- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
Kérdezd meg a Monitor hiba / gond / probléma topikban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
Raptor1993
csendes tag
válasz
Raptor1993 #1 üzenetére
Ránéztem mégegyszer ha zseblámpával világítom lehet rajta látni dolgokat halványan.
-
Raptor1993
csendes tag
Sziasztok.
Ma reggel Samsung 710n tipusu monitorom úgy döntött hogy elfeketedik és újra bekapcsolás után is pár másodpercel ugyan ezt csinálja. Pár éve volt hogy a kondik szét durrogtak benne és így megsült a vezérlő panel is. Ez cserélve és teljesen felújítva lett. Most a monitor működik csak lesötétedik. Más fórumokon írták hogy a kondiknak lehet baja de szétszedtem és egyik sincs szétnyílva. Valami ötlet ?
Válaszotok köszönöm.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest