Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
console
aktív tag
Artúr egy időre ki kell vonnom magam a forgalomból. Néhány hét... Majd jelentkezem.
Addig Bubba and Stixet köszi.
-
GombócArtúr
senior tag
fel!
''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
console
aktív tag
-
console
aktív tag
válasz GombócArtúr #1195 üzenetére
délután/este is jó, ha tudsz konkrétat mondani.
ha igényed van, h telózzak megkérdezni, megteszem.
-
GombócArtúr
senior tag
válasz console #1194 üzenetére
Nem okozol vele kellemetlenséget, ahol találkozni szoktam mr. skullman-nel az úgyis olyan hely ahol gyakran megfordulok.
Holnap elvileg 13:30ig a határ úton rohadok, (szórólaposdi) azért elvileg, mert ha van rá lehetőség, akkor előbb elhúzom a csíkot. Mikor érnek rá pontosan, nemtom még, hogy pontosan mikor tudok eljutni oda.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
console
aktív tag
válasz GombócArtúr #1193 üzenetére
hagyjuk inkább, nem fontos annyira... esetleg majd egyszer
viszont a náladlévő eredmény fontos lenne.
holnap ráérsz elugrani bármikor Ferenc körútra a srácoknak átadni?.
-
GombócArtúr
senior tag
köszi a linket, de ''kissé'' brutál árak vannak ott...
''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
szako
tag
Lenne néhány eladó Game Gear-játék a Videojáték Vásárban, az Egyéb szekciónál. Gondoltam szólok.
A cím: http://v-v.freeweb.hu/ -
GombócArtúr
senior tag
Élménybeszámoló rovat, 6947-ik epizód.
Cliffhanger - Függő játszma - MegaCD
Anno a kazettás verziót elég gagyinak találtam, de MCD-n nagyon feldobja a hangulatát a tekintélyes mennyiségü filmből kivágott jelenet, és a játékhoz nagyon passzoló cd minőségü, idegfeszítő zene. Több olyan játékkal is találkoztam már, ami ugyanaz mint megadrivera, csak videót, meg rendes zenéket raktak hozzá, és ezzel sokkal hangulatosabbá varázsolták ugyanazt a programot.
Ajánlom mindenkinek -ha csak emulátoron is - a kipróbálását, megéri! Főleg a rohadt nehéz ''3d-s lavinaelől hódeszkával menekülős, akadálykikerülős'' rész miatt.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
Háj!
Hát hogyne emlékeznék!
Akkor fontos lett volna elvinni, viszont mostmár nemtudom, hogy szükség van-e rá?
MEgérdeklődöm az illetékestől, és meglátjuk. ok?
rendes tőled, hogy nem felejtetted el.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
skullman
csendes tag
állapota remek, újszerű, van hozzá füzet meg eredeti doboz. írj mailt és megbeszéljük
-
skullman
csendes tag
van még 1 eladó bubba n stix, shinobi 3 genesisre és 1 toejam n earl panic on funkotron c. game.
ami még mindig jól jönne:
story of thor
megaman
bomberman
out run
alien soldier
burning force
pacman
punisher -
Attesz
aktív tag
válasz GombócArtúr #1182 üzenetére
Szia Artur!
Remélem emléxel még rám!
Igértem neked egy 14-es régebbi tipusu moncsit!
Sajnos 1 picit elhuzodott a dolog, de most aktuállissá vált!
Szóval ha még mindig kell akkor kérlek jelentkezz és megbeszéljük a részleteket!
Akár már ma 17:30 után is elviheted!
A nagyváradtérre kellene jönni!
Attesz -
Fleer
csendes tag
Sziasztok!
Nintendora (NES) keresek két játékot:
Super Mario Brothers 3
Double Dragon 3
Ha van valakinek, aki eladná az írjon, az árban megegyezünk. -
GombócArtúr
senior tag
Szeretném megszerezni ezeket a játékokat MegaDrivera, ha valaki tudja hol lehet őket megtalálni, netán neki van meg, akkor szóljon! Megvenném, vagy cserélhetünk is.
Tehát:
Hard Drivin'
Test Drive II. - The Duel
Outrun 2019''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
fel!
-
console
aktív tag
válasz GombócArtúr #1179 üzenetére
JEEEEEE
orgazmusszerű állapotok uralkodnak el rajtam, mert a Shinobi 3-at EBayen 20-35 euró közt lökik nekem meg nagykedvencem. első pályán dühösebb napokon végigrohanok. nagyon nagy élmény. számomra az FPS-ek helyét elégíti ki.
Shaq Fu inkább csak emlékképp. bunyós játék nincs, ami engem megfogott volna... azon csak idegeskedni lehet. de a Turtles Tournament Fighters viszont kell a kollekciómba.
Global Gladiators meg egy kedvenc platformom
még a SubTerrania, Bubba and Stix, Phantasy Star 4, Shining Force 1-2, Sparkster, EWJ 1-2 jöhet, ha összefutsz velük természetesen csak fullos érdekel.
-
GombócArtúr
senior tag
a probléma megoldódott! Sikerült találnom ramot!
Igen Console, megvan mind a 3 játék, mind remek állapotban van, az imént próbáltam ki őket.
Erről a Shinobi III. ról egy rádiókabaré jutott eszembe. Ismeri valaki a Mindenölő Nindzsát? A heti hetesből a nemjuteszembehogyhívják nevü hölgy a főszereplő, remek darab, érdemes letölteni A lovas rész háttere nagyon szép! az utánalevő pályáig vittem.
Shaq-Fu kerettörténetén pedig legalább... legalább 3percig is gondolkodhattak Nagyon eredeti.
A Globális Radiátorok c. játékhoz kissé negatívan álltaom hozzá, révén hogy Mc Dönci támogatással készült. De sajnos nem tudom táplálni vele az utálatomat, mert ez egy frankó játék! A zene nagyon állat, meg a grafika is jó. Mondjuk a játék maga lehetne könnyebb is. És tettszett, hogy a bónuszpályán szelektív hulladékgyűjtést kell végeznünk''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
console
aktív tag
akkor megvan a ShaqFu, Shinobi3 és Global Gladiators és mind fullos?
.
-
GombócArtúr
senior tag
ja, nem venném zokon, ha valaki időnként frissítené ezt a topicot!
dánke!
Bővebben: link''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
bizonyos ideig nem tudok otthonról netezni, eladtam a memóriákat a gépből. Még visszatérek... előbb-utóbb.
Ha van valakinek olcsón eladó 2x512MB DUAL DDR RAM-ja, akkor hívjon rögtön, vagy azonnyomban!''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
tking
csendes tag
Hmm kicsit kihalt ez a forum. Vagy csak tul sok a Kék sündisznó imádó
-
tking
csendes tag
Nem tudjátok hol érdemes még zsákmányra lesni a Pecsán kivül?
Ez a kérdés azért fogalmazodott meg bennem mert ma példáúl szünnap volt
Ha valaki tud valamit akkor kérem írja be ide.
Köszönöm.
U.I:még mindig van egy eladó Turok Rage Wars N64-re doboz és leírás nélkül. -
console
aktív tag
/me a fellegekben az örömtől...
köszönöm..
-
GombócArtúr
senior tag
Figyelem, figyelem!
Este 6kor deák tér, lent a princess pékségnél! (feltéve, ha nem vernek agyon ma a tüntetésen )''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
turho
addikt
Kp-ben amigás körökben 18-28 közt mennek.
A topicomban leírtam mit számítok be.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
turho
addikt
FélOFF: itt is szólnék, hogy árulok a bolhán egy felújított AMIGA cd32-est és hozzá millió játékot.
Gamecube vagy hibás xbox csere érdekelhet.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
console
aktív tag
mmizu?
[Szerkesztve].
-
skullman
csendes tag
a burning force és az outrun kéne. esetleg gameboyra megaman vagy zelda
ha valakinek van szóljon. -
console
aktív tag
fel
.
-
console
aktív tag
uraim. valaki egy dobozos Sonic 2-t 1500ért?
.
-
xuldar
addikt
válasz console #1152 üzenetére
Tehetek én arról, hogy nem kötnek le a másfél órás játékok? Egyébként van egy ''zelda'' becenevem is. Kitalálod, miért?
Máig az Ocarina of Time a kedvenc játékom. Bár az előzetesekből ítélve ez meg fog változni a Twilight Princess megjelenésével.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
console
aktív tag
válasz GombócArtúr #1161 üzenetére
jólvan Soleilről mondj majd véleményt.
asszem van kimentett állásom is.
-
-
console
aktív tag
válasz GombócArtúr #1158 üzenetére
leírás is oké. jó lesz, köszi
majd később... valamikor jövő héten tali... vasárnap már senki nem lesz fenn ismerősök közül.
megtárgyaljuk majd.
ha megvan a Shinobi, lécci egy csörrentést eressz meg! (azonnal lenyomhatod, csak mint jelet... ) köszi
te nem holnap érettségizel matekból?
[Szerkesztve].
-
GombócArtúr
senior tag
válasz console #1154 üzenetére
Okk! remélem ráérnek a többiek fenti időpontban.
Figy, a Comix Zone leírást odaadom neked, de a doboztól nem válok meg. Gyakorlatilag új állapotban van, bár a játék nem épp a kedvencem, de becsben tartom. Egyébként a te verziódhoz nem járt ''ENTHALT LIMITIERTE GRATIS CD MIT 6 COMIX ZONE SONGS''? Jó lenne megszerezni-ha csak másoltan is- , nagyon tettszettek a zenék a játékban.
Pénz+játékok szintén meglesznek vasárnap, mikor, kinek kell átadnom őket?''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
console
aktív tag
válasz GombócArtúr #1153 üzenetére
ej ha de hamar hazaértél!
tsunak: Ecco2 full+ZeroT cartridge. 3k
dreamlake: Prince of Persia (Genesis) full. 1k
valamint még eladó Sonic 2 és Soleil. ha nem lesz senki jelentkező rá, visszakérem
ZeroT doboz tied, viszont Comix Zone-nkat szeretném kicserélni (tiédhez van leírás, és biztos nincs a doboz hátoldalán az a szépséghiba )
meg akkor két game kéne majd a befolyt összegből: Global Gladi és Shinobi 3..
-
GombócArtúr
senior tag
Tiszteletem!
Megérkeztek a Console féle MegaDrive játékok. Előszöriss felajánlanám a MOST VASÁRNAP 18:00-t mint, az átvétel időpontját. A deák téren, az alsó (M3-as kijárat) princess pékség előtt leszek ekkor, a játékkazetták társaságában.
Cons, addig összegezzük, hogy ki mit vásárolt és mennyi pénzt kell nekem adjon.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
xuldar
addikt
-
szako
tag
Bővítettem kicsit a Megadrive-kollekcióm. Van az újak közt két cím, amikről még nem nagyon hallottam korábban, ezek a Budokan - The Martial Spirit, illetve a Super Hydlide.
Valaki ismeri őket esetleg? Vélemény róluk? -
blaki
csendes tag
Keresem az alábbi SNES játékokat, aki megválna tőlük ne habozzon! (tudom ezek ritkaságoknak számítanak de hátha... az árba tuti megegyezünk! )
szóval a gamek:
Super mario összes (mario kart is)
Super metroid
Super street fighter 2 turbo
Donkey Kong Country összes
Legend of Zelda - link to the past
Secret of Mana
Asszem ennyi ezek voltak a régi nagy kedvenceim, és most sikerült beszerzeni egy snes gépet szóval jól jönnének hozzá a kedvenc játékaim
üdv
blaki
[Szerkesztve] -
console
aktív tag
válasz GombócArtúr #1139 üzenetére
Artúúúúr! Hogy érsz rá? Ma este (18:00-21:00) vagy holnap egésznap?
köszi!.
-
console
aktív tag
fel
.
-
Timothy76
csendes tag
Nincs véletlenül valakinek egy eladó Zelda - Ocarina of Time -ja Nintendo 64-re?
-
console
aktív tag
-
GombócArtúr
senior tag
válasz console #1136 üzenetére
Szivesen!
Shaq-Fu-t szerintem már nemtom elintézni, így is nagy szerencse volt, mert azt mondta hogy írtak neki jónéhányan már, volt aki egyben elvitte volna az egészet, csak én voltam az első jelentkező. Egyébként én játszottam már a ShaqFu val... nekem nem tettszett.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
zLegolas
őstag
Parancsolj, itt egy SNES:
Korrekt a srác és veszprémi!
Bővebben: linkÉn normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
console
aktív tag
Megadrive-ra továbbra is eladóak:
Soleil (német nyelvű) - (nagyonaranyos és szép kalandjáték)
Sonic 2.
-
console
aktív tag
válasz GombócArtúr #1133 üzenetére
IIIIIIIMMMMMÁÁÁÁÁDDDDDLLLLLAAAAAKKKKKK!!!!!
Ez nekem nagyon ér!!! Elmondhatatlanul sokat!
Köszönöm!
Ha hasonló állapotú a ShaqFu, az is jöhet. (természetesen majd adatok ismerőssel zsét is)
[Szerkesztve].
-
Sefter
veterán
-
GombócArtúr
senior tag
válasz console #1130 üzenetére
Mindene megvan típusú, jó állapotú Shinobi3, direkt rákérdeztem, és írtam neki hogy mindenképp kell, ne adja el másnak (vasárnap lesz pénzem és időm találkozni vele) remélem jól alakulnak majd a dolgok. Tegnap találkoztam skullman-el, ha lett volna pénzem akkor megkértem volna hogy hozza el, de vele is majd csak vasárnaptáján találkozom. Akkor akikkel találkoznom kell, azokat megkérem hogy az Europark vagy a Deák tér fele orientálódjanak.
-
Sefter
veterán
Senki sem tud jó állapotban lévő SNES-t
Psn ID: sefter_hun
-
console
aktív tag
válasz GombócArtúr #1129 üzenetére
oksi.
akkor dreamlake-nek kellene Princet eladni,
tsunak a Ecco2+ZeroT-t
és megvenni Skullmantől a Global Gladit (csak ha találkoznál vele amúgyis, mert ha nem, akkor lebeszélek egy talit ismerőssel)
valamint Apróneten van egy bizonyos ''Feri''-s hirdetés - vele találkozol? valamilyen Shinobi 3-a van, és félek, hogy ami nekem kell...
[Szerkesztve].
-
GombócArtúr
senior tag
válasz console #1128 üzenetére
Csütörtökön dolgozom, ha minden jól megy, úgy este 7-8körül érek rá. De nemtok még semmit 100%-ra. Holnap remélhetőleg kiderül, vagy csütörtök napközben ha felhívsz biztosat tudok mondani az estét illetően. Péntek meg biztosan nemjó.
-
-
szako
tag
válasz GombócArtúr #1112 üzenetére
Üdv!
Oké, majd átnézem a lehetőségeket és megbeszélhetjük a cserét. Egyelőre nem tudom még, mikor megyek Bp-re.
Kösz a tisztítási tippet!
2 megás képekkel sajnos nem nagyon tudok mit kezdeni, nem szélessávról vagyok. Esetleg tudnád redukálni a méretüket?
A Sailor Moont rendeltem meg GG-hez, és amennyire tudom, elég ritka. (A neten konkrétan egy helyen láttam árulni.. )
Imádtam ezt az animet, és ahogy látom, jópár játék készült belőle a legkülönbözőbb platformokra (még a Bandai Playdiájára is). Megpróbálok hát összegyűjteni belőlük néhány darabot.
[Szerkesztve] -
GombócArtúr
senior tag
Fura dolgot figyeltem meg az ebay.de-n
az eladandó mortal kombat játékoknak a címfeliratát letakarják, (két hirdetésnél is láttám). vajjon miért lehet ez?''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
válasz console #1122 üzenetére
Sega Multi-Mega vag sega CDX (amerikában) a neve. Szerintem te arra gondolsz.
Európába összesen 5000 darabot gyártottak belőle, igen ritka.
a beépitett megacd mellett hordozható is, elég oldschool viselet egy (gondoom aránylag nagy) videojátékon zenét hallgatni az utcán. Én szivesen kipróbálnám.
Feltéve ha nem lenne beszerezhetetlen. A német Ebay-en 160 illetve 200 (Sofort Kaufen) euróért kłnáltak olyan gépet. Tehát nem olcsó, viszont az tényleg ereklye.
Tervben volt még Sega Neptune, ami alakra Saturnnak nézett ki asszem, és ez egy mindent egybe készülék volt, Megadrive, 32X és megacd is egyben. A prototípusig jutottak el vele, sajnos nem kezdték el gyártani.
De a Saturn ábszolút inkompatibilis a MCD-vel sajnos. Nincs olyan készülék ami mindkét féle lemezt vinné.
Jó, beszéld le velük, hogy mit hogy szeretnél, aztán én találkozom velük, viszont annyi hogy túlságosan nem akarok alkalmazkodni mindenkihez, tehát a találka mindenképp valami frekventált helyen lenne (deák tér, europark és társai) Hogy jutnak el hozám a játékaid?
Valamint írok mailt, szeretnék kérdezni valamit.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
console
aktív tag
válasz GombócArtúr #1121 üzenetére
ebayen láttam egyszer egy olyan szerkentyűt, amiben Megacd+Megadrive egybe volt kombinálva egy Megadrive-hoz hasonló kinézetű dobozban, csak volt benne lent cd-rész, fent meg egy cartridge-rész. Asszem valami Sega Multidrive volt a neve...
gondoltam hátha saturnt is beleépítettek...
elkértem Skullmantől a Global Gladiatorst. Figy, te úgyis talizol minden konzolossal, megkérhetlek, hogy ismerősöm odaadja neked a jelenlevő gaméimet, te meg kiosztod az illetékeseknek, amikor tudod, és majd egy hónap múlva kp-vel+Global gladdal térsz vissza? megspórolnál nekem 3-4 kétséges találkaszervezést...
[Szerkesztve].
-
dozyas
csendes tag
hali!
uj vagyok itt!kerdesem,hogy mennyit er a kovetkezo dolog:sega mega drive+egy sega mega cd II??emilre lecci dozyas@freemail.hu es lejatsza a saturnos gamekat??kossz -
skullman
csendes tag
állapotuk kifogástalan, globalhoz eredeti doboz van és füzet is. shinobihoz se füzet se doboz max egy sima fekete
-
skullman
csendes tag
kb 1.5 ill 1k. a shinobihoz nincs leírás és csak sima fekete doboz van.
továbbá van még egy shinobi 3 genesisre
és ami cserébe vagy megvételre jólenne:
- alien solider
- mega bomberman
- megaman the willy wars
- story of thor
- zelda (ha ez létezik md-re) -
skullman
csendes tag
hi
eladó sega mega drive 2 játékok:
- last battle (nincs füzet)
- alisia dragoon (nincs füzet)
- x-men, (csak füzet nincs)
- ultimate soccer
- global gladiators
- power monger
- batman, revenge ot the joker (csak füzet nincs)
- tiny toon adventures, buster's hiden treasure (csak sima fekete doboz van
és nincs füzet)
- zool (nincs füzet)
- warlock
- john madden football 93 (füzet nincs)
- art alive
- the revenge of shinobi (sima fekete doboz, nincs füzet)
- the terminator
- spider man (nincs füzet)
esetleg csere érdekelne -
GombócArtúr
senior tag
Üdv!
És üdv a gamegearesek között is
A terminátor engem érdekelne, ha esetleg óhajtod majd valamire cserélni.
A GG képernyőjét először énis életlennek találtam. Majd megszokod, ez ilyen.
A 4 in 1-hez egy módszert ismerek: spéci csavarhúzóval szét kell szedni, és Cif-es ronggyal átmenni az elkorrodálódott érintkezőkön. Valószinüleg ez lesz a baja.
Milyen ritka játékod lesz hozzá?
Ma áttekintettem a GG gyűjteményem, meg le is van fényképelve, ezeket sikerült összegyűjteni úgy fél év alatt. Jóval több más játékom volt, csak folyamatosan cserélődtek. És szomorúan konstatáltam, hogy valahol elhagytam a Beavis and Butt-headet
na kukk:
Bővebben: link
a 800as sorozatú fényképek mutatják a jelenlegi helyzetet.
(most töltődnek fel)
szépen megfogalmaztad az utsó mondatot.
Ha nincs kedved kivárni a 8-16 órás töltőfolyamtot, és persze van rá pénzed, akkor jó üzlet volt.
[Szerkesztve]''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
dreamlake
aktív tag
válasz console #1106 üzenetére
az egy ezres ugye!
3ker-i vagyok ,de megyek a móriczra ha tudod tedd oda a többi tagot is.
hétfőn és csütörtökön bent vagyok ugy 9h körül kb 2 órán át.
jó lenne így megoldani,de jó lehet még árpád híd szinte bármikor vagy a westend a móricz-i időpont körül vagy után.A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
szako
tag
válasz GombócArtúr #1099 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, megírtam a hozzászólást, erre kivágott!!!
jó hosszú volt, írhatom elölről, hú de mérges vagyok.
szóval: fogkrémmel? ez komoly? hogyan?
nem, nem a r. vs t. szerintem is ez a legjobb a jelenlegiek közül.
amúgy már rendeltem külföldről pár másik gammát (Sega Sports Trivia, World Series Baseball, Caesar's Palace, Sonic 2), ezek elvileg dobozosak, gyakorlatilag 2 héten belül kiderül. (ha valakit érdekel, talán tudok még belőlük szerezni, illetve doboz nélkül ezekből: Majors Pro Baseball, Jeopardy Sports Edition Set, Batman Returns, Sonic Chaos, Lion King.)
többjátékosság jó móka lehet, kár, h ritka a kábel.
4in1es játék, mondom, nem működik. valakinek van tippje, miért lehet ez?
a gép eléggé leharcolt állapotban van, legalábbis a képernyője, és hát az a lényeg. kicsit talán élesebb képet vártam. az viszont tetszik, h ha döntöm a szöget, egyre világosabbak a színek, anélkül, h átfordulnának inverzbe.
mint ős-segásnak, egyébként is ideje volt már vennem egy GG-t. (+, ha minden jól megy, lesz egy ritka játékom hozzá.)
amúgy vettem a géphez hálózati adaptert + 4 Varta 15 perc alatt tölthető akksit (2 már volt), így az elemfalás talán meg lesz oldva, bár tény, h ezekért többet fizettem, mint magáért a gépért...
áldozatok a használhatóság oltárán. -
dreamlake
aktív tag
a zeldák megvannak n64-re(de nem eladóak),de amiket még én is keresek a story-k md-re és saturna?
ezekre vevő lennék én is!!!
saturn-ra azért volt ott egy mysteria is és ami még nagyobb név a panzer dragoon saga!!(vagyont ér most).
ja és a final fantasy sem kis nevű rpg !!!sok díjat is nyert a drága!A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
xuldar
addikt
Engem lehet, hogy érdekelne egy N64 a ''Legend of Zelda: Ocarina of Time''-mal , illetve a ''The Legend of Zelda: Majora's Mask''-kal. Már ha van valakinek.
SNES-ről lemaradt Console listájában a ''Zelda: A Link To The Past'', a 2. játék, ami elkészült a konzolra, és az egyik legjobb RPG (bár sajátos stílusú).
Örülök viszont, hogy a Metroid 4 nem maradt le. Akkoriban az egyik legkidolgozottabb game volt a gépre.
Megadrive-on és Saturnon a Story of Thor I-II volt még nagyon kiváló játék, hihetetlen grafikával.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bittorrent topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest