Új hozzászólás Aktív témák
-
fgabor87
tag
Kikapcsolt állapotban azért picit más hangja van, nem pont olyan, mint amikor rá van kötve a gépre. Ha jól látom, a kapcsoló mindkét szálat megszakítja. Én arra gyanakszom, hogy bár a képen nem annyira látszik, de közvetlenül a bejövő kábeleknél van alul egy sárga téglatest, aminek a lábai a 2 bejövő kábelre vannak kötve. tehát egyik a fázisra, másik a 0-ra. Ez még a kapcsoló előtt van, tehát ez mindenféleképpen áram alatt van, lehet, hogy az adott valami hangot, és azt hallottam. De ez tényleg nagyon halk volt, oda kellett hajolnom a szétszedett táp fölé, hogy halljam. Szerintem az más lesz.
Közbe szintén egy korábbi írásomat olvastam, hogy egyszer már próbáltuk kiszedni a táp alaplapját valami miatt, de az egyik csavar olyan helyen van, hogy nem lehet hozzáférni. Egészen pontosan a kimenő kábelköteg kellős közepén. Ezt olvasva már rémlik is, hogy lehetetlen volt hozzáférni.Akkor viszont lehet, hogy ez a púpos kondi jelenti a tápegység végét.
Azért majd megnézem még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Lian LI GALAHAD II LCD KIJELZŐS HŰTŐK
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Thermalright AXP-90 X53 CPU hűtő
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged