Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Eppen megy a teszt uzem, minden oke a 32x-el is, mega drive player2 portja is mukodik
-
GombócArtúr
senior tag
kipróbáltam 32x-re a T-MEKet és a Metal Headet. Mindkettő nagyon baró
A T-mek kicsit Unreal Tournament jellegű, itt tankokkal kell 3d ben egymást szaggatni, egyre nehezebb feladatokat kapva.
A Metal Head meg egy álat Mech Warrior szerü játék, egy robottal vagy, és szét kell kapni a teljesen textúrázott városban található ellenséges robotokat, változtatható nézetek, és mint mondtam minden textúrázott, ez nagyon tettszett
Persze igaziból lehetetlen hozzájuk jutni nálunk.... -
rocket
nagyúr
válasz
GombócArtúr #796 üzenetére
Nincs lezsirozva, csak beszeltunk rola, joovheten tesztelem le minden oke e vele
Lehet ajanlatokat tenni meg -
GombócArtúr
senior tag
ja, azt nem tudtam hogy a 32x már le van zsírozva...
hát akkor... FEL! -
rocket
nagyúr
válasz
thegamer #791 üzenetére
Jovoheten neki esek a sega temanak
Erre fele Bővebben: link van meg par psx-hez maradt cuccom, hatha erdekel valakit valakit -
modd3r
őstag
Sony PSP játékkonzol eladó ! A Magyarországi megjelenés előtt !
Bővebben: link -
rocket
nagyúr
válasz
GombócArtúr #789 üzenetére
Szia
2 jatek van 32x-hez, doom meg a virtua racing (mindkettonek megvan a doboza, leirasa), maga a gep dobozaval egyutt van, jovoheten letesztelem minden oke e vele.
Lecsusztal sajna
Nem jott mail azt hittem elfoglalt vagy azert nem irsz.
Mega drive 1-es gep, dobozaval (sonic bundles doboz, de a sonic nincs mar meg), kabeleivel, joyal, es meg maradt 3 jatek melle, smurfs, the lion king, meg a street fighter 2.
Mega drivenak nem megy a player 2 portja, azt jovoheten kideritem miert. -
thegamer
csendes tag
válasz
GombócArtúr #790 üzenetére
Ridegseg! : )))
Hat koszonom, hogy elhoztad, de sajna igy alakult...
hugi inkabb emulatoron nyomul, de ha a GB-t meg lehet csinaltatni, akkor az ove lesz. ; ) -
GombócArtúr
senior tag
Ja, Gamer!
Jövőhéten kedden megérkezik a gamegeared, kipucolva, szépen tisztán. Viszont én szerdán dolgozom, úgyhogy leghamarább csütörtökön tudunk találkozni emiatt. Megfelel ez így neked? A szokott helyen persze.
Ma vittem magammal az én gépemet, egy kis kedvcsinálónak, de a húgodat nem kezdtem el traktálni vele, szerintem hidegen hagyta volna...
[Szerkesztve] -
GombócArtúr
senior tag
32x-hez vannak játékaid? Tudok egy illetőt akinek nincs még 32X-e de szeretne, írj konkrétumokat! Én meg játékokat szeretnék hozzá venni, akár cserélni is.
Igen, vettem észre hogy nem működik. Az aprónetes felkeresésedre válaszoltam (mert azt a hirdetést én adtam fel), de nem érkezett meg hozzád.
Amint hallom a gép holnapi kipróbálásáról lecsúsztam. No prob. Egyébként ma délután körbejártam a mammut környékét, videojáték szaküzletet keresve, de természetesen nem találtalak meg. (persze egyáltalán nem volt biztos hogy azt kell keresni) A címet nem jegyeztem fel, csak találomra próbálkoztam. Nem gondoltam, hogy ma lesz idő kimenni.
Esetleg meg közzétennéd hogy mid van megadrivehoz konkrétan?
Jólét! -
Type-R
őstag
válasz
GombócArtúr #784 üzenetére
Mecseknádasdi, ( Pécs mellett), nekem az utánvétel kémyelmesebb lenne, a cimet, hogy hova küldjem ird meg levélben.
-
GombócArtúr
senior tag
fel!
-
-
Type-R
őstag
válasz
GombócArtúr #780 üzenetére
3000Ft-ért a tied + a pk, egy Sonic poszter, és egy Super Monaco GP-s.
A Sega rendben van még, csak a kellékek vannak tönkrevágva. -
GombócArtúr
senior tag
válasz
thegamer #781 üzenetére
Na, csak lassan a testtel!
Egyébként felhívnám a figyelmet a Fáradt gőzben nyílt társtopicra:
Bővebben: link -
thegamer
csendes tag
válasz
GombócArtúr #780 üzenetére
Yeyy, Hyperstone Heist telleg klasszikus, arra en is ratennem a mancsom! , )
hmm, bar nem retro, de en meg ilyet kaptam most... ; ]
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
GombócArtúr
senior tag
Háj, Gynougal játszottam sokat, jó játék, meg igen nehéz is. Sokáig elvittem, de végig sosem sikerült.
TaleSpin aranyos, de nem rajongok a mászkálós játékokért
Sonicpersze hogy nem kell bemutatni, de már megvan. Egyik kedvencem.
Teenage Mutante Ninja Turtles - Igen! Ez az a játék amire gondoltam, kell! Nagyon szerettem.
Ranger X kipróbáltam emulátoron, de nem voltam tőle elájulva, nagyon hasonlít a régebben megjelent Atomic Runnerre. Szép, de az nem tetszik ha meg akarsz fordulni akkor arra külön gomb van (C).
World Cup 90' nem rajongok a focis játékokért, de ez kifejezetten nem tettszett.
Húúúú milyen posztereid vannak?
Figy, mivel konkrétan csak a Tini Nindzsa Teknőcökre van szükségem ezért azt egyből vinném is. Azért 1ropit adnék. (e körül szoktak mozogni a kazi árak). Ha egyúttal a többitől is meg akarsz szabadulni, akkor 3K-nál nem tudok neked jobb ajánlatot mondani. Ha az megfelel...
Te, azt a megadriveot jól székaptátok -
Type-R
őstag
Akkor ide leirom, hogy melyik játék milyen, a Sonicon gondolom nem kell bemutatnom, a TalaSpine ez a Disney mesére épül amiben Balu kapitány vagy Kit-et irányithatjuk, ha a kalözok ellen, vagy ha van társad akkor együtt, mert van 2 játékos lehetőség, van benne légicsata is. A Téénage Mutant Hero Turtles: The Hyperstone Heist: egy oldalnézetes játék, van kétjátékos lehetőség is, vagy akár egyedül is végig lehet vini, mind a négy teknőc válaszható karakter. A World Cup Taly '90 egy felső nézetes focis játék, ahol akár a haver ellen is játszhatunk, van magyar csapat is. A Ranger X egy oldalnézetes játék, amiben egy robotot kell irányitani, van neki egy motorja is, amire fel lehet ülni és úgy az ellent irtani, ebben sajnos csak egyjátékos missió van. A Gynoug is egy oldalnézetes játék, amiben egy szárnyas foszert kell irányitani, ezt a játékot a mai mobilokon található oldalnézetes űrhajós játékokhoz lehetne hasonlitani, jönnek szembe az ellenségek, vagy szétlőjük őket, vagy kikerüljük, etz az egyetlen, amit nem tudtam végigvinni. Ha érdekel mondj egy árat és a tied mind a 6 db, és még +2 pószter.
-
rocket
nagyúr
válasz
GombócArtúr #770 üzenetére
Ment meg1 mail
-
rocket
nagyúr
válasz
Kuldtem 2 mailt
-
portás
tag
Ne hari eddig nem válaszoltam, de még meg van a gameboy játékokkal tetris focis mászkálós verekedős stb.Érdekel még?
-
thegamer
csendes tag
válasz
Probotector erdekelne, de lehet, hogy az egesz.
dobj mailt, hogy mikor ersz ra, megneznem! -
GombócArtúr
senior tag
válasz
thegamer #769 üzenetére
Általános iskola 3ik osztályában, pár osztálytársamnak volt, az övékén játszottam, de még akkor tettszett.
3 játék van:
Nintendo World Cup
Probotector - mászkálós lövöldözős, ez elég jó szerintem
Tetris - tök jó zenéje van
Ja még egy plusz pont, az ON OFF gomb úgy van megoldva, hogy nem lehet kiszedni a kazettát ha be van kapcsolva.
A Gamegearbe meg sokkal hangosabb a hangszóró
Nekem Supervisionom volt, régen a Game Boy riválisa akart lenni, de szegényhez elég béna játékok jelentek meg, viszont marhajól nézett ki a gép. -
thegamer
csendes tag
válasz
GombócArtúr #768 üzenetére
Latom neked eddig nem volt sok tapasztalatod GameBoy-al...
Az advance-hoz kepest tenyleg kegyetlen az utanhuzasa. ; )
Milyen jatekok vannak hozza? -
GombócArtúr
senior tag
Na megvettem a gameboyt, ha leszámítjuk azt, hogy a gép katasztrófális állapotban van, akkorsem tettszett. Rögtön a sötétebb szobában próbáltam ki, semmit nem láttam. Nincs világítás... viszont van monokróm kijelző. Hát nem voltam elájulva. Egyedül az tettszett benne hogy sokkal kisebb mint a gamegear.
Úgyhogy azt hiszem hogy én ezt a gépet+ játékokat adom is tovább. A Gamegear után nagyon kevés... -
rocket
nagyúr
Elado sorba kerult akkor a SEGA Saturnom:
Sega Saturn alapgep + 1 eredeti joy + 8 jatek
BUG:
Daytona USA:
Nights:
Sega Rally:
Sega Worldwide Soccer 97:
Virtua Fighter
Need for Speed
NHL 97
Minden jatek eredeti, eredeti dobozaban leirassal (nights-ot kiveve, ez vekony cd tokban van coverrel, szerintem anno azt a controllerel egyutt kaphato packbol vettek ki es ugy adtak el kulon).
Csak egyben elado, kiveve ha valaki futurasztikus arat iger 1-1 jatekra
Arakat ti mondjatok kinek mit er meg -
rocket
nagyúr
válasz
GombócArtúr #752 üzenetére
Merre vagy ? ha van kedved bejohetsz kiprobalni, dobj egy mailt ha van idod
-
thegamer
csendes tag
válasz
Mohaafunny #761 üzenetére
a ket GameBoy boven megeri a 4K-t, jatekok meg min. 1K darabja.
de mint mar korabban is irtam minden allapotfuggo. ; )
lehet, hogy engem is erdekelne egy GB... -
Mohaafunny
tag
ha igy áll a helyzet?
monnyuk ma?
és a kettő együtt nem 3hanem 4 k, de sztem ugyis megéri 2 konzo,. meg egy pár game!!! híívj lécci, megegyezünk!!!
-
GombócArtúr
senior tag
válasz
Mohaafunny #759 üzenetére
Miért nem ezzel kezdted! így mindjárt más!
Mikor óhajtol találkozni?
-
Mohaafunny
tag
két gameboy nem a szines, haenm meg aregi, + asszem 5 game, de lehet hogy csak 4, és az egyik konzol hibátlan, amásik pedig kijelzőileg olyan sziontn csikos, hogy bőven játszani lehet vele, nem nagyon gáz!!! mondj árat
-
thegamer
csendes tag
válasz
Mohaafunny #759 üzenetére
most egy GameBoy-ert kersz 3K-t? vagy 2 GameBoy-ert es az 5 jatekert? ; )
milyen jatekok?
dobozok, leirasok, allapot? -
Mohaafunny
tag
Adj 2.5 K-t, + 500HUF ot
-
GombócArtúr
senior tag
-
GombócArtúr
senior tag
válasz
Mohaafunny #755 üzenetére
2.5!
-
Miazhogy
csendes tag
válasz
GombócArtúr #749 üzenetére
Hali!
Nekem is Donkey Kong Country kellene, van Super Marios kazim cserébe! -
Mohaafunny
tag
Adj értük 3 at;)
-
GombócArtúr
senior tag
válasz
Mohaafunny #753 üzenetére
Háát, továbbra is 2K az ajánlatom, mivel elvileg csak SEGA gépeket gyűjtök, ezért más gépekért csak akkor vagyok hajlandó pénzt kiadni, ha nagyon jó ajánlatot kapok...
-
Mohaafunny
tag
hali, van két gameboy om, az egyik picit csikos kijelzőjű, amásik hobátlan, de egyik se a szines, henm a régiek!! van hozzájuk, kb 5 game!! mit ér meg neked?
-
rocket
nagyúr
Megy a saturn mint a szel
Szebb a grafikaja mint a psx-nek, csak joval nehezebb volt programozni, meg a sony marketinggel lesoporte a sega-t sajna.
Reg jatszottam ilyen jot, jo kis oldskool feeling -
GombócArtúr
senior tag
fel!
-
GombócArtúr
senior tag
Többen érdeklődtek nintendóra Donkey Kong felől, ma voltam a PeCsában, de sehol nem láttam. Egyedül egy helyen volt Super Mario World(?), ami nagyon baró dolog!
Láttam gamegear kazikat is, de elég sovány volt a felhozatal. 3 Columns, és 3 külömböző golf játék... Este meg Kartel és Sex Action koncert lesz ottan! -
rocket
nagyúr
Holnap indul a saturn teszt nap, ha nem felejtem el
-
thegamer
csendes tag
Tovabbra is keresek Castlevania jatekokat, foleg a SNES-es Super Castlevania 4-et és a Megadrive-os Castlevania Bloodlines-t (NTSC Next Generation).
-
GombócArtúr
senior tag
Milyen áron van olyanod neked?
-
tsu
tag
válasz
GombócArtúr #744 üzenetére
Nekem van, holnap tudunk értekezni, ha érdekel. Progik is vannak.
-
GombócArtúr
senior tag
vennék olcsón Nintendo 64 -et. 1 darab játék miatt akarom megvenni ezt a konzolt.
-
GombócArtúr
senior tag
fel!
-
GombócArtúr
senior tag
fel!
-
GombócArtúr
senior tag
fel!
-
lorcsi
veterán
szerintetek ez kb. mennyit ér:
1 db. gb-a sima régi fajtaalap cucc a kijelzőn van 1 karc
2 db nagyító & egy olyan kiegészítő amivet talán össze is lehet kapcsolódni a gb-kel
és ehhez 12 játék (mind tökéletes állapotban...) -
thegamer
csendes tag
GombocArtur, te mindenkinek ilyen lassan valaszolsz?
-
GombócArtúr
senior tag
Hát ez fanasztikus... Én még a átékok elindításáig sem jutottam el. Az egyik kilép és lefagy ha megmutatom a bios fájlt neki, a másik meg nem talál valami plugineket, és hibaüzenetet ír ki egy - az emulátorprogramhoz mellékelt- dll fájlra hivatkozva. Viszont azt nem is gondoltam, hogy egyáltalán nem létezik hozzá olyan profi program, mint a megadrivehoz a gens. Az N64-el szintén nemtok mit kezdeni, az továbbra is szaggat.
Úgylátszik a Saturn gépet nem csak programozni volt nehéz, hanem még a működését emulálni is az... -
console
aktív tag
válasz
GombócArtúr #733 üzenetére
olvastam, h nem létezik mégcsak közepesnek se mondható saturn emulator. van pár, de egy emulator max 5-15 ADOTT saturnos játékot tud elindítani, a többire meg sem nyekken. az adott játékokat általában mellékelt readme.txt-ben közlik.
-
GombócArtúr
senior tag
fel!
-
GombócArtúr
senior tag
nem hiszem... anno egy gyengébb konfigon valahogy mégis működött, igaz kizárólag teljes képernyőben ment rendesen. És tökmindegy milyen felbontást használok, mert úgyanúgy szaggat úgyis. Saturn emulátorokat meg működésre se tudom bírni... Nincs valakinek valami normális programja?
-
rocket
nagyúr
válasz
GombócArtúr #731 üzenetére
Ez az emulatorok sajatossaga, hiaba a sokkal erosebb pc hw, nincs tokeletes emulator
-
GombócArtúr
senior tag
válasz
GombócArtúr #730 üzenetére
...meg N64 emulátort. Project64 el elindul a játék, de borzasztóan szaggat a hang, és a játék is egy kicsit. Mit lehet vele kezdeni?
-
GombócArtúr
senior tag
VAlaki tud mutatni nekem egy normálisan működő Saturn emulátort?
-
rocket
nagyúr
Besegitek, up
-
GombócArtúr
senior tag
fel!
-
GombócArtúr
senior tag
FIGYELEM! ELADÓ MEGADRIVE!
''Lenne egy Sega Megadrive 2 konzolom+ Mortal 2 játék, a gép jó állapotban van csak a reset gomb rossz.6000 ft vagy Snes kazi csere érdekel.''
spinal1981@freemail.hu e-mail címen lehet érdeklődni. -
GombócArtúr
senior tag
válasz
PeliScan #722 üzenetére
Jó rendben.
Igazából -mint már írtam párszor- SEGAkat gyűjtök, más konzol vásárlását meg 77szer meggondolom, ha megveszem a konzolt, akkor késztetést érzek hogy megszerezzem a hozzá tartozó kiegészítőket is...
Ha nem jutok hozzá 2K-ért akkor nem lesz. De kísértés sem...
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
válasz
GombócArtúr #721 üzenetére
Tekintve, h Cheapboy 2k-t ad egy játék nélküli gameboyért
-
PeliScan
addikt
Nah úgy tűnik gamer viszi a NES készletet, még 3 gameboy (most próbáltam ki őket, letisztogattam az érintkezőket, minden
és mindhárom müxik szépen! egynek hiányzik az elemtartó hátapja) és 4 játék (bomberman, double dragon, chessmaster és tetris) mennyi a reális ára így?
ne mszeretném h rajta maradjon kazetta nélkül gép, ez érthető, gondolom -
thegamer
csendes tag
-
turho
addikt
Viper chipes Gamecube gépe nincs valakinek, vagy tapasztalat róla, működik-e rendben?
-
thegamer
csendes tag
válasz
GombócArtúr #716 üzenetére
En 3000-ert vettem sima GB-t karcmentes allapotban, dobozzal, egy jatekkal!
Jo allapotu GB-ok eleg ritkak ; )
GombocArtur, meg nem erkezett meg a level. =|
[Szerkesztve] -
GombócArtúr
senior tag
NA... szépen beindult itt az élet.
Az a NES szett szerintem tényleg megéri az árát, az árkád joystick hozzá meg iszonyú ritka.
A Saturnért meg vérzik a szívem...
Anno Majdnem lett egy gameboyom innen a ph!-ról, 5játékkal 2500ért, úgyhogy az ajánlatom most 2ropi rá. (doboza van?)
Thegamer neked most írok levelet.
és,
fel! -
thegamer
csendes tag
Figyelj, irtam arat, de azt is irtam, hogy latni kene, ugyanis a megkimelt es megkimelt kozott neha meglepo, hogy mekkora kulonbsegeket szoktam tapasztalni.
Az sem derul ki szamomra a leirasodbol, hogy a gepnek van e doboza. Es akkor ezekszerint a Virtua Fighter is megvan hozza gondolom szinten dobozzal. Az utolso harom jatek a felsorolasodban nem sokat er, mivel sportjatekok, az ilyenekkel mindenhonnan elhajtjak az embereket, ezek erhetnek max 1000 Ft-ot. Esetleg a Need For Speed erhet meg valamit de az sem exkluziv jatek. Engem foleg a Bug, Nights, Sega Rally, Daytona Usa erdekelne, bar a Daytona is megvan. Nights meg egyszalmagaban, analog joy nelkul szinten nem er annyit. Most vettem egy ''megkimelt allapotu'' v1 eu Saturn-t 15 ert negy jatekkal es konverter kartyaval, ami eleg ritka. Jatekokat 1500-3000 Ft kozott lehet kapni hozza. Tehat ez az egesz kb 30 korul mozog. Ettol fuggetlenul engem tovabbra is erdekelne....
[Szerkesztve] -
törölt tag
Sziasztok
Érdekelnének GBC játékok olcsón, vagy csere:
Ami van:
Earth Worm Jim
DonkeyKong
Jurassic Park
A játékok egy 9 éves fiunak kellene, úgyhogy lövöldözős, autós, ugrálós stb
Üdv
Kétütem -
affli
tag
Egyébként a NES nagyon jól néz ki, szvsz még a 10k is NAGYON méltányos ár érte!!! A Saturn is zsír nagyon
ui.: csak az a fránya pénz... -
PeliScan
addikt
-
GombócArtúr
senior tag
mibe maradtatok a Saturnt illetően?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD