- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nemteljesen a softmodhoz, de a kártyához kapcsolódó kérdésem lenne.
Egy Genius 5005-tel használom. Gondolom van még itt olyan ember aki ha nem is pont ezzel, de Genius 5.1el használ hangkártyát.
Nem tudom, hogy melyik komponens hibázik. Amikor Sima stereo RCA val dugom a kártyába, akkor minden frankó... Ha viszont a hozzá kapott 5.1 el dugom össze, akkor nagyjából minden felére halkul, mély kb alig van.
A felrakott driverben nincs speaker test, csak annyit tudok beállítani, hogy 5.1-ben használja.
Az ac.3 dekóder egy leírás alapján jól be lett állítva, szóval szerintem az nem hibázik.Tudtok valami olyan drivert, vagy programot, ami tudja tesztelni, vagy állítani külön a csatornákat ? SB0230 chip van a kártyán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest