- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreamlake
aktív tag
Hova tűnt Damon Hill mármint akarom mondani a topic nyitója,GombócArtur
A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
válasz khron78 #4431 üzenetére
No meg Jaguarra volt AVP.Sat biztos nem.
Trilogy:Sat,Ps1,Pc(Ps1 legjobb konverzió )
Rengeteg jó cím nem került említésre pl:Story Of Thor,Mysteria,Die Hard...Panzer SAGA(hogycsak a legnagyobbat említsem)
2D-ben verhetetlen volt a Sat, erre remek példa: Clockwork Knight 1-2,Játék lista régiókra bontva:
[ Szerkesztve ]
A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
Ha valakit érint van egy ilyenem eladó:
-
dreamlake
aktív tag
2011 évi UP
-
dreamlake
aktív tag
válasz don_peter #4212 üzenetére
Golden Axe van a vaterán egy ismerősöm árulja pakkban,az árát azt megkéri..
Model1 vagy model2 gépet sikerült venni?
Az model1 gépen müködik a swap trick [link],ha nem találod őket eredetiben és játszani támad kedved.[ Szerkesztve ]
-
dreamlake
aktív tag
-
dreamlake
aktív tag
válasz don_peter #4206 üzenetére
MK 2 és a Trilogy adták ki saturnra, az első rész csak 16bites konzolokra, pc-re , amigára jött ki.A SF2-nél is ez a helyzet saturnra csak ALPHA jött ki.
Nem lesz könnyű beszerválni egyik részét sem,én még itthon nem láttam eladót.[ Szerkesztve ]
-
dreamlake
aktív tag
Ezt a Gamer-en találtam egy csákó felszámolja a gyüjteményét,van saturnja is :
"
Eladók az alábbi retro cuccok, gyűjteményből:Sega Gamegear, óriási handygear tokkal, szép állapotban doboz nélkül + egy Aladdin játék, dobozával - 8k
Sega Saturn szép állapotban, doboz nélkül + The Need for Speed eredeti játék, dobozával - 18k
Nagyon szép állapotú Neo Geo pocket color kézikonzol, sajnos játék nélkül - 9k
Nintendo Gameboy Pocket - átlagos állapotban, kék színű, doboz nincs - 4k
Nintendo Gameboy Color - zöld színű, gyári állapot, doboz van, gyári állapotú az is - 6k
Nintendo Gameboy Advance - lila + 1 Marioworld játék, átlagos állapot - 7k
Nintendo Gameboy Advance SP - szürke, dobozos, szép állapotú, nem tribal edition - 9k
Gyönyörű állapotú Sega Megadrive 2, 2 kontrollerrel, dobozában, ami szintén jó állapotú. 7 választható játékkal az alábbiak közül - 12k:Sonic
Sonic2
Gynoug
Eternal Champions
X-men
Mega Games 2
Technos Clash
Donald in Maui Mallard
Streets of Rage
Strider
Streets of Rgae
Streets of Rage 2
James PondElső kiadású, jó állapotú Sega Megadrive 2db kontrollerrel dobozával, ami kissé megviselt + 6 játék a fentiekből - 10k
-
dreamlake
aktív tag
válasz don_peter #4198 üzenetére
Van 2db ps3-am az kiesik.
Cd32,3DO,Jaguar,CD-I játékok jöhetnek cserére,feltéve ha van ilyened.
Van egy Psygnosis teszter gépem (Japán),ne ezért nem keveset kérnék a másik teszter gép( PAL) alku tárgya.A dobozos PAL gép is eladó lehet jó ajánlat esetén..
Mondj valamit ha megfelelő számomra eladom,ha nem megmarad.[ Szerkesztve ]
-
dreamlake
aktív tag
válasz don_peter #4196 üzenetére
Neked mi a korrekt ár?
Jó ajánlat esetén lehet megválok az egyik teszter gépemtől.
Ha meg tele vagy akkor van dobozos gépem is ,de ennek megkérem az árát az állapotára tekintettel.
Tégy ajánlatot.A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
Ha esett szó MCD-röl akkor a 32X bővítőt sem kell kihagyni, elég kevés game jött ki rá.
A Sega cd 32X-re megjelent játékokat pedig egy kezemen meg tudnám számolni.
Ezek beszerzése sem túl egyszerű itthon.A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
Az én NOMAD-om is volt már a kezedben a régiófüggetlenítés miatt vittem úgy 2éve,(meg is csodáltad mert zsír új volt)aztán elmaradt,mert elbeszéltük az időt
CD-X a bayen is rohadt drága,ez sok embernek álom marad.A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
120 játék kb 200 gamem van jelenleg és lenne mit még összeszedni
Ha mindent régiót összeadunk 540. [link]
Én nem húznám így le a gépet,inkább fordítva gondolom az eszmefuttatásod.
Nem sorolnám fel az Elite címeket,aki ismeri a gépet tudja miről beszélek.
Planzer Dragon Saga,de számtalan a lista.
Dc-re van Shen Mue ,de rengeteg multi is.
Én elfogultabb vagyok a Sat irányábanDc-nek két gyakori hibája:
1.A fej (írt lemezek miatt)
2.hűtőventilátor (ezt könnyen lehet takarítani)
Sat nem tartozik a ritka konzolok közé, a vaterán mindig van eladó,Ebay tömve.Érdemes pakkokat venni ,sok szép csomag elment mostanában.[ Szerkesztve ]
-
dreamlake
aktív tag
UP
[ Szerkesztve ]
-
dreamlake
aktív tag
válasz fekeandras #4026 üzenetére
Így érthető az ár.
Hibátlan dob kk-es cumók ritkaságtól függően lehet akár 5k is,amúgy a vatera tele van vele,de az árak már kicsit elszálltak.A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
válasz fekeandras #4024 üzenetére
kemény
Ezeket hol sikerül vadászni??
Dobozok,kézikönyvek is megvannak?A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
válasz fekeandras #4020 üzenetére
Sega forever még mindig rohadt hangulatos gép a dc mellett
-
dreamlake
aktív tag
A jó öreg nomad és lynx ne ezek a jó emlékek
Látom még mindig szereted a kézi kozolokat
Van egy wonderswan-om 1játék annyi sincs hozzá.Szép a doboza és zsír új
Amúgy a ritkább konzoloknál nem konkrétan a kéziekre gondoltam,hanem a bukott konzolra ami nem volt olyan sikeres mint pl snes,md.Gondolok itt Jaguar,3do,M2,Cd-iA régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
ha minden szart megvenne az ember akkor a világ vége pénze sem lenne elég.Dönteni kellett mi a fontos hogy sok legyen vagy a ritka gépek-játékok.Én az utobbi mellett döntöttem.A meglévő nes,snes,ms,md gyüjteményem nem számolom fel,de többet nem veszek ,maradok az itthon kevébé beszerezhető gépek-játékok mellett.
-
dreamlake
aktív tag
Sega saturn és dreamcast mindkettő szép állapotú.
Képek
[Itt]A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
USA Gamecube cuccaival hibás táppal !!
(joy+tvkábel+ táp )
A konverter nem volt jó hozzá és kb 5perc után füstölni kezdett a táp majd meghalt.Lehet bizti nem tudom nem nyúltam bele.
Továbbá Star wars-Rogue leader2 és Sw Rebel strike eredeti gamekl.
A rebel S. csak korong nincs tok.ár :10k
06705536616
-
dreamlake
aktív tag
Ha valaki igényt tartana egy Pal dreamcast-ra akkor van eladó.
Doboza nincs ,csak a gép és a tartozékok amiből a joy teljesen új dobozos
+2mb memokártya
+1db TombRaider 4 eredeti játék
Ha copy kell azt mindenki megoldja magának.
12e huf.Továbbá +pénzért eredeti pal gamek vagy csere japánra
CHU CHU ROCKET
DREAM ON(DEMO CD)
DYNAMITE COP
EXHIBITION OF SPEED
F1 WORLD GRAND PRIX
FIGHTING FORCE 2
HOUSE OF THE DEAD 2
JET SET RADIO(FOLIÁS)
KAO THE KANGAROO
NBA 2K2
RACING SIMULATION 2
RAILROAD TYCOON 2
RAYMAN 2
READY 2 RUMBLE
RESIDENT EVIL-CODE:VERONICA
SHADOWMAN
SILENT SCOPE
SOUL CALIBUR
SUPER RUNABOUT
TOMB RAIDER -THE CRONICLE
TOMBA RAIDER 4
TOY STORY 2
TRICK STYLE
VIRTUA TENNIS06705536616
-
dreamlake
aktív tag
további saturn leépítés
Panzer dragoon1
Virtua cop 1-2
Virtua fighter 1-2
Daytona usa
Sega rally2db ps1 game
tekken 1
resident evil 2A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
Tudom láttam.Régebben beszéltünk is róla..1db CD-X-t légyszíves rakj el múltkor mondtam,hogy kéne,doboz nem szükséges.
Vmikor kiugrok és vinném a hibás japán saturn-t is.
keresni foglak.
üdvA régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
-
dreamlake
aktív tag
Jó napok emberek!
Eladnám gyüjteményem Sega gépeit.Mindkettő gyári dobozában újszerű állapotban.
Eladó játékok az oldalon.Sega saturn---16k
Sega Dreamcast(+10copy)+1gyári chu-chu ----18k
Sega Saturn játék pakk---14k(7db ritka game egyben)
Sega Dc játék pakk coming soon..A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
-
dreamlake
aktív tag
válasz GombócArtúr #3797 üzenetére
576oldalán olvastam egy cikket majd kezdtem keresgélni,de semmi extra
-
dreamlake
aktív tag
válasz GombócArtúr #3795 üzenetére
dreamcast2 eléggé kacsa hírnek tünik,de reménykedjünk 2009-ben jönne.
-
dreamlake
aktív tag
Tud valaki vmi infot a SEGA uj gépéröl?
-
dreamlake
aktív tag
Majd elfelejtettem Commodore vonalon hogy állsz,vannak eladó játékaid.?
főként A500 és Cd32 ,de jófajta c16-plus4 is érdekelhet.valamint Cov magazin pár számát keresem még mindig,nincs feles?A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
Egy vonat vagy kamion már biztosan elég lesz
Egyébként,ha az a 2200font lenne az végára akkor megérné mert sokat már nem kell gyüjtögetni
A Jamma-kra fájt a fogam na mjad legközelebbA régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
válasz GombócArtúr #3770 üzenetére
mit történt?
-
dreamlake
aktív tag
Keresek japán saturn tápot vagy rossz akár hiányos gépet.
Valamint továbbra is ntsc snes joyt+tápotA régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
Keresek Usa Snes-hez tápot+joyt ( lila gombost ).
-
dreamlake
aktív tag
Nintendo 64 (szürke)2db játékkal eladó.A joy már nem az igazi,de müködik.
Játékok:
Perfect Dark--ritka nagy nevű game (Rare játék)
Star Wars-Shadows of the Empre
Ár megegyezés szerint.A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
válasz valentinho #3721 üzenetére
pü ment
-
dreamlake
aktív tag
némi game dupla maradék:
N64-Perfect dark---4k
Saturn:Tunnel B1----2k
Dcesident 3,Tomb Raider 4----2k/dbA régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
válasz GombócArtúr #3686 üzenetére
Jó kis game a régi szép amiga-s és pc-s időszakokban nagyon sokat toltam a powermonger-el együtt.
-
dreamlake
aktív tag
Nintendo 64-re Goldeneye eladó----4k körül
-
dreamlake
aktív tag
Van pár régi lomom felesleges pár ft-ért eladó helyhiány miatt.
2db nes az egyik szinte komplett és szép áll csak táp kell hozzá,a másik gép csak ajándék semmi nincs hozzá 1db mario kazival---2k
1-2db md1+md2 gépek semmi nincs hozzájuk talán joyt tudok vadászni---1,5k
n64 joy szürke hibátlan nem lóg az analog sem.----1,5k
philips videopak 4kazival---4k
gamegear karcos kijelző nem tesztelt+1db colums kazi--1,5kA régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
Megválnék Amiga Cd32 konzolomtól.
A gép doboza is megvan,de már nem hibátlan.
+ jópár másolt játékot is.
(Adok egy lemezt amin rajta vannak a régi nagy klasszikus AMIGA500 játékok.)
Ára:18e ft.
Érdeklödni mailben.A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
Van egy pár sega cucc eladó:
http://dreamlake.mindenkilapja.hu/A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
Eladó sega cuccok:
Sega megacd2 szép állapotban táppal 2db eredeti gameval 12k
Sega megacd2+md1+2joy+tvkábel+18 db eredeti game(sok nagy név!) 30k fix.A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
válasz GombócArtúr #3608 üzenetére
ment pü.
-
dreamlake
aktív tag
válasz GombócArtúr #3605 üzenetére
semmi akadálya.hívj és egyeztetünk
-
dreamlake
aktív tag
32x kazik eladók.
Metal head (dobozos) 2,5k
Virtua Racing (dobozos) 2,5k
Star Wars Arcade (dobozos) 2,5k
Doom (csak a kazi) 2k
Atari Lynx1 hibátlan újszerű állapot! 10k
Atari Lynx2 müködik,de hibás (alkatrésznek) 3k
sega md2+megacd2 kombo.Nagyon szép állapot.2db Joy+2db eredeti game+írt gamek.
A gépekhez nincs táp sem tv kábel. 15kA régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
válasz GombócArtúr #3578 üzenetére
akkor köszönöm csak dobozos sonic3 kellett volna usa kiadásban ,palom van komplett.
-
dreamlake
aktív tag
válasz GombócArtúr #3576 üzenetére
tehát ,ha jól értem egyiksem dobozos és csak a PR-hez van kk?
-
dreamlake
aktív tag
válasz GombócArtúr #3574 üzenetére
A sonic3-hoz és a primal-hoz a kk is megvan?A többi game nekem is megvan.
Tudunk csere -berélni vagy csak kes?
Van:
md kazik pár db
dc joyok zsírúj 3-4db
van saturn is bár azért több minden kéne cserébe
md1+md2+mcd2 gépek ezek még nincsenek tesztelve.
+mindenféle ps1-ps2 game és egyéb
Bővebb listát,ha időm engedni megírom.
Üdv
DLA régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
válasz GombócArtúr #3568 üzenetére
Mi az ára a genesis-es sonic3-nak?Más gens kazik is van eladó?
-
dreamlake
aktív tag
Van egy eladó sega saturn model2 pal vers. 10k az ára.
Érdeklödni:dreamlake@vipmail.huA régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
válasz zoknibandita #3549 üzenetére
Mik az n64 game?Mik az árai a gba gameknak és n64-nek?
-
dreamlake
aktív tag
Szevasztok!
Ha kell vkinek van egy Pal dreamcast-om akatrésznek adnám minden nélkül.
Érdeklődni mailben.A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
Hello!
Jó kis emulgyűtemény,bár az összes konzolemult összehozni lehetetlen.
Hiányoltam a ritkább konzolokat(3do,cd32,jaguar,cdi).Ezekből van müködő emulator.
Ha belinkeled a bios-t szerintem az nem törvénysértő a plug-inek pedig nyilvánosan terjeszthetőek.Pl:ps emulhoz: aspi,direct3d,glide...
Hát igen, a ps2 talán majd 2-3év múlva lesz müködő képes, igaz akkor már 10éves lesz a gép.
Igazi retro a ps2A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
Szevasztok régi motorosok!
Van egy felesleges sega saturnom mindenféle tartozék nélkül.
Kiprobálható tökéletesen müködik.Állapota szép.A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
Hello tking!
Jó ez az emul oldal,de mint általában mindig itt sem látok bios-okat.
Külön kell vadászni minden szart az emul-hoz és elég kiábrándító.
Ajánlat ,ha megfogadjátokrobáljátok összegyűjteni a plug-in-eket és a bios-t is ,mert nagy segítség mindekinek.
További jó munkát az oldalhoz!
Üdv
DLA régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
Vennék ps2-öt vagy x-box-ot.
max 20k van rá.Nem kell semmiféle játékhegy meg plus kieg. csak a masina
Chip sem lényeg.
Jöhetnek az ajánlatok.A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
Szevasztok!
Eladnám saját gyűjteményemből a Sega Dreamcast gépemet.
Dobozos a masina és megvan hozzá minden kis zacsek leírás stb..
Továbbá adok mellé egy 1x használt visual memoriát dobozában.Zsír.
Valamint kb 10-12 db bizt. copy-t.
Ajánlatokat várok maileben vagy pü-ben
Csak kp.A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
Szevasztok!
Kellene nagyon gyorsan egy ps2 olcsón ,persze nem a slim!!!!!
Semmi nem kell a géphez csak a masina és a gyári tartozékok, ja és a doboz is jó lenne.
Chip nem szükséges.
Müködjön és ne a végét járja.
Amit adnék cserébe :
Ps1(dobozos)vagy
GBA+2db game vagy
Mindkettő egyben vagy
Bármelyik +némi kes
Ajánlatokat várok mailben vagy Pü-ben.A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
válasz GombócArtúr #3250 üzenetére
A doom atari jaguar-on is mindig kifagy, a vicc hogy pc-s hiba üzenet jön fel.
Hát nem egy stabil game az biztos.
Snes-en és ps1-en nincs problem vele,ha jó emlékszem vissza.A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
Nahát erröl nem is tudtam miután végignyomtam az 1részt kb 2000 környékén utána folytatást keresve böngészve láttam meg a saturnos verziót.
3 részröl halottam,de akkor 5rész lett volna tervbe?!.A 3.rész elméletileg x-box-ra tervezték igaz nagy csend van körülötte.A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
válasz GombócArtúr #3221 üzenetére
A half life sose került kiadásra.Egy beta példányért és is ölnék.Azért copy van belöle.
Van ám más konzol is ami csödött mondott és jön ki rá játék alá Atari jaguar.
Érdekesség:Én láttam anno és talán még megvan a movie belöle ''Shen Mue'' saturnra.
Na ez a nem mindegy.Sosem fog már kijönni.Egész pofás volt a kinézet.Mindent pénzt megadnék érteA régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
Pár lom eladó:
sega saturn:
daytona usa ----1,5k
need for speed ----2.5k
egyben ---3k
ps1
time crisis 2 --- 2k
dreamcast
soul calibur ---- 2k
super runabout(tok nélkül,borító van)----1k
sega rally 2 tok nélkül----1k
Sega md1(ext. port a seggén)+1db 6gombos jó sega joy (ajándék 2db 6gombos rossz joy)(lehet javítható))+1 md game,táp nélkül------ 3kA régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
Hi All !
Pár game eladó:
sega saturn:
daytona usa
need for speed
ps1
time crisis 2
dreamcast
soul calibur
super runabout(tok nélkül,borító van)A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
válasz GombócArtúr #3165 üzenetére
Wipeout konzolra (leszámítva a psp-st az hulladék) 4db rész van mind nagyon jó.
A 2097-et asztszem kb 2hétig nyomtam végig,persze akkor uj volt és más volt a kíhívás.
A 3.rész már csak ps1 jelent meg szebb volt ,de no hangulat.
Az 1.részét (legjobb)ps1-en toltam végig utána szerztem meg saturnra hát ott kicsit akadt sajna.
Saturnon vagy ps1 kötelező db.
Nálam mind1-ik rész ott ékeskedik a polcon.A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
válasz GombócArtúr #3163 üzenetére
96-ban ps1-en ill saturnon végigtoltam mind2-öt.Akkor nem izzadtam meg vele,mostmár lehet.A ps1-es wipeoutoknak egy elönye van a saturnoshoz képest hogy nagyobb a frame rate és könnyebb írányítani az űrsiklót.
A diehard-nek dc-on van 2része dynamite cop néven az már közel se ilyen hangulatos.A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest