Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
Kérdezd meg a Monitor hiba / gond / probléma topikban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
Raptor1993
csendes tag
válasz
Raptor1993 #1 üzenetére
Ránéztem mégegyszer ha zseblámpával világítom lehet rajta látni dolgokat halványan.
-
Raptor1993
csendes tag
Sziasztok.
Ma reggel Samsung 710n tipusu monitorom úgy döntött hogy elfeketedik és újra bekapcsolás után is pár másodpercel ugyan ezt csinálja. Pár éve volt hogy a kondik szét durrogtak benne és így megsült a vezérlő panel is. Ez cserélve és teljesen felújítva lett. Most a monitor működik csak lesötétedik. Más fórumokon írták hogy a kondiknak lehet baja de szétszedtem és egyik sincs szétnyílva. Valami ötlet ?
Válaszotok köszönöm.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- Gigabyte AORUS FI27Q Gaming monitor, IPS, 27", WQHD, 1ms, 165Hz-Garancia
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest