon picit elmosodik a kep (alig eszrevehetoen, de szamomra zavaroan)
Lehet, hogy be volt kapcsolva ez az uj "rezges csillapitas" es akkor meg nem mukodott tokeletesen... -
OccsE
aktív tag
válasz
axlfsi #11339 üzenetére
Igen, ilyenem van. Frissitem es meg is nezem mit takar....
Nekem eddig (meg a regebbi FW-vel, 1080*60fps-nel), mikor probaltam vagni a Sony Vegassal akkor a mozgasokat vmiert "elmosta".
Az kamera "nyers" felvetelenel ez nem volt meg. Bar kikapcsolt rezges csillapitasnal elegge remegett a kep -
OccsE
aktív tag
válasz
sityupityu #11191 üzenetére
Az utobbi hozzaszolasoddal nagyjabol meg is adtad a valaszt magadnak....
Azert lett kisebb a merete es vacakabb a minosege, mert a konvertalas ugy van/lett beallitva, hogy valoszinuleg kisebb felbontasu es alacsonyabb bit rataju lett a video...
-
OccsE
aktív tag
Lett egy felesleges, teljesen uj, SJ4000-hez (talan a tobbihez is jo) valo vizallo tokom, ha vkit esetleg erdekel...
-
OccsE
aktív tag
Mas is tapasztalja ezt a jelenseget???
[ Szerkesztve ]
-
OccsE
aktív tag
A "sima" Wifi-s verzional is meg van az a bug, hogy ha felvetel kozben szeretnel zoomolni vmire es csak egyszer nyomod meg a felfele/Wifi gombot akkor a felvetel lekapcsol es bekapcsol a wifi?
Ha hosszan nyomom a 4000+-nal, akkor elkezd zoomolni... -
OccsE
aktív tag
válasz
Kolondrum #10886 üzenetére
...nem volt
Ahogy nezem minden mas hozza valo meg van (osszesen: 11db + vizallo tok)Ellenoriztem a Security Code-t is. Eredeti!
Utolag: en benaztam
Van alul a dobozban meg egy husszukas, vekony tarto. Abban van
Most eppen toltot nem talalok benne... csak kabel van
mas: Nagyon igenyes ez az uj csomagolas!!! Szep is, praktikus is!
[ Szerkesztve ]
-
OccsE
aktív tag
Valoban nincs a 4000+ hoz olyan hatso kis "ajto" ami meg lenne vagva, hogy lehessen motorozasnal is hasznalni? Csak a teljesen vizallo van?
-
OccsE
aktív tag
@slipkorn86: írtam pm-et...
A 4000+ méreteiben azonos az alap 4000-essel? Azonosak a kiegészítők?
[ Szerkesztve ]
-
OccsE
aktív tag
válasz
bokrosolajos #10368 üzenetére
A SJ4000 es SJ4000 Wifi valoban max 30 FPS (vagy duplazva 60), de ez igaz az SJ5000 es az SJ5000 Wifi is!!!
Azonban az uj SJ4000+ mar tudja nem csak valós 60 FPS-t, de mar 720p-nel a 120 FPS-t is! És nem a GoPRO 4 araert...
-
OccsE
aktív tag
van aki felrakta az SJCAM.com oldalon talalhato legujabb (1204) fw-t?
-
OccsE
aktív tag
itt van egy kis info errol az uj firmware-rol:
- "There is a new batch of cameras from SJCAM, version v02 which has this new firmware(20141122v02), and is not compatible with older firmwares until they realize about it.
Banggood stopped all this new versions since i talked with them."
- erdekes, hogy datum szerint ujabb a firmware-je mint ami a hivatalos oldalon fent van!!!
- magyar menus...
- a menu sokkal "gagyibbnak" tunik mint a jelenlegi menuknek. A legujabb wifis menu pl mar nagyon "szep".
Mint mikor pc jateknal bekapcsolod az elsimitast. -
OccsE
aktív tag
válasz
GeryGreyhoun #7205 üzenetére
GeryGreyhoun: Koszi!
alfagyuri: a gyártó firmware-i
[ Szerkesztve ]
-
OccsE
aktív tag
gondoltam, ha az idoben elobbi.... akkor mar az ujabban is szerepelhetne a magyar nyelv.
(kb. 2 menupontban van kulonbseg)egyebkent vkinek van 1204-es elotti firmware letoltesi linkje???
mas: olvastam vhol, hogy a wifi-shez nem csak androidos app van hanem iOS is... Valoban van hozza?
[ Szerkesztve ]
-
OccsE
aktív tag
válasz
krumplista #7136 üzenetére
a vizallotok csavarjai szoktak meg arulok lenni.... szinuk?
-
OccsE
aktív tag
-
OccsE
aktív tag
na a firmware frissites megoldotta a problemat....
Es most mar megy az ujabb SJCAM HD progival is...
Sajnos az uj andoidos progi csatlakozaskor nem olyan "intelliges" mint a regebbi. Itt sajnos elobb a telo wifis menujeben csatlakozni kellSajnos viszont bugos ez az uj verzios kamera Firmware (G20141204V1)
Elrontottak a billentyu kiosztast es nem az OK gombbal tudsz menube menni es kivalasztani hanem a lefele gombbal
Tovabba nem villog a Sarga led mikor varja a Wifi-s csatlakozast[ Szerkesztve ]
-
OccsE
aktív tag
válasz
maj-viktor #6931 üzenetére
Elvileg csak ennyi a neve: SJCAM WIFI, de akkor megprobalom 1 betu nev es 1 betu a password...
Erdekes.... a telom nem fogadja el hogy 1 szam a password.... nem tudok ranyomni a kapcsolodasra, minimum 8 szam kell neki
es akkor megint csak a Password Read Error hibamas: hasznos dologkent, ha kapcsolodtok a pc-hez es a Mass Storage valasztjatok akkor automatikusan beallitja az idot es datumot a kamera
[ Szerkesztve ]
-
OccsE
aktív tag
tovabb probalgatva..... ezzel a regi verzional (0.9.7.2) nem kell kulon bemenni a telefon wifi menujebe es ott kapcsolodni a kamerahoz, mert tudja alapbol a programbol is.
Az erdekes tovabbra is, hogy a kapcsolat letre jon: A kamera mutatja (Wifi connected, es mutat egy MAC address cimet) viszont a program tovabbra is a "Password Read Error!"probalok egy firmware frissitest...
-
OccsE
aktív tag
kozben latom, hogy az SJCAM HD progit fejlesztettek. Az ujnak a verzio szama 0.9.7.6 es ennek mar mas az alap kepernyoje.
Kozben letoltottem egy regebbi verziot (0.9.7.2) ennek hasonlo mint amivel te csatlakozol, de ennel is meg mindig "Password Read Error!" hibaval nem enged tovabb -
OccsE
aktív tag
válasz
maj-viktor #6924 üzenetére
-
OccsE
aktív tag
válasz
maj-viktor #6924 üzenetére
Igen sjcam logós (2014.11.05 firmwares)
Mint írtam a csatlakozás megtortenik csak a program írja hogymnem tud csatlakozni.
Ha a csatlakozás meg van... A progiban egyből látom a csatlakozást vagy még ott is nyomni kell hogy csatlakozzon? -
OccsE
aktív tag
Akinek wifi-s kamerája van... Melyik programmal kapcsolódika kkamerához?
Letoltottem az sjcam HD nevű progit, de az nem hajlandó csatlakozni. A kamerát a felfele gombbal wifi -s állapotbakapcsolom, megnyomom a telefonon a csatlakozast... De kiirja hogy sikertelen csatlakozás -
OccsE
aktív tag
...kicsit lemaradtam a dolgokban.... 3 honap camera hianyban szenvedtem
Most lett megint egy ... Wifi-s a Dragaszag. Mi a legutolso firmware ezekhez?
Vmi oldal ahol esetleg lehet figyelni a frissiteseket..dwelablack: erre lehet megoldas a wifi-s kamera
egyebkent nekem a reginel (nem wifi-s) siman lehetett hallani mikor sipolva indult a felvetel.KOSZI!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen NAS-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 10
- Kályha, kazán, kandalló stb. fűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...