Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
infectedmann
őstag
Az Endurance versenyeket azt hiszem a végére hagyom, mert kikészít ez a Brnoi pálya. Este hazaesek munkából, gondolom letolom a Brnoi versenyt, 4szer kicsit elfékeztem magamat, lementem a pályáról a negyediknél diszkvalifikálva lettem.
Ez mi ez már? Nem írták bele a használati útmutatóba, hogy csak profi versenyzőknek ajánlják, akik nem hibáznak. 
-
infectedmann
őstag
Na. Eladtam havernak jó pénzért. Ez a leggagyibb autós játék amiért valaha pénzt adtam. Azt hiszem feladom, hogy PC-re valaha is lesz normális autós játék. Jövő hónap veszek egy Xbox360-at meg hozzá egy Forza 3-at.
-
infectedmann
őstag
Hát azért Shift 1 -ben ezerszer másabb volt a drift. Az kormánnyal meg kontrollerrel sem volt számomra nehéz, de itt nem lehet driftelni. Kontrollerrel LEHETETLEN.
-
infectedmann
őstag
Nincs valami mod amivel át lehet ugrani ezt a drift baromságot? Racedepartmenten nem találtam semmit

-
infectedmann
őstag
Fuuuuu. Most töröm ketté a lemezt. Mi ez a Driftnek nevezett korcsolyapálya verseny? Dobom ki az ablakon az egészet.
A való életben már volt szerencsém kipróbálni driftelést, de ennek semmi köze hozzá. Ez egy SZAR. -
infectedmann
őstag
Hát gamepaddal nem igazán megy ez a drift. Ha lenne egy kormányom, de jó lenne
Azzal biztos ezerszer jobb.
Billentyűzettel meg kár erőltetni ezt a játékot. 10e Ft-ért lehet venni Xbox360 gamepadot. -
infectedmann
őstag
Én még kontrollerrel sem eredményezek olyan drasztikus keresztbeállásokat a kanyarokban. Egyszerűen kontrollerrel is kell egy kis autó-motor verseny játék tapasztalat, meg jó be kell állítani az Advanced control részt.
-
infectedmann
őstag
Sziasztok!
Van aki Radeon HD4850-es kártyával játszik? Ha igen, akkor milyen beállításokat használ? Mert nálam játszhatatlan az egész. Nagyon laggol szegény játék
Tegyek minden low-ra? Mondjuk úgy meg elég csúnyácska szegény, bár nem vagyok egy nagy csili-vili grafika hívő, de azért szeretem ha valahogy kinéz egy játék. -
infectedmann
őstag
Sziasztok!
Xbox360 kontrollerhez van valakinek használható beállítása az Advanced Controls-hoz?
Jó lenne valami kiindulópont, mert eddig nem sikerült finomhangolnom a beállításokat és olyan mintha csónakáznék a pályákon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez mi ez már? Nem írták bele a használati útmutatóba, hogy csak profi versenyzőknek ajánlják, akik nem hibáznak.