- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
Ha netán valakinek kellene egy GBA game (Namco Museum), most szóljon mert nemsokára asszem felteszem a Vaterára.
Se doboz, se leírás, se semmi, csak a pucér kazetta.
Picivel a piaci ár alatt lehet bombázni árajánlatokkal, mondjuk pár napig.
Őőőő...esetleg cserebere is lehet.
[Szerkesztve]Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
Az igazság az, hogy roppant valószínűtlen, hogy valaha is komolyabban nekiállok valamelyik játékkal játszani, engem inkább csak ''szakmai kíváncsiságból'' érdekel a konzol-téma, meg a barkácsolás meg gyűjtés öröme miatt...
Az a szitu, hogy ha időnként hozzájutok olcsóért ilyesmihez, akkor nem tudok neki ellenálni, de sokat nem szánok rá.
Szal a gyermekkoromat élem újra - akkor nem volt ilyesmim, bár szerettem volna...
-
zLegolas
őstag
Bocs, még egy kérdés:
Van értelme csak a lockout chip kiiktatásának, az 50/60Hz-es átalakítás nélkül?
Magyarán mennek az NTSC játékok a lockout kiiktatásával, de 50Hz-en?
Ugyanis kutakodtam, a lockout chip F413A, az enyémen meg van egy F413B, ami az infók szerint dettó, és az átalakítást is tűri.
Szal ha csak annyi a bukta, hogy nem lesz teljes képernyős a műsor, akkor minden okés!
Köszi előre is!Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
válasz Nandito #2764 üzenetére
''hát én ugye pécsi vagyok,szal veszprém nem itt a szomszédban van...
ja és valszeg aramir gépét veszem meg,mert azzal kevesebb a rizikó h mennek e az ntsc játékok mint az usa snesnél...ugye? ''
Én nem is ajánlottam megvételre semmit...Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
Nem'tom, én veszprémi vagyok. A lik engem nem zavar, lesz még nekem moddolható masinám, amihez jól jön majd...
(Illetve van is egy másik - csak az nem műxik. Hacsak nem ilyen az is... )
Csak beizgultam, mert PAL játékom 1 van, NTSC meg 3... na mindegy.
Most éppen egy GameGear projektem zajlódik - cseréltem egy hibásat egy GB kaziért.
A barkácsolás öröme ugyebár....
-
zLegolas
őstag
Hát ez az... nincsenek ilyen chip-ek, van viszont egy darab 160 lábú.
A net szerint nincs ismert módszer ezeknek az újabb verziójú SNES-ek átalakítására.
Mindjárt lökök egy képet, szerintem ilyent talán még nem láttál...Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
Helló!
Pánik! Balhé van SNES átalakítás ügyében!
Este megfarigcsáltam a cuccot, az NTSC kazi simán belemegy, kapcsolók a helyükön, szépen, kultúráltan. Gondoltam ma sec-perc megcsinálom a forrasztást, 5 perce levettem az árnyékoló fémlemezt...
És meglepi: az én SNES-em marhára nem úgy néz ki, mint amiket a neten modddolva találtam! Magyarán a kazi foglalat alatti részen nem 7 IC van, hanem 5, tök másmilyenek, az egyik meg egy bazinagy, akkora mint a másikon kettő együtt...
Szal ezek a Nintendóék valami agyonegybeintegráltak. A panelre is a követzkező van szitázva:
1995 Nintendo SNSP-CPU-1CHIP-01
Na, megyek a Googlee haveromhoz érdeklődni...Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
-
zLegolas
őstag
Köszi, közben keresgéltem meg töltögettem este otthon... találtam is ilyesmiket
Igazándiból NTSC/PAL konverter rajzot kerestem volna, de csak kész cuccot találtam 5-6$ árban. Ilyesmit nem tudtok eladót? Szerintem semmi mágia nem lehet benne, az is lehet, hogy szimpla adapterről van szó, mindenféle elektronika nélkül.Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
Helló!
NTSC - SNES játékokkal mit lehet kezdeni? Van valami konverter, vagy ilyesmi PAL-ra?
Nem hiszem, hogy ez a sok közkézen forgó NTSC game mind eredeti amcsi gépen amcsi TV-vel ment... vagy mégis?Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
A Sega Saturn-ról írna valaki pár sort? Szubjektív vélemény érdekelne, érdemes-e beruházni egy ilyen gépre. Tipikus hibái is érdekelnének...
Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
Én asszem egy ötszázasért vettem lomis piacon...
-
zLegolas
őstag
Sega Nomad: [link]
-
zLegolas
őstag
Új szerzeményeim:
GameBoy printer - fájintul műxik!
Galaxians-2 - retro ritkaság, nem kvarc, hanem ''világítós'', mint a régi számológépek...akkora mint egy tégla
GameBoy kamerát nem tud valaki jó olcsón?Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
válasz --Galamb #2264 üzenetére
Csavarhúzó:
Fogsz egy mezei csavarhúzót, és a közepéből kiköszörölsz egy darabot, olyan legyen, mint egy picike villa! A villa két ágának a távolsága olyan legyen, hogy ponty bépasszoljon a csavarok két szemközti hornyába.
Két méretet csinálj, egy kicsit a kazikhoz meg egy nagyobbat a gépekhez.
Kontakt: keress rá: üvegradír.Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
válasz GombócArtúr #2235 üzenetére
Megnyugtattál kicsit... ami kazim nekem van, azok alapján simán el is dobozolhatnám a vadiúj MegaDrive-omat egy életre... (Ristar meg egy 3in1 rettenet (Forma1, Helikopteres piff.puff, meg valami Öld a marslakókat féleség). Na majd egyszer talán...
-
zLegolas
őstag
Hali!
Megvettem életem első Sega MegaDrive -ját!
Van ezenkívül egy felesleges SNES StreetFighter-II. játékom.
Gyanítom, hogy az NTSC verzióhoz pászol, merthogy az én PAL-omba nem megy bele az östenért sem... Ha valakit érdekel, ne kíméljen!Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
válasz Incognito #2190 üzenetére
Pár napja nekem is életre kelt a SNES-em, úgyhogy beszállok annak játékainak a gyűlytésébe is... no persze nem vagyok nagy versenyző, nem is szánok rá sokat... ha valamit találok ami nekem nem kell, jelentkezzek?
-
zLegolas
őstag
Ha kevesebb a rejtett minimálár, pl 2000 Ft akkor ugyis 2000 Ft lesz az aktuális ajánlatod, 3000 Ft-ig meg lesz egy védett ajánlatod
Hmmm...ezt nem tudtam..
Mindenesetre azt szeretném tudni, hogy mennyi az annyi, ami iránt érdeklődök. Nem akarok trivi dolgot írni, de pl. boltban is eleve akkor nyúlok az áruért, ha az árát megfelelőnek találom, ha nem, keresgélek tovább.
Azért nem írok egyébként egyből 3000-et, mert az van odaírva, hogy kikiáltási ár 100 Ft. Ha ennyiért nem eladó, akkor mehet a búsba, ne szórakázzon. Ha sutyiban 2000, akkor meg ne hadováljon 100Ft-os processzorról, mert az nem annyi.
Márpedíg ha 100, akkor én nem fogok 3000-et ajánlani abban a reményben, hogy hátha mégsem annyi.Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
válasz Incognito #2014 üzenetére
Dettó. Meg volt hirdetve egy valami, nyomom rá százasokkal feljebb, meguntam, hogy még mindíg nem értem el a rejtett minimál árat, megkérdeztem, hogy akkor most mennyi is az annyi, válaszként meg azt kaptam, hogy ne törődjek vele, csak licitáljak szorgalmasan...
Mi a bánatnak írja ki, hogy pl. 100 Ft a kezdő licit, ha 5000-ért lehet vinni, és ehhez 50-szer kell licitálnom ?
Hagytam a francba.Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
Mifene van mostanában a Vatera-n, Gameboy kazik 1600??? Mindenki megváltoztatta az étrendjét, vagy mi a fene?
-
zLegolas
őstag
Hali!
Ha van valakinek ingerenciája egy (N64?) Game Buster nevű ketyerére, akkor csábítson el valami árajánlattal...Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
Tegnap elszalasztottam egy NES-t, 16 kazival: 3e FT!
(Nem volt nálam píz....)Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
Vettem egy Sega MegaDrive kazit 100-ért, (nem tudtam ellenállni), talán egyszer gépem is lesz hozzá... Sajna a matricája 30%-ban lekaparódott valaki által, így azt sem tudom mifene (kék alapon egy nagy sárga fej vigyorog rajta, valami Ri??ar lehet talán...)
Tudom ez nem hír a T. hardcore társulatnak, csak úgy kijött belőlem...Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
válasz GombócArtúr #1384 üzenetére
Köszi, erre voltam kíváncsi... A Vatera-n volt egy valami 3k-ért (itt Veszprémben), csak a háttérvilágítása nem ment, ezért érdekelt volna.
Sajna ennél többet nem is nagyon szánok rá, annyira nem vagyok beindulva érte(te asszem 9-ért ajánlottál). Azért köszi mindent!Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
Nagyon köszi... lehet, hogy elcsábulok...
Ha már hülye kérdéseknél tartunk: a GameGear fényereje minek köszönhető, simán az LCD, vagy valami hátsó lámpája is van pl...
(Bocs, de még sosem volt a kezembez az sem... )Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
Köszi.... és pl. a MegaDrive 2 mennyire kompatibilis a normál MegaDrive-vel, illetve azok játékaival?
-
zLegolas
őstag
Üdv!
Örülnék, ha valaki adna némi infót a Sega MegaDrive-2 -ről, milyen az ázsiója, mennyit ér dobozostul, vélemények, tapasztalatok, benyomások, előnyök, hátrányok, stb...
(szal ajánlottak egyet, nem'tom érdemes-é beruháznom..)Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
válasz GombócArtúr #1292 üzenetére
Ezért mondtam, hogy hihi... de egy százasért azért most sem olyan roszz
-
zLegolas
őstag
Hihi..vettem egy ilyent:Bővebben: linkÉn normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
Ja, és kész a Flash programozókám v1.-es verziója. Ez a jó hír.
A rossz az, hogy nem műxik. Szal még dolgoznom kéne rajta...Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
Hali!
Vettem egy GameBoy Color-t, hozzá való táskával! Áttetsző-lilás, rettenet piszkos volt belülről... most csilli -villi, ragyog. Sosem láttam még, kicsit + is lepődem, milyen kis aranyos. Ja, és sokkal kontrasztosabb, szebb képe van, mint a normál Classic-nak!
Szal örülök!Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
Csak úgy szólok: készen van az első GB/GBC Flash kártyám, az eprom-égető meg úgy félúton a teljesen készség felé
Szal a GB-Basic fut, a többi remélem a közeljövőben...
Érdekelne egy GBC gép, de nagyon óccsóért ám (vagy cserébe valamiért)!Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
Parancsolj, itt egy SNES:
Korrekt a srác és veszprémi!
Bővebben: linkÉn normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
-
zLegolas
őstag
válasz CaNNa3IS #1082 üzenetére
És ehhez mit szólsz?
-
zLegolas
őstag
válasz CaNNa3IS #1068 üzenetére
Helló!
Itt egy kép a kazimról (remélem műxik a link...)
Bővebben: link
-
zLegolas
őstag
válasz GombócArtúr #1062 üzenetére
Hát, 1200-ért nem nagyon fognak véres csetepaték kirobbanni... hacsak én meg nem gondolom magam...
-
zLegolas
őstag
válasz GombócArtúr #1060 üzenetére
A ChessMaster-re nem nagyon ugrottál rá...
-
zLegolas
őstag
válasz CaNNa3IS #1055 üzenetére
Döm-dödöm... ha lefémképezem, az segít a döntésben?
Ugyanis van egy kampec SNES-em, hozzá eme kazi... működni a kazit egyszer láttam 30 másodpercig, míg kipróbáltam. Hogy mi van rajta, az erősen passz.
Mivel a SNES reparálása egy ideig felfüggesztve egyéb teendők miatt, így tudnám nélkülözni azt az egy szem kazit (ha ezzel örömet okozhatok valakinek )
Ez a teljes történet...Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
válasz GombócArtúr #1039 üzenetére
A Vatera-n hirdetnek egy Chessmaster-t 1200-ért!
(Majdnem elcsábultam, de inkább majd a Flash-ketyerémen nyomom...)
Én a következő GB Classics kazikat keresem:
ANOTHER BIBLE
ARETHA3
DONKEY KONG
DONKEYKONGLAND 2
DONKEYKONGLAND 3
DONKEYKONGLAND95
DUNGEONLAND
FIGHTING SOCCER
G&W GALLERY
GB JIDAIGEKI
GB TAMAGOTCH 1
GB TAMAGOTCHI
GBWARS
GEMGEM
GOD MEDICINE
JUNGLE WARS
KAERUNOTAMENI
KATTOBI ROAD
KIRBY BLOCKBALL
KIRBY2
LAST BIBLE
LAST BIBLE2
LEGEND OF ZERD
LITTLE MASTER 2
LUCLE
MARIO'S PICROSS
MARIOLAND2
METROID2
MOGURANYA
MONSTER MAKER J2
NOBUNAGA
ONI 5
PENTADRAGON
PERSONAL ORGANIZ
SAGA2
SAGA3
SANGOKUSHI
STAR STACKER
SUPER B DAMAN
SUPERMARIOLAND3
SUPERROBOTWAR 2G
TETRIS PLUS
VEGAS STAKES
VITAMINA KINGDOM
WINNING GOAL
WIZARDRY SOQ
WORLD CUP USA 94
XERD!!
ZELDA
-
zLegolas
őstag
Ööööö... nem tud netán valaki linket, hol lehet GB ROM-okra lelni, olyan érdekel, ahol pl. összezippelve van 100 db (magyarán nem egyesével kelljen lehúzogatni a 60kB-okat...
-
zLegolas
őstag
Itt érdeklődj:
-
zLegolas
őstag
válasz GombócArtúr #1009 üzenetére
Nekem meg ketyerém nincs... Másén meg nem szívesen kísérleteznék ilyesmivel, mert ugye ki tudja... ha már pl kettőt sikeresen átberhelt az ember, akkor mondhatnám azt, hogy küldd el a cuccodat, +1000 Ft alkatrész és megcsinálom, de így ugyebár nem okés... azért köszi az anyagot, archiváltam!
-
zLegolas
őstag
válasz GombócArtúr #1006 üzenetére
Az EPROM programozását asszem meg tudnám oldani ha nagyon kellene...
-
zLegolas
őstag
válasz GombócArtúr #1005 üzenetére
Köszi, de azt hiszem az olcsó nálam kevesebb, mint amit már pofátlanságnak lehetne nevezni...
(A GamneBoy alapgépeimet pl. 200-500Ft-ért vettem a lengyelpiacon... a SNES-t meg minden kiegészítővel + 1 game egy ezresért (mondjuk nem is működik...))
-
zLegolas
őstag
válasz GombócArtúr #1001 üzenetére
Nem hiszem, hogy lesz, nem hoztam el belőle semmit (pízem se volt, nincs is mibe beletenni, meg kissé sokalltam is a kifizetendőt). Ha még megvan és lemegy az ára, lehet, hogy beruházok, tekintettel a jövőre... Pláne ha egy gépet is sikerül óccsóért újítanom... ;-)
-
zLegolas
őstag
válasz GombócArtúr #998 üzenetére
Nem vagyok képben a moddolandó cuccot illetően, ezért passzolok. Az árazást köszi, ennyiért akarták adni darabját egy szatyornyi cuccnak (10-15 db).
-
zLegolas
őstag
Üdv!
Mifenéért mennek a GameGear játékok manapság? Érdekel valakit ilyesmi?Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
válasz Bj Brooklyn #974 üzenetére
Na most akkor miről is van szó? Mert pár hozzászólással hátrébb van n-1 link a témában...
-
zLegolas
őstag
Köszi, érdekel minden ilyesmi, bár elősször szeretném életre lehelni. Régiókód... ... a manó tudja... PAL a ketyere meg a kazoi is, de ezen kívül passz...
Szal ilyen tippektől okosodik az ember Mondjuk szerintem nem ez a gond, talán sikerül nemsokára kipróbálnom egy másik géppel, hogy legalább azt tudjam mi a rossz. Mint említettem volt, nekem jónak tűnik, de mégsem... Szal ez az olcsó hús/híg lé effektusÉn normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
Hali PHM!
Gondoltam megkérdezlek, ha már javítottál ilyesmit, hogy szerinted, hol keressem a SNES-em hibáját... A jelenség: se kép, se hang, piros LED világít, feszstab kellemesen melegszik az alu hűtőn, az egész úgy néz ki, mintha élne. Ki/be kapcsolás pillanatában van egy kis zaj a TV-n, de nem jelentkezik be semmi.
Ami nekem gyanús, az a videokábel/gép csatlakozása, lehet hogy teszek rá 3 ideiglenes RCA aljzatot... Ja, és a joy/gép szalagkábel elég tré állapotban volt, oxid réteg hegyek...
Lehet, hogy kérek kölcsön egy szkópot, amivel otthon is tudnék méricskélni.Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
válasz GombócArtúr #949 üzenetére
A Net szerint előferdül, hogy lemerül a kazikban lévő battery, és emiatt lehal a cucc... én is innen tudom, tapasztalat nuku.
Más hasonlóan működő elektronikáknál tapasztaltam már ilyesmit, úgyhogy el tudom képzelni (vannak olyan kódhordozó áramkörök/szerkezetek, amik tápellátását szintén galvánelem adja, ergo bele van építve a 3-4 éven belüli halál...A jobbak akksit v. kondit töltenek, esetleg nem is kell táp a memóriájukhoz...)
Az az áthidalós dolog azért érdekelne, link esetleg?Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
válasz Miazhogy #947 üzenetére
Helló!
Az általam írt típusú memória is Flash-Eprom természetesen! A csavarhúzók elkészültek, műxenek, szét is kaptam a cucccot. Ripityára szedtem, jó sok szemét meg por volt benne... szal most már tiszta! Viszont mégmindíg nem megy sajna... a video kábel gépi érintkezője a gyanús. Most éppen keresek valakit, akinek van ilyesmije a környéken, és ki tudnám nála próbálni a cuccot (vagy az ő gépével a enyémeket...) Ha valóban az a gond, akkor kap 3 új RCA-aljzatot, és slussz!Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
válasz Miazhogy #944 üzenetére
Készültem! Itt van a fiókomban 3 mágneses csavarhúzó hegy, fél 5 után meg előveszem a Drehmer-t a szekrényből, brrrrrrr...víííííí, és 10 percen belül kész is lesznek (egy nagyobb és egy kisebb!). Szal én is ezt találtam ki. A Conrad-tól asszem lehet rendelni komolyabbat is, de valami horror árban, úgyhogy => home-made...
Egyébként köszi!Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
válasz Miazhogy #943 üzenetére
Itt van pár link:
http://pc1-archbo.bot.unibas.ch/~lukas/GBprojects/GB.html
http://www.ziegler.desaign.de/readplus.htm
http://uk.geocities.com/gameboycartsuk/index.html
http://d.webring.com/hub?ring=gameboydev
http://marc.rawer.de/Gameboy/
http://www.devrs.com/gb/files/doxs.html
Az alkatrészek begyűlytésénél tartok, szerdán ha igaz megkapom Bp-ről az Eprom-ot (AM29F040), a többi kb. megvan.
A nyák gáz, azt hiszem részben maratott, részben huzalozott (próbapaneles) lesz, sajna per pill nem'tok spéci fotózást csinálni, rajzoláshoz meg bonyolult.
A lényeg, hogy működjön.Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
válasz Miazhogy #941 üzenetére
Nem gond, csak tudnám mit mikor csinál... szal ha pl. kontakthibás a kazi, akkor se ké, se hang??? Miféle gagyiság ez?
Most tartok a tisztításnál meg a kontaktok javításánál, no meg a vezetékek ellenőrzésénél, ha nem jön össze, akkor szétszerelés (+hozzá szerszámgyártás...) meg a többi lépés...
Köszi 1ébként az infót!Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
Gépem van 3 okés, úgyhogy azért nem vagyok megindulva. Mondjuk a játékokért sem sokáig, ha minden igaz, mivel építem a kártya-frogramozó ketyerémet...
A SNES mit csinál, ha kazi nélkül dugom a TV-re? Van valami logó vagy bejelentkező kép vagy ilyesmi? Állítólag a játékkazik is meg tudnak murdelni, ha lemerül a bennük lévő elem, ilyen tapasztalata valakinek esetleg? Mint mondottam volt van egy ilyen ketyerém, csak éppen nem műxik (Super Mario All Stars gaméval). Szal hibakeresés folyik. Működőt meg még életemben nem láttam, ezért teszek fel ilyen hülye kérdéseket...Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
Sziasztok!
SNES infókat keresek (pl. gépkönyv, kapcsolási rajz, stb... ). Van valakinek valami 5lete?
(Ti. hozzá jutottam egyhez, csak éppen nem műxik, bele szeretném ásni magamat a lelkivilágába kissé)
Most mé'k és megkérdezem a haveromat, Google-t is...Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
Van vagy 2-3 felesleges GB Classic gépem, elcserélném hozzájuk való kazikra...
-
zLegolas
őstag
válasz GombócArtúr #838 üzenetére
Fene megette => esett az eső...
-
zLegolas
őstag
Na, a 7végén megint mehetek bolhapiacozni, már alig várom! Legutóbb egy Nintendo/Pokemon Tamagochi-al lettem gazdagabb, meg egy GB játékkal...
Már alíg várom!
Kellemes 7végét mindenkinek!Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
Helló, van 3 GB Color előlapom bontatlan csomagolásban, vadiúj, ha érdekel valakit!
Keresek GB Classic kazikat!Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
válasz GombócArtúr #185 üzenetére
Ááá, sajna Veszprém, meg amúgysem érek rá...
-
zLegolas
őstag
Kissé bátortalanul kérdezem ismét:
GameBoy Classic kazik nincsenek valakinek elfekvőben óccsóért??Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
Megvan a 2. Gameboy alapgépem, sajna kazi még mindíg csak egy van...
Link kábelről tud valaki valami infót? A neten még nem sikerült rálelnem a rajzára.Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
Helló!
Na, megszereztem az első Gameboy kazettámat!
Go!Go!Tank
Jöhet a többi!Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
Kb 3 éve jártam utoljára Bp-en, úgyhogy ez az út felejtős... Mégis, mennyi pld egy tucatjáték, meg mi az ami drága, értsd: ritka...
Mellesleg nem tökély, sajna hiányzik az elemtartó fedele. Ja, és ugyi kipróbálni sem tudtam, elemet tettem bele, de nem sok mindent csinált, pitty, egy kis felvillanás az LCD-n...
Na, megyek a Net-re körbejárom a témát...Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
zLegolas
őstag
Bizony... részletezem:
A Tetris nyimi-nyomi-t 800-1000 Ft-ért adják mindenféle helyeken, kb. 20*12 cm, és 99 játék van benne.... Ki nem látott volna ilyent? Na, egy ilyen lóg a budiban nálam, lehet (azt is) nyomni bombázás közben.
Egyébként vetztem egy Nintendo GameBoy-t (300 Ft). Ez a jó hír. Kazim még nincs hozzá. Ez a rossz.
Ilyesmire gondoltam, most vasárnap meg ráleltem.
Szal hogyé' vannak játékkazik eme éxerdobozhoz? Valakinek fölöslegbe esetleg...?
-
zLegolas
őstag
Helló!
Ki fogtok röhögni, de mindegy... Szal nekem a WC oldalán van egy tetris-izé, biztosan ismeritek, n+1 változatban kapható gagyi nyimi-nyomi...
A helyi használtpiacon soxor láttam ilyesmi Nintendo-meg mittomén izéket... Arra gondoltam, király lenne lecserélni valami cserélhető kazis játékra, de marhára nem értek hozzájuk. Mit javasoltok, minek mi az ára, mit ér meg az ilyesmi?Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest