Hirdetés
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Nah, megköttetett az üzlet.

Későn ért haza a srác, így csak az alapokra volt időm félhomályban.
-karbi tisztítás
-gumi fújás
-olajazint csekkolás
-gyertya csekkolás.Olyan a motor, mint vártam. Mindene jó, de egyben foglalkozós is. Jók a fékek, de kerékre nem fog állni velük. Az utat szépen tartja, a lánc nem lóg, nem ropog.
A motor, a kuplungot leszámítva, zörej mentes. A kuplung csörög kiengedve, ezért alkudtam is, meg tudom oldani magam.
Az alap N-es folytásoknak nyoma sincs (a kiput még nem tudtam széthúzni a sötétben).
Az áttétet már valaki módosíthatta az én ízlésem szerint: jól ki kell pörgetni váltás előtt, cserébe lazán viszi a 60-at. Ilyen szempontból jobb, mint amit vártam. Igaz így van egy kis hőkölés nagy gázra.
Nyomokban eredeti cuccokat is találtam: gyári lánc védő, gyári gége cső (bár ez repedezett).
Összességében boldog vagyok. Kell vele foglalkozni, sokat, de 2 szerelés között élvezhető.
Plusz hozzátenném, hogy a benne levő benzin állapotáról nincs infom, de nem tűnik frissnek.

Majd kérdezek még tőletek, ahogy haladok majd.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Androidos fejegységek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NIOH 3
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest