Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergely2005
tag
Az e-mail-hez mellékelt fájlban csak a banki átutalás volt megadva, ezért rá se kérdeztem, hogy lehet-e PayPal-t használni. Amúgy ismerem, rendszeresen használom.
Amúgy igen, igazatok volt a bankszámlával kapcsolatban, apukám épp most kérdezett rá a bankban és kiderűlt, hogy tényleg Salina Alba Kft tulajdona.
Ez jelent valami előre lépést? Én úgy gondolom(lehet rosszúl!?), hogy így már biztos arról a Salina Alba cégről van szó, ami napról napra megváltoztatta a székhely címét és így már van kit feljelenteni, hogy ha nem jön meg a csomag(nagyon kétlem, hogy mind ezek után megjönne), akkor meg is teszem.
De addig is kénytelen vagyok kivárni azt a 14. napot, pontosabban a jövőhét Keddet, hogy akármilyen pert is indíthassak.
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest