Hirdetés
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1984
tag
válasz
Varázslóó #311 üzenetére
De ilyen mai jàtékokkal... Àhhhhhh
Teljesen egyetértek.
Plusz anyi nyűg van a pc gaminggel mostanában.Legalább is nálam.
Itt a mostani eset.
win10 esetén a cyberpunk bench hozta ugyan a 350max/235átlag fps-t de a min beszakadt 90re.
win11 vissza.250max/210átlag/160min.ugyan az a játék verzió,ugyan az a bios settings,ugyan az a vga driver.Érthetetlen.
Van egy logitech g pro x fülesem kb 2 éve.Minden egyes gép induláskor ki kell húznom,be kell dugnom hogy a szoftver lássa.Win felismeri,hang van csak a nem az általam beállított settings.Ami nélkül elég fura a hangja.
Egy éve a lian li ventim szoftvere nem akart indulni a rendszerrel.Amíg nem indítottam 100% venti járat.4 hónap kellett a hogy rendbe rakják.Jön egy win vagy vga frissítés,valahol valakinek biztos gondokot okoz.
Szoftver kell egérnek,billencsnek.
brutális hardver árak,készlethiány,szoftver problémák.optimalizálat játékok.
ráadásúl grafikától eltekintve mintha vissza mentünk volna a 90es évekbe.
Minden túlfeszelve,túlhajtva gyárilag.
Pár hete mondom nosztalgiázok kicsit.mad max eredeti steam.indítom,menüből kifagy.mindent kipróbáltam,keresem fórumokon.Hát nem tetszik neki a hdmi2.1 kábel.Számomra nagyon fárasztó lett ez az egész.
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Feri1984 #267 üzenetére
Szerencséd volt én a 3080Ti hoztam ki kedvezményesen 618ezerbe 2022-ben. 3 hónapra rà beszakadt a bànyàszat...
Igaz 3080 át eladtam és csak 68ezret fizettem rà.
Igaz a mai napig elég. De benyaltam. És mint írtam párszor àt lehet verni az ember. A hülyeket akàr sokszor is... De nem kérek ezekből az érzésekből. Nem mert nem tudnék 4090 ét venni. Akàr 5090-et is ha nagyon szeretném. De ilyen mai jàtékokkal... Àhhhhhh
Mint a baràtaim akik 14. Genről cseréltek de minden féle microlagot képzeltek bele az AMD gépükbe amit utàna vettek.😂 Most vagy nem tudtàk be àllítani vagy ez valami Intel Fan àtok ! -
Lackki
őstag
Ja Te is full alap beállítással csinálsz teszteket? mesélj még.
Azt megengeded, hogy legalább a ramot felrakjam 6000mhz-ra?
-30co és Expon kívül semmi más nem lett állítva. Így kérte a tulaj. Teszt is csak a stabilitás miatt ment egyáltalán le.
Kicsit túlzásba viszed mostmár.
Gondolod baryka nem ezzel kel fekszik 3napja, hogy biosban zongorázik és dobálja a jégkockát a tartályba?Ha egyenlő feltételek akarsz látni, akkor erre van 100 különböző weboldal és jó párat linkeltek is itt már.
-
Lackki
őstag
Tök fölösleges volt tele mocskolni a topikot.
Ráadásul áttértünk egy kinek a gépe erősebb versenyre, közben az egész a hőmérsékletről szólt.
Itt persze összedőlt a kamugyár, és sehol sincs 25fok, és jégkockával hűtött eredményeket láttunk tőle... Hát nem fantasztikus? mindenkinek akad ilyen a háztartásban végülis. -
heavygrip
senior tag
válasz
Baryka007 #298 üzenetére
Én nem vágom milyen teszteket vársz
kaptál kettőt is, amivel mind a ketten rád cáfoltunk azzal az állításodal szemben hogy az AMD kazán illetve csak azért adják delidelve mert nehezebben hűthető mint az Intel, holott rengetegen (köztük te is) így használjátok a processzorotokat.
Fentebb be ismerted hogy szimplán csak a hangulatot akartad kelteni,akkor nem értem mit vársz itt mindenkitől.
Azt meg már mellékesen jegyzem meg, hogy az 5700X3D-n egy 20.000 forintos lég hűtés van,ami egyébként max 14et ér mivel a felárat a kijelző és némi argb miatt kérték el.
Tehát ezzel volt max 62 fok a teszt alatt, 66W max fogyasztással, szemben a tieddel...
Erre még rá jön az is hogy minimumba sehol nem vagy az X3D-hez képest.Tehát ha ezek után továbbra is kötöd az ebet a káróhoz akkor tényleg nincs miről beszélni...
-
Baryka007
addikt
válasz
philoxenia #303 üzenetére
A többiek stílusa gondolom rendben van...
Kiléptem innen. Nem írok többet... -
philoxenia
MODERÁTOR
Baryka007 légy szíves finomíts a stílusodon!
-
-
Feri1984
tag
Teljesen olyan minta GPU limitem lenne.de a kàrtya max 40% pörög.èrthetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest