Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergely2005
tag
Az e-mail-hez mellékelt fájlban csak a banki átutalás volt megadva, ezért rá se kérdeztem, hogy lehet-e PayPal-t használni. Amúgy ismerem, rendszeresen használom.
Amúgy igen, igazatok volt a bankszámlával kapcsolatban, apukám épp most kérdezett rá a bankban és kiderűlt, hogy tényleg Salina Alba Kft tulajdona.
Ez jelent valami előre lépést? Én úgy gondolom(lehet rosszúl!?), hogy így már biztos arról a Salina Alba cégről van szó, ami napról napra megváltoztatta a székhely címét és így már van kit feljelenteni, hogy ha nem jön meg a csomag(nagyon kétlem, hogy mind ezek után megjönne), akkor meg is teszem.
De addig is kénytelen vagyok kivárni azt a 14. napot, pontosabban a jövőhét Keddet, hogy akármilyen pert is indíthassak.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest