Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gangesz
csendes tag
hello, most látom van egy élő topic
szóvalha érdekelne egy dreamcast, akkor nézz be ide!
Bővebben: link -
GombócArtúr
senior tag
annyiért nem is...
felfelé felfelé! -
zLegolas
őstag
válasz
GombócArtúr #1292 üzenetére
Ezért mondtam, hogy hihi... de egy százasért azért most sem olyan roszz
-
turho
addikt
válasz
GombócArtúr #1295 üzenetére
40-50 perc?
És ha megmondanád hová vihetem esetleg még? Pl. helybe hozzád? -
turho
addikt
válasz
GombócArtúr #1292 üzenetére
Artúr, neked nagyon kiesne a Szentmihályi úti Pólus Center? Estefelé? Vagy ha a nyugati környékén találkoznánk, mennyi idővel előtte kellene hogy rádszóljak? Szóval, mennyi idő odaérned?
-
szako
tag
válasz
GombócArtúr #1284 üzenetére
Pontosan mit is csinál az a game genie?
Az Action Replay-k elődje, amolyan csalókártya (örökélet, szintek stb.), meg - ami miatt nekem fontos lenne - rajta keresztül lehet a palos gépekhez csatlakoztatni más rendszerű gammákat, illetve ha tudjuk a kódot, ki is lehet vele kapcsolni a régióvédelmet...
Namost én tudom a GG-kódot a játékhoz, amit meg akarok rendelni, csak épp GG-m nincs...
(Állítólag ennek vmi japán változata a Magicard, azt tudnék is szerezni tök olcsón, de az meg nem megy bele a palos gépbe!)
-
zLegolas
őstag
Hihi..vettem egy ilyent:Bővebben: link -
thegamer
csendes tag
Továbbra is eladóak, vagy cserélhetőek:
Bővebben: link
Castlevania Bloodlines-t keresek Megadrive-ra!
[Szerkesztve] -
skullman
csendes tag
Bucsi írtam mailt! csekkold
-
Sefter
veterán
SEGÍTSETEK!
Vettem itt a ph-n egy SNEST, ami szar...
Nem kapcsol be, nem kap áramot, van valakinek egy tápja akihez elvihetném a gépet kipróbálni? -
szako
tag
Én pedig továbbra is vennék Game Genie-t Sega Megadrive-hoz..
-
GombócArtúr
senior tag
Figyelem!
Továbbra is eladóak az alábbi játékok és kiegészitők Sega Game Gear konzolra:
Konzol:
Sega Game Gear - színes, háttérvilágitásos old-school játékkkonzol. Évekkel megelőzte a korát, mégis viszonylag ritka. Képet később tudok csak mutatni róla.
Játékok:
Columns - A nagy klasszikus, ugye.
Sonic The Hedgehog 2 - Sonic GameGearen is elbánik Dr. Robotnik-kal
Super Monaco GP - Száguldócirkuszos
Super Off-Road - Nagyon frankó autóversenyes játék, azon kevesek egyike, melyek tettszettek erre a konzolra.
Kiegészitő:
GameGear hordtáska, igazi ínyencség! Kerültél már olyan helyzetbe, hogy útközben lemerültek az akksik a gépedben? hogy PONT a kedvenc játékodat felejtetted otthon, vagy nem vitted magaddal mert körülményes cipelni. A GameGear válltáskával ez többé nem fordulhat elő! Tárazz be 8+3 játékot, rakd bele a Battery Packot is végszükség esetére, tedd bele a GG - SMS átalakítót, vagy egy TV tuner kártyát. És nincs több kellemetlen meglepetés, minden ottvan, egy helyen! Otthon is véd a portól. Mellesleg remek viselet is, fekete bélelt borítás, mutatós, rózsaszín zipzárral. Old-school viselet! Pompás kiegészítője lehet az övön hordott Battery Pack. - 3000Ft
Képek itt tekinthetők meg róluk:
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
turho
addikt
válasz
GombócArtúr #1280 üzenetére
Persze, meg addig itt is beszélünk. Nyugati, Deák jónak tűnik. Kőbánya nem annyira....
-
turho
addikt
válasz
GombócArtúr #1268 üzenetére
Nem akarom elkiabálni de péntek délután Pestre megyek haverommal, szóval el tudom vinni. Csak legyél könnyen megtalálható majd, mert kb. 0 időnk lesz. Rohangálni fogunk. Ha nem megyek, jelzek.
-
Rez_Grof
őstag
válasz
GombócArtúr #1276 üzenetére
Erre:
Senki??? -
GombócArtúr
senior tag
Valaki tudna nekem mutatni egy linket Sega MCD / Saturn régiókonverterprogramhoz? Egyes amerikai régióban megírt játékok véletlenszerüen meghalnak, ha valamit betölt a program, szöveget, új helyszínt...
nagyon ingerlő!
-
GombócArtúr
senior tag
No igen, akkor még nem voltak olyan elérhetőek és olcsók az újratölthető elemek, pláne nem rendelkeztek ekkora miliamperszámmal. Hozzá kell tenni, hogy 1800-2100Mah-os elemeket vegyesen használva a gépben bír úgy 4 órát. Régen meg csak Ni-cd volt. Hat elem mellett nem olcsó a fenntartása, ha folyton vásárolni kell.
Kár hogy a Gameboy mellett viszonylag kevés játék (pláne jó! ) játék jelent meg rá, jobb sorsra érdemes konzol volt. Ennek ellenére még 1996ban is adtak ki rá játékot.
Nekem anno Supervision volt a legelső hordozható konzolom, ismeri valaki? -
szako
tag
válasz
GombócArtúr #1268 üzenetére
Egy pár hónapja volt szerencsém kipróbálni egy Gameboy Classicot, A GameGearhez szokott szemem valami irdatlan szar képet látott, egyszerüen nézhetetlen volt, borzalmas kontraszt, nó háttérvilágitás, és feketefehér. Blööee
jja, és mégis lenyomta a GameGeart.. ossstoba Segaaa! -
szako
tag
válasz
Milf Hunter #1271 üzenetére
Esetleg Tel. vagy mail címet tudnál mondani?!
270-0781 a számuk. Mail-címről nem tudok. -
szako
tag
válasz
GombócArtúr #1265 üzenetére
esetleg az érintkezéseket nézted már? próbáltad megtakaritani, vagy ilyesmi?
Igen, bár még csak hevenyészetten. Gondoltam ha azokkal van baj, a játék el se indulna, ill. nem állna le pontosan ugyanott az elején. De majd áttakarítom őket kicsit komolyabban, hátha.. -
zLegolas
őstag
Ja, és kész a Flash programozókám v1.-es verziója. Ez a jó hír.
A rossz az, hogy nem műxik. Szal még dolgoznom kéne rajta... -
zLegolas
őstag
Hali!
Vettem egy GameBoy Color-t, hozzá való táskával! Áttetsző-lilás, rettenet piszkos volt belülről... most csilli -villi, ragyog. Sosem láttam még, kicsit + is lepődem, milyen kis aranyos. Ja, és sokkal kontrasztosabb, szebb képe van, mint a normál Classic-nak!
Szal örülök! -
GombócArtúr
senior tag
esetleg az érintkezéseket nézted már? próbáltad megtakaritani, vagy ilyesmi?
Nekem a Comix Zone-om olyan, hogy lefagy egy bizonyos résznél...
Az előbb vittük végig a Streets Of Rage 1-et (persze easyn) a haverommal. Tök állatt, utána kipróbáltuk a SOR2-t is, teljesen más hangulata van.
Ennyit mára! -
szako
tag
Én pedig Sega Megadrive-hoz keresek Game Genie-t. Talán itt van ilyenje valakinek..
Esetleg SNES-hez is érdekelne, vagy valami működő átalakító japán játékokhoz, mert ami most van, az nem igazán jó (elindul ugyan a játék zenéje, de aztán megáll, és se kép, se hang.. hallottatok már ilyet?!) -
szako
tag
válasz
Milf Hunter #1262 üzenetére
Nekem megvolt a játék, aztán a Szent István krt.-i konzolboltban becseréltem. Talán még megtalálod.
-
Milf Hunter
csendes tag
Hello!
N64-re keresem a MK Trilogy-t meg egy memória bővítőt!Ha valaki tud akkor segítsen!
köszi -
turho
addikt
válasz
GombócArtúr #1259 üzenetére
Ok, csak akkor türelem, mert még nem tudok semmit, mikor és minek. Elmenni Pestre 5-6 ezer autóval. Nyilván nem/csak/ ezért megyek, de nem biztos hogy összejön.
A postaköltség cakpakk 1500 ft. Mondom, Sega Dreamcastet így adtam fel Pilisvörösvárra. 50 lemezzel.Tudni kell csomagolni.
-
Male
nagyúr
Na ide is beírom:
Eladó egy Super Nintendo: eredeti dobozában, két irányítóval (az egyiken az oldalsó gomb lötyőg, mert valami kis pöcök letörhetett belőle, de ettől ugyanúgy működik), játék nincs hozzá. Pár hete lett kipróbálva, teljesen jól működik (zLegolas a megmondhatója, hogy működött). A gép veszprémben van.
Ha valakinek kell, az dobjon egy mailt inkább (cím az adataimnál). -
Rez_Grof
őstag
válasz
GombócArtúr #1244 üzenetére
Árat azt még nem találtam ki, csak igényfelméres, de szvsz 8-10k nál nem ér többet. Eredeti doboza még meg van.
Gamék: Mario2,Mario3, Double Dragon 2, valami Looney Toons, Dzsungel Könyve az hiszem ennyi.
Az is játszik, hogy valami komolyabb gépbe beleszámítani, mert öcsinek csak kellen valami újabb.
Milyen konzol szabad mostanság venni, PS2, GameCube, Xbox??? mert ahogy nézegetem őket mind olyan 50K körül van. -
turho
addikt
Nagyon-nagyon OFF: Gamecube backup gyűjteményem egyben olcsón eladó lenne. Márkás dvd-ken. kb. 50 lemez. Csak egyben, 300/db.
-
sti
tag
Sziasztok!
kicsit OFF
GC-ra eladó Metal Gear Solid:The Twin Snakes című játéka nincs itt valakinek?
kicsit ON -
turho
addikt
Ok. Megpróbálok mihamarabb szólni, hogy megyek-e Pestre. Ha nem, sztem utánvét. Akkor feladnám csütörtök reggel, péntekre ott van.
-
turho
addikt
Ok, csak döntsd el, mert mindenkit elzavartam miattad
Az amiga vinzereje nem a 3d-ben rejlett sosem. Hanem a szép platform-és scrollos játékokban. Holnapig találd már ki, estig, ide írj. -
GombócArtúr
senior tag
ha nemet mondanék lenne kinek eladnod?
Őszintén szólva szeretnék egy ilyen gépet, nagyon szimpatikus az Amiga, és még sosem volt, de komolyabb játékokra számitottam. (hardveresen legyalázza a MegaCD-t és mégsem láttam annál komolyabb játékot rá.) Félek hogy hamar megunnám. Nemtom hogy döntsek. Mondjuk ha megveszem, és aztán mégsem tettszik, szerintem biztos megtudnék énis válni tőle. -
turho
addikt
válasz
GombócArtúr #1247 üzenetére
Microcosm pl. De általában ez a gép hasonló mint egy a1200-as. Gyorsabban tölt az tuti, 2x-es cd-rom.
-
GombócArtúr
senior tag
az nincs, csak ott gyártják!
Pesten van... drágán.
Most néztem meg a játékfelhozatalt... hát nem voltam elájulva, szinte csak 2d-s játékokat láttam, amikkel még anno Amiga 500 on is játszottam: Bubba and Stix, Lamborghini American Challange. Persze itt biztos nem unom meg az életem mire betölt a játék, de azért jó lenne valami ötős játékot látni rá, ami kihasználja a gép képességeit. Remélem lelek ilyet. -
turho
addikt
válasz
GombócArtúr #1245 üzenetére
Hát, hogy azt tudja-e amit vársz.
Itt már nincs Cipőbolt régen....
-
Rez_Grof
őstag
Hi!
Lenne egy eladó NES 4 gamával, 2 joy, rendesen működik.
Ér ez még pénz, vagy japánban többet kapok érte valamelyik múzeumtól??? -
turho
addikt
Martfű. De évek óta nem vonatoztam. Kb 4000-ből lehet sztem megjárni egészjeggyel. De itthon keveset vagyok. Nézz utána hogy tényleg kel-e neked egy ilyen, és lehet hogy jobb lenne ha feladnám utánvéttel...olcsóbb és nem megy el egy napod. Ha pénteken megyek személyesen akkor meg elviszem. Megmondom max. kedd estére, megsürgetem a ''sofőrömet''.
-
turho
addikt
Ja még válasz: RW-t nemigen szereti, egy duplasebességű de régifajta sony cd egysége van a gépnek.
Amúgy használatra kész, persze. Van modulátorkimenete, meg közvetlen video outja is, stereo hanggal /rca./
Menteni meg a beépített memóriába ment.
De gondolom, már megnézted hogy is néz ki egy ilyen gép.
A játékok meg jellemzően AGA-s amiga1200-as szintűek, videokkal, jobb hanggal stb... -
turho
addikt
válasz
GombócArtúr #1238 üzenetére
Nekem úgyis jó ha te jössz el érte....na szóval viccen kívül: max 1500 ft a csomag feladása biztosítással. A gép tápja is ok már. Eredeti játék sajna nincs. A repedésre egy profi matrica került, az a plexi ablak teljesen le van ragasztva egy ugyanolyan műanyagfóliás matricával. Mert lehetetlen eredetit szerezni.
ISO-kat nem nehéz kiírni, megfelelő progi kell. Tehát ha van clonecd-d meg Nerod akkor elégséges. 4-5 kiírt cd-s játék meg egy komplett dvd-nyi iso van hozzá. Meg a gamepad és a joy.
Torrentezel? Ha igen, ABC torrent klienssel letölthető hozzá a teljes, 15 gigás gyűjtemény. Elég jó sebességgel, kb 1 hét alatt lentvan. -
GombócArtúr
senior tag
Az egy kész vagyon, és nem biztonságos, és kábé úgyis péntekre érne ide... Legyen akkor péntek... UGye adapter, meg minden megvan, tehát teljesen használatra kész? Esetleg originál játék nins hozzá? (nem ragaszkodom hozzá, de még sosem láttam hogy néz ki egy origi cd32es játék dobozostul) Meg majd elmondod, hogy hogy kell cédét írni erre a gépre? Gondolom RW lemezeket nem visz.
-
turho
addikt
válasz
GombócArtúr #1236 üzenetére
Esetleg ha másnem utánvéttel megpróbálhatjuk. De szerintem megyek pénteken....
/Utánvéttel adtam fel a Dreamcastomat 2 hónapja/. -
turho
addikt
Gombóc!
A gép megvan, rád vár/na/ de nem jut fel Pestre csak leghamarabb pénteken. De ez sem biztos. Szóval még lehet hogy 1-2 hét, de lehet hogy most péntek. Csütörtökön tudom meg. Esetleg küldj emailben egy telefonszámot. -
szalai56
senior tag
Bocs, hogy ide írok, ha zavar nyitok magamnak egy topikot.
Tehét: Keresek SNES-hez játékokat (Tetris, mario, mászkálos, verekedőst köszönöm nem kérek) -
GombócArtúr
senior tag
énis írtam neked.
-
szako
tag
válasz
GombócArtúr #1231 üzenetére
Szándékaim szerint vinném a Sonic első (a második megvan
) részét és a Sonic Chaost. Írok mailt.
-
GombócArtúr
senior tag
a fentieken: #1215 #1218as hozzászóláson kívül eladóak a következő játékok GameGearre:
Columns (2x)
Ninja Gaiden
Sonic The Hedgehog
Sonic The Hedgehog 2
Sonic Chaos
- a Sonicokat gondolom nem kell bemutatnom, ezek közül egyébként a Sonic 1 a kedvencem, az az SMS verzió pontos átirata, annak van a legjobb hangulata!
Super Off-Road - Nagyon frankó autóversenyes játék, azon kevesek egyike, melyek tettszettek erre a konzolra.
Továbbá lesz maga a GameGear konzol is eladó! Vegyétek, vigyétek! -
GombócArtúr
senior tag
felfelé!
-
GombócArtúr
senior tag
fel! valamint továbbra is ajánlom figyelmetekbe a #1218 és #1215ös hozzászólásokat.
Ismét felteszem a (sajnos azt hiszem költői) kérdést, valakinek nincs meg a Slam City és/vagy a Fahrenheit CD32X MegaCDre? Esetleg szólhatna nekem... -
tsu
tag
válasz
GombócArtúr #1226 üzenetére
Holnap du., mondjuk 4 után felhívlak, és megbeszélünk valamit?
-
tsu
tag
válasz
GombócArtúr #1224 üzenetére
Ha neked megfelel, szombat 14 óra körül járok a Határ út környékén, arra valamerre megejthetnénk a találkozót. Amennyiben sürgősebb, jelezd!
-
thegamer
csendes tag
válasz
GombócArtúr #1222 üzenetére
Hocico lazan darkelectro ; )
-
GombócArtúr
senior tag
Ajándék dalszöveg rovatunk következik:
Tessék, egy szívderítő vidám dalocska!
[Hocico - Starving Children]
Be carefull walk on the line or it can bite your weak left side
You could think of going out or you could stay to see them dying
Silent bodies lie in the night, notorious the way they were killed
Sings of torture and violence, their fingers were cut from the hands
Starving children eating the air, time will give them some relief
Until hunger gives them an end, playing with happiness, they pretend
Red madness takes place in hell, the snakes will never talk again
They had never something to tell, the red vengeance will bring them pain
Eternal walkers of the land, one by one they pay the price
They have the sign in their hands, but they can't see beyond their heads
False passions shake, dreams dreaming of the past
Empty stomachs ache, sadness will ever last
Bitter colors surround our space, they paint dreams with sadness
Smiling plagues hit the race, apocalypse knights leave their trace
fel! és vegyetek gamegear cuccokat! -
Timothy76
csendes tag
válasz
GombócArtúr #1218 üzenetére
Hm, mikori az a közeljövő, amikor eladó lesz a GG és mennyiért?
S csak eladó vagy esetleg csere is mehet vmi stuffra?
-
GombócArtúr
senior tag
felfelé, felfelé!
-
GombócArtúr
senior tag
Frissítünk! Ezek maradtak!
képek a #1215ös hsz végén...
GameGear játékok:
Columns - A nagy klasszikus, ugye. - 1000Ft
Sonic The Hedgehog 2 - Sonic GameGearen is elbánik Dr. Robotnik-kal - 1000Ft
Super Monaco GP (Ayrton Senna-t lefelejtették a cimkéről? ) a kazi nagyon szép, szinte karcmentes állapotban van - 1300Ft
GameGear kiegészítők:
GameGear Battery Pack - nagyon old-school, övre szerelhetős kivitel 6darab Ni-cd akku van benne, azt nem sikerül kisilabizálni, hogy hány miliamperesek, tölteni egy sima adapter rádugásával lehetséges, sajnos én nem tudtam használni, mert a GG-m érintkezési hibás ezen a részen, meg kellene tákolni, a Battery Pack viszont hibátlan - 3000Ft
GameGear hordtáska, igazi ínyencség! Kerültél már olyan helyzetbe, hogy útközben lemerültek az akksik a gépedben? hogy PONT a kedvenc játékodat felejtetted otthon, vagy nem vitted magaddal mert körülményes cipelni. A GameGear válltáskával ez többé nem fordulhat elő! Tárazz be 8+3 játékot, rakd bele a Battery Packot is végszükség esetére, tedd bele a GG - SMS átalakítót, vagy egy TV tuner kártyát. És nincs több kellemetlen meglepetés, minden ottvan, egy helyen! Otthon is véd a portól. Mellesleg remek viselet is, fekete bélelt borítás, mutatós, rózsaszín zipzárral. Old-school viselet! Pompás kiegészítője lehet az övön hordott Battery Pack. - 3000Ft
Mint említettem, a közeljövőben eladó lesz a GameGear konzolom, és még néhány játék. -
tsu
tag
válasz
GombócArtúr #1215 üzenetére
Hali GombócArtúr!
Evinném a GG - SMS átalakítót és a két játékot!
Üdv! -
GombócArtúr
senior tag
Figyelem!
Úgy esett, hogy meg kell válnom néhány féltve őrzött GameGeares cuccomtól.
Érdemes megtekinteni a kínálatot, némelykhez baromi nehéz volt hozzájutni, nagy ritkaságok...
Ja, az árak szimpátia szerint vannak megadva, tehát ha valamihez jobban ragaszkodom, azt többe is kerül, hát ím a lista.
GameGear játékok:
Predátor 2 - 1000Ft
Primal Rage - dobozzal és kézikönyvvel, nagyon szép állapotban, összesen 3 játékom volt idáig a GGhez, aminek a doboza is megvolt. Zúzzátok szét egymást a
dínókkal! 2500Ft
Columns - A nagy klasszikus, ugye. - 1000Ft
Sonic The Hedgehog 2 - Sonic GameGearen is elbánik Dr. Robotnik-kal - 1000Ft
Super Monaco GP (Ayrton Senna-t lefelejtették a cimkéről?) a kazi nagyon szép, szinte karcmentes állapotban van - 1500Ft
The Incredible Crash Dummies - Elképzelted már, hogy milyen érzés lehet teszbábúként élni? Kiugrani egy toronyházból, autós töréstesteszten részt venni, vagy minőségellenőrzést végezni egy bombagyárban? Itt a lehetőség átélni az ilyen szituációkat1200Ft
The Smurfs - szintén minden megvan hozzá, és azon ritka mászkálós játékok egyike, melyek tettszettek erre a konzolra - 2500Ft
Tom and Jerry - The Movie - Mindig megszivat az a köcsög egér! pedig már majdnem végigvittem asszem. 1200Ft
GameGear kiegészítők:
GameGear Battery Pack - nagyon old-school, övre szerelhetős kivitel6darab Ni-cd akku van benne, azt nem sikerül kisilabizálni, hogy hány miliamperesek, tölteni egy sima adapter rádugásával lehetséges, sajnos én nem tudtam használni, mert a GG-m érintkezési hibás ezen a részen, meg kellene tákolni, a Battery Pack viszont hibátlan - 3000Ft
GameGear hordtáska, igazi ínyencség! Kerültél már olyan helyzetbe, hogy útközben lemerültek az akksik a gépedben? hogy PONT a kedvenc játékodat felejtetted otthon, vagy nem vitted magaddal mert körülményes cipelni. A GameGear válltáskával ez többé nem fordulhat elő! Tárazz be 8+3 játékot, rakd bele a Battery Packot is végszükség esetére, tedd bele a GG - SMS átalakítót, vagy egy TV tuner kártyát. És nincs több kellemetlen meglepetés, minden ottvan, egy helyen! Otthon is véd a portól. Mellesleg remek viselet is, fekete bélelt borítás, mutatós, rózsaszín zipzárral. Old-school viselet! Remek kiegészítője lehet az övön hordott Battery Pack.- 3000Ft
GG - SMS átalakító, azaz GameGear - Master System konverter. Csak helyezd a GG-d hátuljába, és máris könnyebb dolgod lesz a játékokkal, hisz Master Systemre egyszerűbb játékot találni, és több minden jelent meg rá. Nagyon szeretem, remekül néz ki, a GG egyébként is robosztus külsejű, hát még ezzel!
Az átalakító vadonat új, soha nem volt használva, hátul az érintkezésnél sincs felszántva a műanyag, dobozában van, hungarocell csomagolásban ( a képen egy Master Gear 2. látható, mivel az istennek sem tudtam kiszedni a dobozból,).
Jár hozzá két MS játék is, Thunder Blade. World Cup 90' - Dobozzal leírással, reklámplakáttal, remek állapotban, leszámítva hogy az egyik játék dobozának az oldala, szállítás közben sajnos megsérült. - 5000Ft
A vizuális tłpusoknak pedig: Bővebben: link
Gondolván a modemesekre ezúttal megkímélek mindenkit a 2Mb-os képeimtől
Ezenkívül még esetleg eladó lehet a jövőben egy-két játék, valamint egy GameGear is.
Valamint Link kábét keresek ehhez a géphez meg dobozt. Idáig mindent sikerült megszereznem hozzá, ezeket leszámítva.
[Szerkesztve] -
GombócArtúr
senior tag
fel!
-
turho
addikt
Köszi, kaptam egyet, nemtudom tőled-e de szerintem megelőztek...jó hogy vannak segítő emberek. Műxik faján
-
turho
addikt
Artúr, 8-9-éig mindenképpen jelezz ha nem kell a CD32 gép.
OFF: Nincs valakinek Gamecube Action replay ISO-ja? Fontos volna, 30 mega kb. az egész. Még MSN-en is átcsorog.....HELP
[Szerkesztve] -
Attesz
aktív tag
válasz
GombócArtúr #1188 üzenetére
Na hy!
Mi a helyzet???
CSak azért mert ha nem kell kidobom!
Foglalja a helyet!
Attesz -
dreamlake
aktív tag
válasz
GombócArtúr #1206 üzenetére
lesz allstar +valami ugrálos a sneshez
nincs chip csak a gép +joy
van még egy mariokart game cube-ra 5k -
dreamlake
aktív tag
van egy pár jó -rossz konzol eladó!
nes amerikai játékokkal kb6db ( jó) 10k
snes+1-2 game(jó) 6-8k
rosssz saturn+joy(alk-nek)jó állapotban 5k
2db ps1 fejhibás 5k/db
md1 rossz(alk-nek) ? -
zLegolas
őstag
Csak úgy szólok: készen van az első GB/GBC Flash kártyám, az eprom-égető meg úgy félúton a teljesen készség felé
Szal a GB-Basic fut, a többi remélem a közeljövőben...
Érdekelne egy GBC gép, de nagyon óccsóért ám (vagy cserébe valamiért)! -
console
aktív tag
válasz
GombócArtúr #1201 üzenetére
igen.
majd visszatérünk reá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK