- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooldor
újonc
Szervusz,
Ha nem használod a transcoding opciót, akkor a lejátszó kódol és nem a fájl biztosító gép. Ezért nem tartom valószínűnek, hogy a laptoppal lenne a probléma.
Az előző hozzászólásban olvashatod, hogy nálam mi volt a baj.Feltételezem, hogy wifivel viszed át a jelet. Javasolnám, hogy próbáld ki a fix kábelt, ha van rá lehetőséged.
Visszatérve, ha jól tudom, akkor az .mkv formátum is többfajta kódolással készülhet. Ezért előfordulhat olyan eset, hogy a lejátszóban nincs megfelelő codek.
Nálam 2 készülék is üzemel a serviio-ról, és még egyiknél sem fordult elő, hogy nem ismerte volna a kódolást. -
zooldor
újonc
válasz
zooldor #1099 üzenetére
Sziasztok,
Pár napja merült fel nálam az a probléma, hogy a filmek szaggatnak.Tegnap sok DLNA server programot kipróbáltam, de mindnél jelentkezett a probléma.
A mai napon jutott az eszembe, hogy egy ideje a netes letöltésem sebessége jóval a szerződött érték alatt van. Hazaérve ellenőriztem a hálókártya sebességét és csodálkozva tapasztaltam, hogy 10, pedig a belő háló sebessége 1000-s. Driver újratelepítés sem segített. Az asztali mellett használt lapin a sebesség 1000 volt és a net sebesség is a szerződött értéken ment.Így már csak a hálókábellel lehetett a probléma. Kicseréltem és rögtön megjavult a rendszer.
Az 1080p filmek lejátszásához kell a 100-as rendszer.Remélem tanulságos másnak is ez a probléma.
-
zooldor
újonc
Sziasztok,
Régóta használom a serviio-t. Tökéletesen működött a media lejátszóval és az LG házimozival.
A rendszer: am3+ proci 16gb ram. Cseréltem a rendszert fm2+ és 8gb ram-ra. A serviio-t feltelepítve a filmek szaggatnak. A VLC, FFDShow, java7, codek packot is telepítettem.
A serviio-ban az átkódolást kikapcsoltam. Mégis lejátszás közben a windows/temp könyvtárban ír valamit. Olyan mintha átködolná az éppen lejátszandó fájlt.
A probléma csak az új rendszer telepítése után jelentkezett.
Lehet, hogy régen is kódolta, csak nem tűnt fel?Esetleg van tippetek, hogy miért csinálja ezt a szaggatást?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest