- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drag77
senior tag
válasz
zooldor #1099 üzenetére
Szia!
Lehet régebben is kódolt, csak nem veted észre. Probáld meg , hogy a serviio beállításainál másik hdd-t adsz meg temp könyvtárnak mint ahonnan játszod a filmet, vagy ne a rendszer hddn legyen. Esetleg a magok számán is állíthatsz. Illetve performance monitorral nézd meg, hogy melyik erőforásod szűk ilyenkor.
üdv. Drag
-
zooldor
újonc
Sziasztok,
Régóta használom a serviio-t. Tökéletesen működött a media lejátszóval és az LG házimozival.
A rendszer: am3+ proci 16gb ram. Cseréltem a rendszert fm2+ és 8gb ram-ra. A serviio-t feltelepítve a filmek szaggatnak. A VLC, FFDShow, java7, codek packot is telepítettem.
A serviio-ban az átkódolást kikapcsoltam. Mégis lejátszás közben a windows/temp könyvtárban ír valamit. Olyan mintha átködolná az éppen lejátszandó fájlt.
A probléma csak az új rendszer telepítése után jelentkezett.
Lehet, hogy régen is kódolta, csak nem tűnt fel?Esetleg van tippetek, hogy miért csinálja ezt a szaggatást?
Köszi előre is. -
KonzolKartel
őstag
A hálóban lévő Celcus smart TV-n valamiért nem játsza le az összes feliratot. Valamit megesz, de elég sokkal semmi. Míg a nappaliban lévő Samsung d550-emen mindegyik srt működik. Mi lehet a gond? Mezzoval most ment a hálóban is, csak az meg sz*rúl kezeli az ékezeteket. Előre is köszi!
-
-
Firka30
tag
Működő Europsort 2 linket tud-e valaki?
2 találtam de nem nagyon megy -
RudY
addikt
-
RudY
addikt
A Serviio nem tud ISO-t megosztani: [Supported media files].
Többféle program alkalmas az ISO kicsomagolására, de mostanában a PowerISO a legkedveltebb, de ebből is csak a teljes és regisztrált változat alkalmas erre. Megnyitod és kibontod a letöltött ISO-t egy választott mappába, ez lehet akár rögtön a Serviioo-nak kijelölt megosztott mappa, vagy utólag átmásolod abba.
Mivel ezt a tartalmat már ismeri a Serviio, így csak a BDMV/STREAM mappákat mutatja, ahol az m2ts fájlok találhatók, pl. [link] -
TomiLi
addikt
Köszönöm! Olvasgattam utána, de nekem nem nagyon sikerült.
Nem vagyok tisztában igazából az RSS működésével sem, meg azzal sem, hogy az mi is pontosan...
Volt egy jó kis videó, ezen akartam letesztelni, hogy lehet megosztani, mint online tartalmat. (ezért fel is telepítettem a firefox-ot, mert olvastam, hogy a chrome ezen a téren gyenge)
Arra rájöttem, hogy egy videót nem lehet, csak egy témát, amit pl. berakok a youtube videó kedvenceim közé. (feliratkozás). De hiába osztottam meg a seviio-n keresztül a tv-vel ezt a csatornát, megjelenik, mint online tartalom, de üres a mappa... -
TomiLi
addikt
Sziasztok!
A youtube videókat csak a Seviio Pro változatával lehet lejátszani, vagy megy a free-vel is?
-
RudY
addikt
Milyen lejátszó látja üresnek a Serviio által megosztott mappát?
A TV a kicsomagolt ISO-t sem fogja látni, csak ha megkeresteted vele a m2ts fájlokat tartalmazó mappát, de az sem garancia, hogy felismerné. Viszont ha a médialejátszó se látja a megosztott mappát, akkor más gebasz van. -
makoss
veterán
válasz
Flashget #1071 üzenetére
és mivel másabb mint a Power Iso?
Itt szerintem a Serviio a ludas, mert a médialejátszó ami a tévére van kötve mind a 2 változatot felismeri és szépen lejátsza, csak azért ragaszkodnék az átküldéshez mert ha kimásolom vinyóra mint rég és úgy viszem át az átmásolás kegyetlen sokáig tartana(USB 2.0)
-
Flashget
félisten
ezzel nyisd meg majd másold valahova a tartalmat amit megadsz a serviionak.
-
makoss
veterán
Üdv!
Power iso programmal bontottam ki Iso formátumú BD25 filmet de a Servioo nem érzékeli, LG LA 620S Led tévén, mi ennek az oka?
Üres a mappa Servioo-val nézve, holott ezt látni a gépen:
[link] -
psychocska
tag
Jól, a tv fogja lejátszani a filmeket.
-
baandii
senior tag
válasz
psychocska #1066 üzenetére
Igen tv-n akarom lejátszani a laptopról a filmeket (720p, 1080p) serviio-val megosztva wifin. Csak én azt hittem hogy a lejátszást a laptop végzi majd és a tv-n csak megjelenik a kép és hogy nem érdemes így csinálni mivel gyenge a laptopom de ha tv média lejátszójával történik úgy már okés. Jól gondolom?
-
Firka30
tag
Magyar sport streameket tud valaki?
-
baandii
senior tag
hellosztok!
most ismerkedek még csak a témával ezért bocs ha láma kérdés lesz... szóval a laptopom nem egy erőmű a BDRip-ek kifogástalanul mennek rajta de a 720p és 1080p-s filmek már kifognak rajta, ebben az esetben nem érdemes serviio-val lejátszani a 720p, 1080p-s filmeket (csak a BDRip-eket) mert a serviio csak megosztja a tartalmat a géppel történik a lejátszás.
a válaszolóknak előre is köszönet!
-
Flashget
félisten
Létezik, hogy ennél frissebb plugin gyűjtemény nincs?
-
bodazo
tag
válasz
ciceroo #1057 üzenetére
Nem biztos, hogy a serviioban van a hiba, lehet a tv-ben. Nekem két tv van itthon egy Philips és egy LG. Régen a Philips megjelenítette a feliratokat hálózaton keresztül, de mostanában nem. De az LG meg igen, hálózat ugyanaz és a film is. Nálam például ez a probléma és nem jöttem rá mi a baj. De már beletörődtem.
-
RudY
addikt
Érdekes, pedig elvileg simán látnia és osztania kellene. Nálam a laptopon van egy külső HDD, innen szór a Serviio, és egy mini (szutyok) NAS, amin szintén lóg egy külső HDD, erről MiniDLNA osztja. Pát kattintással a Serviio simán beszippantotta a kiválasztott mappát a NAS-ról (Hely hozzáadása...), frissítés után pedig hibátlanul látszik minden.
-
Asztee
aktív tag
Konkrétan a router-be dugott WD MyBook Live-ról van szó. Serviio nélkül is látja a TV csak abban reménykedtem ,hogy így valami szebb menüben válogathatok a filmek között. Próbálkoztam már a XBMC-vel is és annak nem volt semmi gondja a külső meghajtóval csak azzal sem kaptam borító képeket...
-
Asztee
aktív tag
Hi ! Bocs ha már volt...
Szóval kipróbáltam én is ezt a programot és nekem az a problémám,hogy a hálózati meghajtón lévő filmeket nem látja.
Próbából átmásoltam egy kisebb mappát egy USB meghajtóra és onnan mennek is a filmek csak hát ez egy kicsi meghajtó, szóval jobb lenne a másikat beélesíteni...
-
milanfan
tag
Valami használható és nézhető minőségű Digisport linket nem tud vki?
-
ciceroo
tag
Bocsi, de újra érdeklődnék, hátha valakinek akad egy mentő ötlete FELIRAT kezelés kapcsán.
Adott egy új laptop, egy Samu f6400 TV, mostmár a legújabb 1.4-es Serviio...
Minden alaphelyzetben, mappa hozzáadva, wifi-n gyönyörűen, gyorsan lejátszik mindent, de a feliratokat nem akarja hozzárendelni
(igen, egy mappában vannak, megegyező névvel és az elmúlt évben, az előző laptoppal, ugyanezekkel a beállításokkal tökéletesen működött. gépen VLC természetesen lejátssza a feliratokat is)köszi
-
Firka30
tag
Eurosport (magyar) linket tud valaki?
Találtam egyet de servioban nem igazán működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest