- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rumos14 #3843 üzenetére
"oldalékkal együtt olyan hosszú, hogy nálam állandóan összegabalyodni meg beleakadna minden."
Van erre egy félbarbár megoldás: ugye alapból a hossszabító egy műanyag kis kötegelővel van összefogva. Pár centit kikanyarítottam, a többi maradt összefogva. Így van egy kis bumszli csomóban a kábel nagyrésze, a két vége meg kiáll annyira, hogy azért ne törjön meg.
Ez egy egészen használható megoldás, és ha hirtelen a teljes hosszra szükség van, akkor sincs gáz, csak leszedem a kötegelőt, és ott van a másfél méter.
-
sztyui2
őstag
-
raskolnikoff
őstag
válasz
rumos14 #3797 üzenetére
Én is gondoltam rá, csak az a fura hogy eddig volt már vagy 4-5 fülesem, és egyikkel se volt ilyen problémám. Pont egy 8000ezressel kellett ez megtörténjen? Nem nagy baj végülis az egész, de hogy most nem befolyásolja a használatot, még később befolyásolhatja...A szigszalaggal próbálkozom, de egy fehér példány esetében jelenleg nem nagyon találom esztétikusnak a megoldást. Meg kéne próbálnom cseréltetni...remélem segít. Ha nem akkor talán soha nem lesz ilyenem...
-
ponti_ak
addikt
válasz
rumos14 #3796 üzenetére
Jaaaa, így már értem..
Semmi gáz, bár már szólt, hogy rendben van, hogy vásárolok, de legközelebb Ő is szeretne kapni valamit iilyenkor..
Mondjuk az M5L-et még nem mertem elmondani.....talán majd akkor, ha elment a D2, addig titokban hallgatok zenét otthon, a wc-ben..
Az X5-öt még a nyáron vettem, és gariztatás után el is adtam. Az új itthon sajnos drága, külföldön meg alig kapni. Nyáron nem használtam ki a tudádást, meg a pénz is kellett, de ha most vennék, akkor sem használnám ki azokat a funkciókat (jpg, minivideo, szines kijelző, USB_host), amivel az M5L pont kevesebb.. Szóval a HD-hez úgy számolom, hogy tök jó lesz otthonre, és alkalmi vétel volt, jövő hétre talán meglesz UK-ből (110GBP).A G3 kölcsönbe van tesómnál, de ha "teljes" lesz a gyűjtemény, akkor csinláok fotót (egyébként én nem is vagyok hardcore gyűjtő, csak ilyen "koca-cowon-fan", mert az X5-ös pl nem sokáig volt nálam, és a D2 is el lesz adva..
), mindegyiknek a hozzá passzoloó fülesével együtt..
-
ponti_ak
addikt
válasz
rumos14 #3790 üzenetére
Ööö.. mármint hova nincs visszaút?
Illetve: honnan?
Arra gondolsz, hogy "audiofil" lettem (nem szeretem ezt a szót), vagy mi? Tény, hogy közvetlenül a HD után nem szívesen hallgatok mást, minden életlennek és tompának tűnik ahhoz képest.. Egy sima 196-os vbr mp3 klasszikus zenei gyűjteménnyel úgy elvoltam 1,5 órát, hogy észre sem vettem... Szabályosan élveztem, hogy sikerült felismertem a szimfónikus zenekar tagjainak 80-90százalékát.. Pedig ez még "csak" a D2.. Jövő hétre jön az M5L, amit rendeltem. Na majd azzal..
MOD: raskolnikoff: ha nem túl régi, (fél-egy éves) a cx, akkor azért én megpróbálnám, hátha...
-
Gh057
csendes tag
válasz
rumos14 #3704 üzenetére
Nem ez az első ilyenem, a legkisebb dugóval használom, mivel a nagyobbak nem mennek bele, nincs nekem akkora fülnyílásom. Megnéztem, és PDA-ról a Sony Ericson füles is hasonlóképpen szól, ami feltűnt, hogy több a közép-magas tartomány a CX300nál. Egyébként még jó is, hogy tegnap nem vettem meg azt az átalakítót, elektro bolt, 98ft és tiszta a hang.Képen az átalakító és egy 3,5es jack dugó
-
wienattwo
tag
válasz
rumos14 #3432 üzenetére
Vmi noname adapter, a Mikronika-ban vettem (11.ker Budafoki út), nekik van mindenük, de szerintem van a Conrad-nál és a Lomex-nél is, csak nem vették fel a telefont. Aztán vannak helyek, ahol elég drágán adják (2k), de lehet, hogy azok már nagyon jók, viszont akkor meg már megközelíteném a 3.5 jack-es változatot árban.
-
Llew
senior tag
válasz
rumos14 #2988 üzenetére
Hiába ínám, hogy pont az első két link maradt le (ki tudja mi okból) amikor én kerestem, vagy csak elnéztem, úgy se hinnéd el igaz? Miért nem írod simán, hogy hülye vagyok, mit kell itt finomkodni, hogy "ez azért már erősen sejtet valamit". Nem ismerjük egymást nem veszem föl.
bwoay
Kösz, úgy látszik fáradt voltam, hogy az EW-ről leessen az Elektro World. -
kenwood
veterán
válasz
rumos14 #2964 üzenetére
kozben megoldodott.
talaltam 1 vadiuj gyarilag 2.5-os cx300-at 5K-ert.
basys matrica a doboz hatuljan,egyutt bontottuk az eladoval.brutal,bar hallani,h nem hoz ki belole mindent a 6300,total tiszta es annak ellenere,h volt mar 55 ezres fejhllgatom (pioneer hdj 1000) sztem a 8-9 a 10-es hangeroskalan eleg is lesz.
az a vakum,ami a bedugas utan keletkezik poenos.viszont sztem a kabel vasatgsaga es hossza nem az igazi,kicsit gagyi erzesem van tole.
ahogy nezem,a 4-500 mar hosszabito kabellel kaphato,talan vasatagabb is lesz. -
Gomba
senior tag
válasz
rumos14 #2959 üzenetére
nekem a múlt héten halt meg a cx300-am jobb fele... gari persze már nincs rá
úgyhogy elkértem a csajom "ipod-fülhallgatóját"... (jah, igen iAudio F2-m van)
őszínte leszek. 10 percig bírtam. folymatosan ki akart esni a fülemből a cx300 utánés kényelmetlen volt. ja és nem volt mély semmi, és a külső zajok is beszűrődtek.
igen, az első 2-3 nap elég kellemetlen. de utána már ez a természetes.
ps.: lenne egy olyan kérdésem - lehet volt már valahol leírva de nem találtam - hogy most fogom megvenni a köv. cx300-am és hogy hol adják meg rá a 2 év sennh. garit? vagy hol mennyit adnak rá egyátalán? pl. basys-nál megadják rá?
-
fokukac
nagyúr
válasz
rumos14 #2956 üzenetére
köszi, igazából nem árkategóriában gondolkodom, nem vagyok túl árérzékeny, egyszerűen csak arról van szó, hogy tönkrement a jól bevált technikám, ami szvsz egész szép hangot produkált, és még kényelmes is volt, és nem tudom, hogy mivel helyettesítsem.
ezt a cx-300-at mindannyian dícséritek, de ahogy néztem, ez olyan fülbe dugható füldugó jellegű, ami nem tudom, mennyire lehet kényelmes. -
bwoay
nagyúr
válasz
rumos14 #2882 üzenetére
nekem többször is leesett, mint pontinak, de mindig megtaláltam a zsebemben.
lehet, hogy le kellene mosnom, mert vagy poros, vagy zsíros már,
vagy mindkettő, és emiatt könnyen lejön.
vagy el kellene indítani a budaőrsi projectet.
nekem még alig múlt egy éves a cx300,
bár a ráeszkábált hangerőpoti alatti rész már egyszer átesett egy cserén,
de az szar új szériás mx dugóról származott,
nem is lepődtem meg, hogy megtörött a kábel. -
rauschie
senior tag
válasz
rumos14 #2882 üzenetére
hogy a p*csaba bírt az ki nálad másfél évet, már bocsánat?!
én fél év alatt kettőt használtam el, a másidiknak a jobbfelét önhibáján kívül ''elhagyta''(nem csak a gumiharangot) szval miután visszaforrasztottam és rá ~3 hónapra kipurcant már nem volt pofám visszavinni gariztatni
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
válasz
rumos14 #2821 üzenetére
Én mindenképp szerzek egy 500-ast, mert a mostani már egyszerűen kezd ''elkopni''...
Konkrétan a gumiharangokkal egyre többet vacakolok, mert elöregedett már mindkettő (kidebb-nagyobb repedések vannak rajtuk). Emiatt, illetve szvsz azért mert kilazult/kikopott a kis gumiharangok belseje, egyre nehezebb úgy berakni, hogy ne csússzon rá a gumicsöcs a hangszóró burkolatára... ettől persze nem zár jól, és van hogy 3-4szer kell próbálkozni, mire sikerül.
Oké, mondhatjátok hogy elég lenne csak egy új gumibogyó-szettet szerezni hozzá, de a cable noise ettől meg ott lesz, és a hangerőszabi is jó lenne.. -
Gyula bacsi
csendes tag
válasz
rumos14 #2803 üzenetére
Hát az nemenyhén az.
A Bloodline c. számuk elején pl. van egy brutál bassz belépő. Nagyon odabac. Ez volt a ''kontroll-anyag'' amivel hasonlítgattam a három fülhallgatót.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy igen, próbálkozgattam a fülest birizgálni a fülemben és igen, éreztem, hogy némi presszió hatására jobban hallom a mélyeket, de mivel ugyanígy nem kellett a Meizu-s cuccal szórakozni gondoltam jogos lehet az elvárás a részemről, hogy akkor nehogymár a CX-szel meg kelljen.
Meló után azért megpróbálkozom még1x ezzel a módszerrel. Ha máshogy nem megy szerzek egy pillanatragasztót és azzal rögzítem. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
rumos14 #2433 üzenetére
Profinak én sem tartom magam, de szerintem -- a grafikon alapján -- a CX-300 a legjobb. Kíváncsi lennék azért mások véleményére is, hogy szerintük hogyan is kell értelmezni ezt a grafikont. A CX-300-as tesztben is dícsérik a fülest, de azért azt írják, hogy egy Shure azért egy picit jobb. A gond az, hogy én nem ezt olvasom ki a lenti grafikonból.
-
penene
őstag
válasz
rumos14 #2304 üzenetére
Hát, ha bemegy a cx a fülembe rendesen, akkor jó, de pl. tegnap mutatott haver ilyen hasonló kialakítású headsetet, és az úgy ahogy van nem ment be a fülembe. De hallottam, hogy a cxnél van a szuperkicsi fülűeknek is olyan gumi, szóval ha az bemenne, és emiatt még zártabb rendszer lenne, meg emiatt azonos jelnél erősebb bass, stb, akkor nem gondolkodnék a megvásárláson. (Ma ki is próbálom).
Pedig már a sonynak is kicsi az a csöve, de azt hiszem azért nem megy be, mert annak a tányérja elég nagy és az nem engedi tovább sűllyeszteni a fülemben.
A megelégedés relatív.. pl. 2 napja hallgatva SED750ivel leesett az állam, hogy ilyen szép tiszta basszus szólt (elég erős jel volt küldve neki, de egy darabig bírta, bár hosszútávon nem tetszett volna, mert halknak éreztem a magasakat, a mély meg már akkor torzított), amit iRiverrel nem is tudtam előcsalni, de pl. ha ujjal kicsit rányomom a fülemre a fülest, akkor szintén leesik az állam az iRivernél is, sőt, egyenesen vissza kell vennem mindent, mert az alatt a 3 másodperc alatt olyan nyomás éri a fülem, hogy már szinte fáj. Szóval bár a füles nagyon jó, de a degenerált pici fülem miatt ki sem használom azt a plusszt, amire képes. És még így is nagyon jónak találom..
Szal ha a cx fullra bemenne, és még netán picit jobb is, mint az MDR, akkor biztosan olyan kellemesen fogok csalódni, hogy nem habozom a megvételnél. Ennyit nekem megér.
A fejhallgatók ily módon sokkal testhezállóbbak, de azokat nem nagyon szeretem, mert nagyon kihallatszottak, nem akarok utcán olyan batárokkal mászkálni, nekem a füles az nagyon tetszik, amióta ismerem a Sonyt... Úgy, hogy ki se használom maximálisan a fülem miatt.
Összegzésként: azt hiszem, ez a fajta megszokás nekem nem lenne probléma, sőt ilyen megszokást vár a fülem, csak aztán óvatosan, mert ezek már durván károsítani tudják a fület, ha túlzásba viszi az ember, míg a fejallgatónál ott a fülkagyló, ami véd.
Különösen vigyáznom kell, mert oda és vissza vagyok a tiszta, mély, intenzív basszusért. És az otthoni hangredszeremnél is volt, hogy 1 perc után befájdult a fejem, mert túllőttem a célon.
[Szerkesztve] -
bwoay
nagyúr
válasz
rumos14 #1841 üzenetére
erről eszembe jut az a történet, ami már egyszer elmeséltem:
egyik cimborám elkezdte hallgatni az iRiver lejátszóm a cx300-al.
annyira belemerült, hogy legalább 30 percen keresztül nyomta,
teljesen lenyűgözte a hangzás. el is határozta, hogy amint tud, vesz egy cx300-at,
de előtte szerette volna kipóbálni a saját lejátszójával, ami egy Telstar.
megtörtént. utána nagyon elszontyolodott. cx300-at azóta sem vett. -
bwoay
nagyúr
válasz
rumos14 #1819 üzenetére
nem baltáztak el semmit, egyszerűen csak Sony.
amúgy rosszul írtam, nem szól szarul,
csak a korábbi iRiveremmel vetettem össze, ahhoz képest gyengének találtam.
játékra tökéletes a hangja
eq nincs, de szerintem van hozzá tákolt mp3 lejátszó, amiben van,
csak az meg valszeg nem kezelhető a távirányítóval.
[Szerkesztve] -
bwoay
nagyúr
válasz
rumos14 #1563 üzenetére
ha szivacs nélkül nem próbáltad, akkor ne csodálkozz
igazság szerint én kötelezővé tenném, ha belegondol jobban az ember,
anélkül nem is igazán lehet normálisan használni.
legalábbis én még nem találkoztam olyan füldugóval,
ami kemény műanyag, és szivacs nélkül is jó a hangja.
minél kevésbé illeszkedik a fülbe, annál szarabbul viszi át a mélyeket.
a szivacs beleszorítja, és igazodik is a fülhöz,
hasonlóan, mint mondjuk a cx300 szilikon dugója. -
Tangerine
senior tag
válasz
rumos14 #1158 üzenetére
Hát igen. Nincs más választásom. Remélem elismerik a hibát, mert szólni szól, csak nem úgy, mint eddig. Olyan erőtlen, és a magas hiányzik. Először csak azt hittem, hogy az album féloldalas, amit hallgatok. De mikor már a harmadik is féloldalas volt, akkor gyanús lett.
Arra is gondoltam, hogy lehet, hogy eldugult, de ötletem sincs, hogy hogyan lehetne kipucolni. Szétszedni nem tudtam. Nem tudom, hogy egy tiszta alkoholos áztatáshoz mit szólna a füles. Az ugye a zsírt oldja, de a műanyagot vagy ragasztót nem. -
Chub
tag
válasz
rumos14 #1050 üzenetére
Sziasztok!
Elolvastam a topic utóbbi nagy részét. Így gondoltam, hozzáfűzöm, hogy azért a Sonykat se kéne teljesen leírni. Legutóbb 2 dolgot hallottam a széfoszló kábeles dologra. 1.ik hogy garisan cserélik. Ha 5x, akkor 5x. Ez persze kellemetlenség. a 2. dolog amit pedig tutira tudok, hogy van 1 újabb verziója az EX71nek, ami kifejezetten nyakba lógós típusú lejátszókra van kitalálva. Ennek a nyakpánt része extra erősített és a vezeték nem is érintkezik a bőrrel, így el se tud senyvedni. És mindezt csak azért mondom, mert a füles maga ua. mint az EX70/71. Sza piszok jól szól. Kicsit túlsúlyban a magasak, de különben kiegyensúlyozott és részletes a maga árához. Az utóbbi nyakbalógós kiszerelés 10e ft. Másrészt pedig EX71et használok kb 3 éve és nincs szélzaj! 1 csepp se. Lehet most itt ki leszek utálva mert ez Sennheiser topic, de azért sztem akik a minőségre mennek és nem pusztán a márkára és esetleg épp nyakba lógva hordott mp3 lejátszóhoz kéne füles, azoknak sztem érdemes megfontolni a Sonyt. Különben mondok még 1 újságot. Shure e2c-t lehet kapni Mo.n. -
ponti_ak
addikt
válasz
rumos14 #1050 üzenetére
Én bevallom, hogy jó vétel, nem arról van szó...
...csak nem merem már nagyon reklámozni, mert szerintem nem túl fair azokkal szemben, akik már csak drágábban tudtak hozzájutni..
egyszer ''kiörültem'' magam emiatt, oszt' kész..
MOD: Vááá!!!!bwoay, vaze, király vagyol!
Holnaptól hajnövesztés projekt indul!
(Kár hogy pont a 7végén vágattam le 1 centisre ...mert már 5 centi hosszú volt, jaj..)
[Szerkesztve] -
bwoay
nagyúr
válasz
rumos14 #1051 üzenetére
huhh, rumos14,
esküszöm, megpróbálom előkeríteni a linket, illetve magát az infót,
de emlékeim szerint arról szólt a dolog,
hogy ez egy OEM termék, több gyártó palettáján is megjelent.
Eredetileg nem a Creative, és nem is a Sennheiser gyártotta.
koss ''the plug'': magam nem próbáltam, csak hitelesnek vélt forrásokból szerzett információk alapján írtam róla (asszem ez így korrekt politikailag)
másik: széjzal, menetszél, teljesen jogos.
a korábban általam említett Sony fej(fül?)hallgatónál utóbbi nem volt,
csak a tényleges szélfújásra volt érzékeny.
nade az ultimate solution már kipattant a fejemből,
úgyhogy senki ne mozduljon:
long hair, huh?
mindenki növessze, lesz majd szélárnyék marhára -
Macilaci457
őstag
válasz
rumos14 #1004 üzenetére
nem tudom elképzelni, hogy nem lehet beállítani egy ideális hangzást.
Mint azt v.ki már írta, van aki szereti a különböző effektek hangját, van aki nem.
Én ha lehet (és eddig mindíg lehetett) soha nem nyúlok az EQ vagy egyéb hang-megmásító eljárásokhoz. Ezt a jó szokásomat szeretném magtartani akkor is, miután egy vagyont költöttem egy fülhallgatóra.
Valahol ezt már megfogalmaztam, talán azok, akiknek nincsen referenciájuk, mi az a tiszta hangzás, azt nem is zavarja, ha +20 értékeket nyom egy eq-val valamire... Ez nem kritika, csak tudom mihez hasonlítani a hangzást, és még soha nem volt szükségem EQ-ra a ''referencia'' hangképen felül. -
vili13
őstag
A fütyülés szerencsére csak tényleg erős szélben megfigyelhető (pl. nagy huzat a metróban), ilyenkor a szél magában is elég zavaró lenne...
A tisztíthatóság szerintem nem olyan nagy gond, főleg ha azt nézzük, hogy a cx300 fémhálójának megfelelő helyen az ex71-ben csak egy lyukas papírdarabka van. -
vili13
őstag
Vettem hát, már egy hete, szerencsére még olcsón...
([link])
Akkor már csak még pár ember kellene CX300-zal és középméretű füllel, és 1 közülük, aki hajlandó intézni a Basys-nél a dolgot... Bár lehet, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel akár hajlandóak lennének rendesen árulni is párosával, max ki kellene menni érte Budaörsre. Ők se buknának rajta, meg nekünk se kellene hülyére szervezni a dolgot... Meg az is lehet, hogy tulajdonképpen már árulják is, csak még nem kérdezte meg tőlük senki! -
ponti_ak
addikt
-
BoriszG
csendes tag
Egyetértek azzol, hogy az EQ-beállításokat hanyagolni kell, nekem HD 200-asom van és soha nem használok EQ-t, teljesen felesleges... mielőtt megvettem kipróbáltam a HD 202-est, de ehhez képest iszonyatosan fülsértő volt, rengeteg volt benne a magas...
HD 200 hátránya: a kábele puha, de mégis könyen törik... viszont gyors kábelcserés -
crazygoat
tag
Hy!
Egyetértek veled hogy szinte csak iAudioval szól jól.De én hallgattam Diva Gem-mel és annak nincs BBE és tökéletesen szólt vele.És tudom hogy 7 rugóba kerül most a Seni, de mint irták egy korábbi hozzászólásban hogy 30-50%-os engedmények vannak abban az üzletben.Szóval amint kifut az akció, utána bőven 10 rugó felett lesz és annyiért már nem éri meg, főleg ha valakinek iAudioja van.Ahhoz bőven jó 6 rugóért a Plug.Ha lett volna 1 hónapja 7 rugóért CX300, én sem haboztam volna azt megvenni.De nekem tökéletes a Plug és nem bántam meg hogy megvettem.És helyesbitek.Akinek iAudioja van és szarul szól szerinte, annak akkor semmi füle nincs szerintem és nem tudja jól beállitani.Tény hogy az EQ-hoz nagyon hozzá kell piszkálni, nekem is az egekben vannak a magasok, de arra való az EQ hogy használjuk.Nem értem miért kell ilyenen fennakadni, hogy egy fülesnél használni kell az EQ-t.Mégha nem lenne szükség rá, mert olyan tökéletes a füles, én akkoris használnám, hogy a saját izlésemnek megfeleljen. -
ithomas
őstag
''Na én is megvettem a CX300-at..a fentebb leírtakkal teljesen egyetértek...egyszerüen tökéletes...ennyi.''
''mihez képesz tökéletes? ''
''elentem megvettem. igazából nincs értelme sokat beszélni róla: tökéletes. ''
Hehe....ügye hogy nem kell összehasonlitási alap...úgy jó ahogy van.
Egyedüli negatívum hogy jelenleg mintha kicist bedugult volna fülem,pedig nem járattam nagyon hangosan...mondjuk ez gondolom nem a füles hibája..
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
LoL, az előbb meg én hívtam őket, és nekem is pont ezt mondta a srác... gondolom már herótja van a cx-300-érdeklődőktől..
Én kb fél 6-ra érek oda - 5 után megyek - .. akár találkozhatunk személyesen is... (szerintem könnyen megismersz, sötét szövetkebát, szemüveg lesz rajtam, és egy iAudio G3-mast fogok nyomkodni ..
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Hi!
Épp most árulom a lejátszóhoz kapott (szintén 3napos) füldugómat. (lásd aláírás..)
Ha sikerül eladnom, tutira veszek helyette valami Sennh fülbedugóst, és pont valami hasonló kategóriára gondoltam, csak hangerőszabályozósra (MX400, MX500, esetleg MX550).
Szóval az utóbbi biznicben benne lennék, HA el tudnám adni az enyémet mondjuk még a héten... Az MM mit mondott, meddig él a leváráslási opció? -
_az
senior tag
400-ast nem ismerem.
mondom a 450 nagyon-nagyon tisztán szól. ezért mintha a torz hangokat tisztábban lehetne hallani
van album, ahol nem találtam ilyet(godsmack valami jó bitrátával), de van,a hol igen, pl új prodigy.
amúgy melegen ajánlom. mellesleg nem tudom, hogy ''bejárattam''-e, ráadásul ezeket csak csöndes szobában vettem észre, a buszon meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest