Új hozzászólás Aktív témák
-
Strech
csendes tag
Hello!
Végignéztem mindent, mikor felraktam, és sehol egy szó sincs erről. ha ennyire tudod, talán leírhatnád hogy van-e valami gyorsbillentyű vagy ilyesmi, illetve hol kéne bármi utalásnak lennie erre a funkcióra. 3.6 a magic tune, és ebben sehol semmi profile allítás nincs, amit be lehetne hívni... csak az előre beállítottak, ami nem sok.
csé
mellesleg csalódtam de nagyon a 173p+-ban. minden tökéletes rajta, de az agyon dícsért feketéje... hát... négy íves világos folt a közepétól kb 6 cm-re ÉK, DK, DNY, ENY irányban...
DVI-n van rákötve... nem hiszem hogy ezen lehetne bármit állítani. kis brightnessen is látszik...
és ennél nagyobb baromságot, mint hogy nem lehet a monitoron állítani... lol aki ezt kitalálta.. legalább rejtett gombok lennének, minden jel nélkül. 10 perc után úgyis vakon használja az ember ezeket... namind1, azért nem rossz a monitor. szép éles a képe -
Puncipocak
tag
mai nap végigtoltam a quake 4-et... ami elég sötét játéknak számít
nem mondom azt, hogy nem volt semmi húzás, mert minden tft monyának van utánhúzása, de elég gyors panel van benne ahhoz, hogy ez ne tűnjön fel
nálam a sötét részek+robbanásnál nem jelentkezik jelentős húzás, vagyis nincs eltérés más környezethez képest -
[CaveMaN]
csendes tag
Fagyi volt nálam is, ha ügyes és gyors vagy 2-3ból megvan a beállítás, én uninstalltam is utána a progit. 16ms helyén van, mert a frissitési frekit méri, több topikban is volt már róla szó (Milyen 19'' tft- archivum 2. rész pl) -> nem azt mutatja amire kiváncsiak vagyunk, a válaszidőt csak spec műszerrel lehet mérni.
Quake-hez nem tudok hozzászólni, nem ismerem. Nálam cs-vel semmi gond, kivéve ha felpakolom natívba, de ahhoz meg kevés a vga-m.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest