Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Micro Four Thirds
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
Háj!
Hát hogyne emlékeznék!
Akkor fontos lett volna elvinni, viszont mostmár nemtudom, hogy szükség van-e rá?
MEgérdeklődöm az illetékestől, és meglátjuk. ok?
rendes tőled, hogy nem felejtetted el.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
Persze, a zöldet viszem akkor, de izé... az a baj hogy holnap én 2:05ig suliban vagyok (nyugati és deák tértől nem messze), az europarkhoz meg nem érek ki 2:40nél előbb. most mi legyen?
Azt hiszem neked most nagyon jól jön a hosszú hétvége...''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
Attesz, én írtam neked a topicba, csak nem érkezett válasz. Az a baj hogy holnap 4ig érek csak rá. Addig meg tudjuk valahogy oldani? Bár monitort már sikerült szerezni, de ha úgy gondolod hogy elvihető, akkor élnék a lehetőséggel, biztos vagyok benne hogy hasznát veszik.
''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
háj attesz, most írtam neked!
twollah romokat is gyűjtünk! Van listád?
Egyébként számitógépről emulálgatni meg a jó öreg ''hardvereken'' játszani teljesen más dolog. Péel a hangot elég ótvarul lehet átemulálni, de az élmény sem ugyanaz...''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest