Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Feri1984

tag

válasz Baryka007 #227 üzenetére

Szia.
    Itt vagyok,bár azt mondtam figyelmen kívűl hagylak.
    Viszont érzek magamban annyi gerincet,hogy reflektáljak.

1.
    Le a kalappal amit a prociból kihoztál. :R Delid,2x annyiba fájó vízhűtés mint amennyibe a proci kerül.(drágáb a hús,mint a leves de ez magán vélemény)
    Megkínáltad mennyi is +500Mhz-el?Beteg.Beteg órajel,beteg teljesítmény.Nagyon állat ezt nem vitatom.Az elért fps-el nem is tudok verszenyezni,hiszen "alap" boost órajen ami ha jól tudom egy mag esetén 4,9nél megáll,akkor vannak fej fej mellett a 7600X-el.
    Remélem ezzel korrek voltam.

2.
    Viszont,ami érdekes,hogy ez a vita abból indúlt ki ,hogy kijelentetted,tesztet hoztál a netről,hogy az amd kazán,játék közben 90fok míg a tiéd 200w fogyasztással teszt alatt 25fok.
    Megbeszéltük a challenget.Megcsináltam a videót,te is.Ényémben nem volt felskálázás kapsolva a tiédben igen.Szóvá tettem,azt mondtad nem számít,de amd fanként én már csak tudom...
    Erre én megismételtem a tesztet,hogy mennyit is számít a felskáálázás, dlss3.5-el kaptam 400fps.És nem 10 virtuális képkocka volt beilleszte 1 valósra,hanem csak egy.Így lett 200ból 400.Azt mondat jön még egy videó fsr nélkül de mégis be volt kapcsolva.

3.
    Amiért a verseny célja nem az fps volt.Amiben,igen rám vertél.Hanem hőfok és fogyasztás.
    A videódon látszik hogy játék közben a proci használat nincs 100%-on mint cinebench esetén.Nincs 5,5Ghz.Nincs is 200W fogyasztás viszont van 69hőfok.
    Akkor szépen kérlek mond már meg hogy volt neked a proci 25 fok 200W fogyasztással?Nem vagyok matematikus de valami nem jó.

4
    Itt jön be az,hogy ha te egy valótlan kijelentéssel indítasz itt a fórumon.
    Én hogy a franba higgyem el,hogy a fsr on mellett nem használod a külsős framegent?
    De lehet nem is kell bekapcsolva lenni.Fene tudja.Nekem viszi a kártya nem kell ilyen progi.És véleményem szerint ezzel is korrekt voltam mer mutattam egy-egy vidit nvel és nélküle.
    Részemről ennyit akartam.Ha normális mondandód van,szerintem privátban tedd meg.Ne mérgezzük tovább a fórumot.

Ui.
    Valaki itt mutatta,hogy az 5600X-e pont annyi fps-t csinált.Ez elgondolkodtattot.Bios reset,gyári settings,játék ugyan azon verzió leszedése,mert nekem eredeti,így legújjab.
    Semmi nem változott.Ami érdekes és most vagy elhiszik itt vagy nem én teszteket szegélynélküli ablakos módban futtattam és kipróbáltam teljes képernyős módban.Így kaptam +15 vagyis átlag 210fps-t.Érdekesnek találom.

Új hozzászólás Aktív témák