Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
maj-viktor
őstag
Ezért szabad csak olyan helyről rendelni, ahol adnak mellé TN számot... (mondjuk alapból hülye az a shop, ahol egy ~80-100$-os termékre nem adnak TN-t... mely amúgy max 1-2$ költség és jobb helyeken már 20$ felett ingyen hozzácsapják)
És ahogy többen is írták a banggood "sima postás" EU raktára esetén nem kapsz... így "elveszhet"...Ám a régi "heaven"-es ebay-es eladó is TN nélkül küldte és több emberke nem kapta meg... sajnos TN nélküli cumó esetén előfordulhat az ilyen... elveszik / lenyúlják / megjön csak te nem tudsz róla, mert épp nem voltál otthon, az értesítő meg kiesik postaládából, kidobod reklámújságokkal stb. és visszakerül a postára.. onnan meg 10munkanap őrzés után vissza az eladónak...
Én ezért is kötöm ki mindig, hogy CSAK TN-el rendelj bármit is külföldről... így bármilyen kedvező is a banggood EU-s raktáron (hogy no +áfa, +vám, nem fogom "ajánlani"... vagy igen, de ne ingyenes-olcsó postával, hanem futárral rendelje az ember)
A "megbízható" helyek még mindig:
külföld: foxoffer - bang - geek (vigyázz a bang és geek a "kamut" is árulja...)
belföld: electropoint - greyVshop - p1camIlyen ~5-10%-os kuponok szoktak lenni kül és belföldi shopok esetén is...
bang esetén a már említett BGdeal-es pl. most élő
belföld electropoint esetén: "facebook.com/SJ4000HUN"
https://www.facebook.com/SJ4000HUN/posts/1515257625390088
bit.ly/sj4000kuponKülföld esetén +27%ÁFA-val kell számolni +1.500 Ft vámkezelési költség, belföld és EU esetén ez nincs, de persze drágább is mint Kínából...
Kínából a szállítás még mindig ~2-4-6hét átlag
EU-s raktárból 1-2hét
belföldi magyar forrás esetén max. 1-2nap[ Szerkesztve ]
-
user222
csendes tag
"..be van dugva a töltő nem kell a kamerához nyúlni mert ha gyújtáskor áramot kap elindul a felvétel és ha leállítod az autót (motort, kiveszed a kulcsot) megáll és ki is kapcsol a kamera. "
Egy kérdés: ha pl a töltőre teszem a kamerát CAR módban és a töltő elé dugok egy időkapcsolót, ami előre programozott időben áramot ad a töltőnek adott ideig, akkor a kamera az általad leírt m,ódon fog működni? Azaz egy objektumot meg lehet vele figyelni távollét alatt előre kiválasztott időben?
-
DreaD88
tag
A gumi alátét az jó ötlet. Én is majd akarom használni sisakon is, szerintem valami biztonsági madzagot/damilt fogok rá tenni, hogy ha végletlenül le is jön, akkor se essen le, de bővebben ezen még nem gondolkodtam.
87 USD volt postával mindennel? (am hány nap alatt jött meg?)
Aliról amit rendeltem és elvileg már egy hete feladtak, annak a nyomkövetési számát még nem találja a rendszer :/ kezdek aggódni. -
bajaki
őstag
Pont tegnap szedtem szét egy régi winchestert hasonló elgondolással, noha nekem sem jött még meg a kamera.
Az ötlet már megvan az én fejemben is, de nem tudom hogyan rögzítsem a mágnest a lemez vagy az öntpadós talp aljára. Szerintem én úgy fogom csinálni, hogy egy lemezre felragasztom a talpat, a másik oldalára meg a mágneseket - igaz, abból nekem csak kettő van. Csak kérdés, hogyan rögzítsem a mágneseket, mert bitang erősek és a ragasztó lesz a gyenge pont szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Fotók, videók mobillal
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- További aktív témák...