Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Helló!
Bocsánat, ha nem idevág a probléma, de szerintem a SATA-val lesz a gond...
Röviden: volt egy seagate 200gb Sata vinyóm, amit a hangja miatt eladtam. Amíg nem volt meg az új addig egy 80G western digital non sata vinyón volt a rendszer.
Mikor megvettem az új (western digital 200gb sata) vinyót, felraktam rá a rendszert, azt vettem észre, hogy a korábbiakház képest sokkal jobban melegszik a CPU. Ez azt jelenti, hogy egy víruskereséssel kb 3 perc alatt felmegy 55fokra
Lehet az szerintetek, hogy mivel az alaplapom alapból felismeri a vinyót (nem kell Sata lemez) nem is használtam win telepítésnél, az kavarhatott be?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest