Hirdetés
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapido251
csendes tag
válasz
360xbox360
üzenetére
Én gyorskör eventen nem mentem, csak normál futamon, ott 1:36.2xx körül volt a legjobb köröm, kb 10-12 körből, Evo-val 1:52.935-et mentem. A Vale sikánra gondolsz?
Egyébként itt van olyan ember, aki nagyon ért az autók beállításához? Főként az F1-re lennék kíváncsi mivel rFactorba egy ligába versenyzek, és érzem, hogy rengeteget lehetne hozni a mostani leggyorsabb körömön, ha megtalálnám a legmegfelelőbb beállítást. Mostanában azt csinálom, hogy úgy random állítgatom az alkatrészeket, mivel az elméleti részét nem tudom egy könnyen hasznosítani a gyakorlatban az alkatrészek beállításának, mivel semmi tapasztalatom nincs ebbe szinte. Csak ez a módszer rengeteg ideig tart, és gyakran zsákutcába is futok ezzel. (kb.: tavaly november óta foglalkozok azzal, hogy magam állítsam be az autót.
-
tutuhawer
őstag
válasz
360xbox360
üzenetére
Szevasz, én levideóztam 1:39-et és durván ennyit tudok. Már így is nagyon nyomom a gázt, gyúrom a féket, gyorsabban alig tudnék menni.
youtubeszerk: a mitsubishivel annyit nem gyakoroltam Sonomában, 1:54 körül tudok esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Dell Alienware Nvidia Geforce RTX 2080 Super 8GB
- Aztech Szerviz I RETRO Számítógép Szerviz I Szervizelés, Telepítés, Adatmentés, Szoftveres Javítás
- Használt MSI mag321cup (VA panel, 31.5" (80 cm) 4k, 160Hz ,1ms) eladó.
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Nvidia Quadro FX570
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest