Hirdetés
- Befutott a peronra a hardvervonat
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- E-book olvasók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
perge666
üzenetére
Ez nem gyujtas problema lesz. En a helyedben leszednem a karbit, belonem az uzemanyag szintet majd utana az uzemanyag-levego kevereket/alapjaratot. Esetleg ez a cikk segitsegedre lehet: [link] Ha sziv valahol falsot azt kevesebb levegovel orvosolni lehet egy ideig, szerintem a babettamnal is szivhat kis falsot az egyik szimmeringnel, gyanitom a bal oldalinal, az olyan nyomottas szegenykem es/vagy kicsi az uzemanyag szint (de nincs az az isten, hogy hozzanyuljak), mikor nagy gazt huzok, nem akar menni es hallhatoan benzin hiannyal kuszkodik. Most ugy van a levegocsavar belove, hoy teljesen be es csak negyed fordulatot tekertem ki a fel helyett, igy faszan megy, az alapjaratot ehhez belottem es popec a motor. A simsonnal van kulon az az alapjarati keverekszabalyzo csavar, lehet azt kene beloni, probald meg a leiras szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Samsung RL55VTEBG hűtőszekrény használt
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest