- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt vízhűtés
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- OLED monitor topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Everest / AIDA64 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vili13
őstag
válasz
crazygoat #1179 üzenetére
Szerintem tévedsz. Egyetlen zárt rendszerű fülhallgató sem tartozik a nyitottak közé, mert akkor nem zárt, hanem nyitott rendszerű lenne... Másrészt minden zárt füles hátulján is van nyílás, csak sokkal kisebb, mint a nyitottakon. A PX200 pl. zárt, de van a hátulján egy kb. 1mm-es lyuk, de a zárt rendszerű fülbedugós Koss The Plug vagy Sony EX71 hátulján több lyuk is van, ezek mégis zárt rendszerűek. Ami nyitott rendszerű, annak a hátulján általában több a lyuk, mint a hátulja... Arra magam is kíváncsi volnék, mekkora nyílás kell ahhoz, hogy nyitottnak számítson - valószínűleg annyira azért nem túl nagy, ha a CX300 nyitottnak számít a fém perem alatt körbe futó keskeny réssel.
-
ithomas
őstag
válasz
crazygoat #778 üzenetére
1. Egyáltalán nem biztos hogy felmegy a CX300 ára,hiszen senki nem mondta hogy ez akciós ár lenne.Az hogy kint van a bolt üvegén a 30-40% engedmény,az nem azt jelenti hogy mindenre...
2. CX 400/500?Honnan veszed hogy lesz egyáltalán?És ha lesz akkor se a közeljövőben hiszen még elképzelés szintjén se létezik.
3.CX 300 alap füles?Mihez képest alap?Mert hangzásilag biztos nem...
4. Mindannyian örülünk hogy elégedett vagy a Kossal,de hidd el ,nem a fórumon kell megnyugtatni saját magad hogy mennyire jól jártál vele!
Aki már hallotta a Kosst ,az tudja hogy milyen...aztán majd mindenki eldönti saját magában hogy neki megéri-e... -
ponti_ak
addikt
válasz
crazygoat #773 üzenetére
Igazad van, a lényeg, hogy Te elégedett vagy a KOSS-szal, és akkor, amikor vetted, tényleg az egyik legjobb választás volt. (A Panasonic-nak volt még a HNJ-s vagy milyen típusa (olyanja meg talán bagyulajuve-nak van..) , és ezzel vége is volt, az 5-7ezres kategóriát tekintve. DE attól ,hogy most van egy (talán) jobb, a tied még nem lett rosszabb.. csak a pozíciója változott ebben az árkategóriában... (de lehet, hogy nem is tartósan... ha felmegy a cx ára, ugye..)
Agyaltam én is, hogy kell-e a PLUG, és elárulom, hogy már majdnem megkerestem rumost is, hogy megvegyem tőle 4k-ért... de inkább vártam még picit, mert nem volt sürgős, és aztán jött a cx.. (...sorry, rumos..)
..aki pedig várt 1-1,5 hónapot, az a 300-ast vette (mint én is), és kész.
[Szerkesztve] -
mouse1
csendes tag
válasz
crazygoat #769 üzenetére
Bocs, nem akarok elkezdeni vitatkozni, de én nem tudok jónak minősíteni egy fülest, amihez ilyen eq beállitasok kellenet (EQ(8, 7, 10, 22, 28), BBE 7, Mach3bass 6). Nem azért lesz valami jó, mert van hozzá egy kütyü, mellyel irreális beállításokkal el lehet érni egy hallgatható állapotot. Ezt én inkább rossznak neveznem. Ez kb. olyan, mint a baromi jó a lada, mert ha teszek bele egy ferrari motort, meg kicserelem a futóművet, stb, akkor már simán fel tudom venni a sportkocsikkal is a versenyt. (Na ez mondjuk kicsit túlzásba vitt példa.
) Mégegyszer bocs, még véletlenül sem sértésnek szántam, szóval no flame.
-
rumos14
nagyúr
válasz
crazygoat #769 üzenetére
az eszmefuttatásodat az töri meg egy kicsit, hogy jelenleg 7e ft a CX 300. Meglepően alacsony ár, külföldön 40+ euró, de nem gondolkodni kell, hanem cselekedni, azaz vásárolni
van Koss-om (amit 4k-ért eladok, örökgaris, tökéletes, stb.) és valóban, iAudio-hoz tökéletes. meg kell tekerni az EQ-t, de el lehet érni hogy legyen magas is rendesen. a bibi az, hogy tapasztalataim szerint CSAK iAudio-val lehet jó hangzást előcsikarni belőle, mert a BBE elengedhetetlen, nélküle dobozul szól, és BBE nincs más lejátszón.
töredelmesen bevallom, hogy nekem is tökéletesen megfelelt a Koss hangzása, de perpill nem iAudio-t hallgatok, ezért kellett váltani. iAudio-val nagyon ottvan a Koss is. a CX 300 talán kicsit természetesebben szól, főleg a magasokban.
az EQ beállításaidhoz: a MachBass-t én kikapcsoltam, sztem nagyon dübörög, és a mély frekiket is 0 körülire tettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro M1 14 Baleset biztosítás+Garancia
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest