- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
Csaba.... #591 üzenetére
Ja, ha az a kérdés, hogy HD270 vagy HD555 akkor szerintem ha teheted mindenképp a nyitottat vedd. Ebben az árkategórában általában szebben szólnak. Mondom ezt úgy, hogy nem ismerem a HD270-et... Szóval nem szentírás, amit mondok.
A ''ha teheted'' alatt azt értem, hogy se a be- se a kiszűrődő zaj nem okoz gondot. Pl ha otthonra kell esténként hallgatni egy szobában ahol nem zavarsz vele mást.
Írtad a Zalmanra, hogy a magas hangok katasztrófálisak, nem hallanai a részleteket. 555-tel ilyen problémád nem lesz. Jó, tudom nem ez a csúcs, van még ennél is jobb de a régi fülesemhez képest megváltás volt! Ha olyan a szám, szinte meg tudod számlálni a gitár húrjait, mindegyik külön szépen csilingelve megszólal, nekem nagyon bejött.
Esetleg nem tudom mennyire fontos neked a basszus, van aki azt szokta szídni, mert hogy nyitott a füles, sztem semmi baj nincs vele, nagyon szép természetes basszusa van, egyeseknek pont ez lehet a baja, mert nem nyomja el mesterségesen a többi tartományt, mint ahogy megszokták más hangkeltőknél....
Ami még fontos, rohadt kényelmes, amióta megvan(kb 1 éve), amikor itthon vagyok minden este hallgatom úgy 4-6 órát, általában folyamatosan és semmi fejfájás vagy ilyesmi. Szinte nem is érzem, hogy a fejemen van, de komolyan, sőt ha mondhatom kifejezetten jó érzés.Mondjuk hozzá kell tegyem, egy haverom szerint kicsi és Őt nyomta, fogalmam sincs, ilyet egyedül Ő állított de hozzá tartozik. A hangképe is jó hosszú távon sem lesz zavaró.
Nah, asszem most ennyi jutott az eszembe róla, a zártról sajna nem tudok mit mondani.
Egyébként meghallgathatod a westendi MM-ban mindig van kitéve 555-ös, csak az a baj, hogy pont az autohifirészleg mellett ahonnan dübög a basszus és ha veszed a bátorságot, hogy kicsit lehúzd még le is basznak az eladók...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest