Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GombócArtúr

senior tag

válasz console #1122 üzenetére

Sega Multi-Mega vag sega CDX (amerikában) a neve. Szerintem te arra gondolsz.
    Európába összesen 5000 darabot gyártottak belőle, igen ritka.
    a beépitett megacd mellett hordozható is, elég oldschool viselet egy (gondoom aránylag nagy) videojátékon zenét hallgatni az utcán. Én szivesen kipróbálnám.
    Feltéve ha nem lenne beszerezhetetlen. A német Ebay-en 160 illetve 200 (Sofort Kaufen) euróért kłnáltak olyan gépet. Tehát nem olcsó, viszont az tényleg ereklye.

Tervben volt még Sega Neptune, ami alakra Saturnnak nézett ki asszem, és ez egy mindent egybe készülék volt, Megadrive, 32X és megacd is egyben. A prototípusig jutottak el vele, sajnos nem kezdték el gyártani.
    De a Saturn ábszolút inkompatibilis a MCD-vel sajnos. Nincs olyan készülék ami mindkét féle lemezt vinné.
    Jó, beszéld le velük, hogy mit hogy szeretnél, aztán én találkozom velük, viszont annyi hogy túlságosan nem akarok alkalmazkodni mindenkihez, tehát a találka mindenképp valami frekventált helyen lenne (deák tér, europark és társai) Hogy jutnak el hozám a játékaid?
    Valamint írok mailt, szeretnék kérdezni valamit.

''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''

Új hozzászólás Aktív témák