Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Na rákerestem a kormányzás beállítására
És ezt találtam:
KépEzek alapján beállítottam a játékot és azt mondom hogy KÁR VOLT!! egész héten tanulhatok az érettségi miatt, mivel suliban az utolsó hét, és olyan durva lett így a játék, hogy végre az autó nekem engedelmeskedik, hogy hardverapro-n olcsó érettségit keresek

Eszméletlenül jó lett ezekkel a beállításokkal, bár a steering lockot nem értem hogy vették 540-re meg az alatta lévőt is 320-ra de még eddig nem drifteltem, csak most kezdek belejöni a játékba.
Szóval nagyon nagyon nagyon jó lett így, hihetetlen, hogy ennyi állítással egy rakás sz... valami Isten játék lett

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G2 - i7-11G I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 4K I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest