- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Tőzsdére lépés miatt egyezkedik az OpenAI és a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
ma beugrottam az Informatékába és távoztam egy cx300silver-rel
Tényleg 8k és jópár ki volt még akasztva, szal van még bőven ahogy elnéztem.
1 hónapig kellett nélkülöznöm kb a cx-es élményt, de bátran állíthatom, ha másodszorra is ellopják, ugyanilyet vennék (de ez ugye nem történhet meg!)
-
Agostino
addikt
Üdv.
Hát, semmi különöset nem, csak hallgatom szépen. : ))
Az a helyzet, hogy eléggé poros a lakás, száll a por meg a szösz rendesen, és az mindig finoman megtelepszik ezeken a bársonyos részeken. Szóval olyan ez, hogyha finoman végighúzom az ujjamat rajta akkor csinos kis porcicus lesz belőle, aztán úgy már össze tudom csippenteni és leszedni róla. Majd dobok fel fotót ha megint tisztítanom kell. : ) -
Xantomas
őstag
Elvileg van külön, ha minden igaz ''Ear adapter set'' néven. Ebayen kutakodva véletlen találtam rá, vagy fél éve, mikor a pmx200-hoz kerestem párnát, és találtam is nevetségesen sok pénzért.
Van egy halvány érzésem, hogy a MM-ban is mintha láttam volna Sennheiser dugót, de nem esküszök meg, lehet hogy Sony, vagy Koss volt. -
yash
senior tag
Meg tudlak érteni, én is amiatt voltam kénytelen venni mp3 lejátszót, hogy cx-et vettem. Régebben nokia hedszettel hallgattam telefonról a zenét, de pár nap cx után képtelen voltam ujra használni a hedszetet, 5 másodperc után kitéptem a fülemből, annyira idegbeteg lettem az érzéstől is, rohadt kényelmetlen cx után minden! Alakra is, a minőség meg... hát cx után én sem leszek mást venni képes az tuti.
A cserét a Magyar Posta oldaná meg, jobb ötletem nincsen, és az is a legolcsóbb, kivéve ha szoktál járni Székesfehérváron. Holnap meg tudom mondani a választ, a középső bepróbálása után, de szerintem nem fogok rá váltani, mert arról váltottam kicsire... majd meglátom, holnap megmondom biztosra! -
yash
senior tag
Na! Asszem köthetünk üzletet! Nekem ugyanis van egy pár közepes füldugaszom, de én kicsi méretet használok. Viszont nem budapest, hanem vidék. Még a biztonság kedvéért bepróbálom a közepest is, hátha azzal jobb a fülem (bár nem azzal használom), de ha fölöslegessé válnak számomra, egyből mehet a csere, akár teljes páros is! Nekem ugyanis a kicsik kellenek csak, úgy néz ki a dolog.
-
Tangerine
senior tag
-
Quentin Ruby
senior tag
ez biztos lásd mp3-on.
ha mégis hallanák,már a cd lemezt,és és a mini discet is elutasították volna nem beszélve az agyon tömörített mp3-ról.
ja és nem árt felfedni egy fontos momentumot,azon kívül, hogy milyen a hanganyag kiindulási pontja.Majdnem tök mindegy mit hallgat a user ha nincs min megszólaltatnia,viszont ha minden eszköz adott és be tudja mutatni az illető egy időben a két komponens tudását az átlagnak is rögtön feltűnik,max nem tudja kifizetni és marad az ipod.
[Szerkesztve] -
Quentin Ruby
senior tag
ez biztos hogy így van.
a hangszerek között mondjuk egy vadászkürt bejátszásánál is fontos maga a bejátszási idő(a szeméyl tudása),ha nincs akkor az a hangszer kiforratlan lesz ez tény.
Nem véletlen hogy a stradivari hegedűk, vagy más nagyobb hegedű készítő által készített hangszerek megvétele elött nagyon mélyen érdeklődnek a vevők eme hangszerek bejátszó művészei kilétéről.ez nagyon fontos momentum.ez a bejászási idő ami ugyanúgy fontos lehet egy hangszóronál vagy egy fülhallgatónál. -
SonicBoom
csendes tag
Köszi a véleményt!
Meghallgatni azt jó lenne, csak nem feltétlen MM üzletben, mert a ott hamar lestrapálják a cuccokat, ekkor újat raknak ki, az meg még lehet hogy nincs beégve, és ezért szarul szól...
Inkább a Basysnél...
Amúgy a HD 580/600 tulajoktól az általános tapasztalatok mellett arra lennék kíváncsi, hogy mennyire bírják a hordozható lejátszók meghajtani a fülest, az a 300 Ohmos impedancia kicsit ijesztő... -
Csaba....
senior tag
Arra lennék kíváncsi, hogy a HD270-nek milyen a hagja a HD 555-höz képest? (egy árban vannak, csak a HD 270-s zárt)
Igen, korábban kerestem 5.1-s fülest, valami jót, de senki sem segített.
Zalman-m volt korábban, nekem nem jött be.
Olvastam külföldi oldalakon a Medusa-ról és a Shark-ról, hát azok sem egy top fülesek, és mivel én speciel több 5.1-s fülest nem ismerek, (ami beszerezhető is) ezért marad a Sennheiser.
De ha valaki tud adni valami jó tippet, azt megköszönném! -
nahat
tag
szia
iAudio U2-m van. Most a saját fülesét használom. Jobbnak tartom, kevésbé torzít, és nem bántja a fülemet a magas. Ennyiben jobb. Ja és aranycsatlakozós. Ezenkívül egy thomson HED 151-es fülessel is néha hallgatom (az minden tekintetben jobb az mx-nél, pl mély, torzítás, stb. Egy kicsit doboznak tűnhet a hangja, de még így is jobban szeretem. Nagyon jó a kis gumi a végén, mert jól megtarja a fülben a fülest, és a hallójáratba összpontosítja a hangot. Nem utolsó sorban arany csatlakozós. 2 rongy körül van asszem.)
Bővebben: link
Én még csak a 350-es mx-et próbáltam, de el tudom képzelni, hogy esetleg a 400 vagy a 450 jobb. Bár egy előbbi srác pont arra panaszkodott. Ha ti még nem próbáltátok akkor szerintem érdemes volna valahogyan kipróbálnátok, nehogy ti is csalódjatok. Baromira nyomják ezeket a sennheiser mx-eket, de én már nem szeretnék többet belenyúlni ebbe a szériába.
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
na jelentkezem...megvan a választott...
mx 400 RC..a bolygó áruházban ( €-parkban)...2990 jó magyar HuFFFF...
mivel mp3ashoz lesz amihez no remote...így beballagok a másik uccában lévő HQ NEDIs-be és veszek egy JACK hosszabító kébölt az 'apuka' végén L csatival...
így már megoldva az egyenes csat. gond...
jövő héten beszámolok... -
Meta
tag
=) egy baj van.. nem vagyok nagyon jártas a hangtechnikában.. azaz egy szűrőt gond nélkül megépítek de az alap elektronikán felül semmi hasznos tudásom sincs e téren
A devicevel szemben állított követelményeim csak az, hogy szépen játsza a muzsikát, az átmenetek, hangos és mélyetc
Jah, és nem árt ha van neki kis tokja, mivel a mostani is úgy halt meg, hogy rákerült a táskában Asimov Encyclopedia Galactica 1, és nem szerette hogy a barom haverom kitépte alóla.... magyarul kiszakadt az egyik fele -
RedAnt
aktív tag
Tul sok tapasztalatom meg nincs, kb ket hete hasznalom. Eddig jol mukodik
Osszehasonlitani egy Technics nemtommilyen tipusu nagy FEJhallgatoval tudnam, azt hasznalom otthon. Teny hogy ez uttobinak jobb a hangja. De fulbedughatosoknal nem talaltam meg olyat aminek jobb az mx250-nel (najo nem is kerestem nagyon), de szvsz ilyen fulbedughatosnak mar nem nagyon lehet miben jobb. Lehet hogy en vagyok tapasztalatlan de en ilyen fulbedughatos vackoktol nem is varok jobbat (ezt nem ugy ertem hogy ez nem jo! De nem versenyezhet a nagyobb lelegzetvetelu fejhallgatokkal)
Szerintem.
[Szerkesztve] -
Shim
őstag
de már próbáltam, le is húztam, most 350 vs 500 elemzést akarok csinálni, bebizonyítom, h 350 is jobb nála
lenne pénzem bemennék MMbe megvenném a teljes mx sorozatot és végigtesztelném őket, az lenne a szép...csak most már ugye nme lehet visszavinni indok nélkül három napon belül, ehh
-
Nyuf
senior tag
Az mx500 nekem nagyon nem jött be.Állitolag az mx550 rosszabb az mx500-nál, viszont az mx400 állitolag szebben szól az mx500-nál tehát az mx450 csak jobb lehet az mx550-nél.
Amugy nem tudom milyen fülest akarsz lecserélni de ne várjál tul sokat ezektöl a sennheiserektöl, mert ugy jársz mint én szerencsére én még aznap el tudtam passzolni és nem buktam rajta semmit csak a ráforditott idöt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest